Web Toolbar by Wibiya Uyandırıcı / Şokçu: MK Ultra ve Jon Benet Ramsey Cinayeti

Güncellemeler


İlluminati Konusunda Yeni Olan Arkadaşlara : Düşmanımızı Tanıyalım- İlluminatiye Giriş Yazısından Başlayarak Son Yazıya Doğru Okumasını Öneririm


Son Yazımız - Ülkemiz Üzerinde Oynanan Oyunlar ve Dinler Arası Diyalog Tehlikesi Volume I



Önemli => İlluminati'nin Yeni Oyunu ACTA

"Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır. Birisi kılıçla, diğeri borçla." (John Adams)


Amacımız "Onların" nasıl düşündüklerini bilmenizdir

7 Ekim 2011 Cuma

MK Ultra ve Jon Benet Ramsey Cinayeti


 Bu  tür psikolojik araştırmaların kökeni nazi almanyasına dayanmaktadır. Programın adı ise "Dünya Görüşü Mücadelesi" ve bu bakışlarını ele geçirdikleri ülkelere empoze etmek amacıyla oluşturulan bir programdı. ABD ise bu fikri onlardan aldı. Ve bunun bir amerikan versiyonunu oluşturdular, buna "Psikolojik Mücadele" adını verdiler.

   Bir düşman veya topluluğun ahlak değerlerini ya da düşüncelerini oluşturmak ve bozmak için propagandanın kullanımıdır. Psikolojik mücadeleyi ABD'lilerin düşünce yapılarını anlamak için kullanıyorlar. Anlamak dediysem yönetmek yani.                Müttefik = Sömürge gibi .

                                                Kağıt Ataç Projesi

   Paper Clip (Kağıt Ataç) ABD devletinin bir projesiydi  ve Faşist bilim adamlarını CIA aracılığıyla ABD'ye getirme amacı vardı. 2. Dünya savaşından sonra Nazilerin çok gizli çalışma bilgilerini getirtmek için ABD ordusu kongre kurdu. Fikir şuydu  "Eğer biz bu insanları yanımıza almazsak. Bizim düşmanlarımız olan Sovyetler onları kullanır." Ve 1946'da başkan Truman, paper clip projesi için Hitlerin en iyi bilim adamlarını  ABD'ye getirterek projeyi başlattı.


   İlk dalga, Tahrik (populsium) bilim adamlarıydı, onlardan sonra gelenler ise akıl yönlendirme bilim adamlarıydı. CIA doğrudan ordu içindeki yapıların kullanımına olanak sağladı. Buna lise ve üniversitelerde dahildi. Tahrik bilim adamları ABD'nin uzay programına liderlik yapmaya başladığında, akıl yönlendirme uzmanları da çalışmalarını sahalarında sürdürüyordu.


  Akıl kontrolü, psikolojik mücadele silahlarından en önemlisidir. Nazilerden öğrendikleri ile Amerikalılar kendi akıl yönlendirme tekniklerini geliştirmeye başladılar. Bu ülkenin geliştirdiği program için kullandığı isim MK Ultra idi.  MK Ultra, bir program dizisiydi ve  uyuşturucu, elektro şok, insülin şok ve diğer akıl yönlendirme çalışmalarını içeriyordu.

MK Ultra projesinde kullanılmış bir kız

   MK ultra'da kullanılan ilk özne ABD askerleri personelinden seçilmiştir. Onlara bilmeden LSD ve PCP uyuşturucuları veriliyordu. Bu tekniği uygulayanların amacı, insanları sorgulama ve kendi ajanlarını diğerlerinin kontrolünden koruma gibi yollar yollar bulmaya çalışıyor olmalarıydı. 1960'larda CIA beyin yıkamada çok gizli bilgiler edinmeye başladı.


   Beyin Yıkama, Bir akılsal durumu yada inancı dönüştürmek için doğrudan ve gizli yollarla doktrine etmektir. Eğer bir kişiyi umutsuz bir duruma sürüklerseniz, ona yemek vermeyerek veya  uyumasına izin verilmeyerek, sürekli ses yayınlayarak ağır şok verme yöntemini kullanırsanız ve ağır uyuşturucular verirseniz, sürekli belli bir karanlıkta tutarsanız ve bir an sonra ne olacağını tahmin edemeyecek hale getirirseniz, sürekli korku halinde tutarsanız bu şekilde herkes beyin yıkamaya açık hale gelir. Beyin yıkamanın yıkıcı psikolojik araştırmaları sonucunda  CIA psikiyatri hastahanelerinde yeni deney modelleri geliştirmeye başladı. 1957-1964 yılları arasında Kanada Montral Allan Memorial enstitüsünde Ewen Camer MK Ultra beyin kontrol çalışmaları yapmaya başlar.

Donald Ewen Cameron
       Muhtemelen o dönemin kurucu araştırmacılarındandı. Yüksek teknolojik sesleri ve alt alta yapılmış spiral kayıtları kullanmıştır. İnsanlara 24 saat boyunca verilen kayıtlı mesajları dinlemeye zorlamıştır. Bu kişinin, şekilde temel düşünce yapısını yıkmayı hedefliyordu. Hastalar kayıtlı mesajın beyinlerine yönelmesini sağlamak için uyuşturucular yoluyla baygın hale getiriliyordu. Bu proje nazi sonrası bir program ve Amerikanlaştırma projesidir. Şunu belirteyim Naziler savaşı kaybetmediler sadece yer değiştirdiler. Ve şimdi 50 sene geçti şimdi daha akıllı daha zeki ve daha da tecrübeliler yani çok daha tehlikeliler.


                                                                MK ULTRA

        Şimdi, bu zihin kontrol projesi 1953-1970 yılları arasında CIA yöneticisi sidney gottlieb tarafından yönetilmiş bir proje. İşte o psikopat...

   
Sidney Gottlieb


Mkultra'nın açılımı;kelime "Manufacturing Killers Utilizing Lethal tradecraft Requiring Assasination"

  Bu proje deneysel anlamdan çok, geleneksel kimyevi ve biyolojik silahlarla ilgilenmenin ötesinde, ciddi ciddi "istemdışı" katillerin yaratılmasıyla uğraşıyordu. Bu kişiler cinayet işleyeceklerinin / katil olarak kullanılacaklarının farkında olmayan, muhtemelen şizoid kişilikli, hatta mümkünse daha önceden herhangi bir politik anlaşmaya katılmış insanların arasından seçiliyordu. Seçilenlerin katile dönüşümü ilaçlar ve ya kafatasına yerleştirilen özel çipler sayesinde yürütülen beyin yıkama seansları sonucunda gerçekleşiyordu. MK Ultra'nın kurbanları arasında Kennedy'nin katili olduğu varsayılan Lee Harvey Oswald'ın da bulunduğu ileri sürülmüştür. Hem MK Ultra hem de benzeri bir proje olan Monarch Project (Bunuda açıklayacağım) 70'li yılların başında durduruldu.1974'te NewYork Times CIA ve savunma bakanlığınca yürütülen deneyleri yazınca yer yerinden oynadı. CIA  baskanı suçlamaları kabul etti ve halktan ozur diledi. Mağdurlara ve ailelerine binlerce dolarlık tazminatlar ödendi (çoğu için agresif bir şekilde yan çizilmeye çalışıldıysa da). projeyle ilgili gizli belgeler deklasifiye olmuştu.

MK ULTRA Projesi'nin ilk olarak 1975 yılında başkanlığa bağlı Rockefeller Komisyonu (Rockefeller ailesini açıklamıştım) tarafından gün ışığına çıkartılmasının  ardından Senato'nun sağlıktan sorumlu alt komitesi, CIA'nın insanlar üzerinde yaptığı deneylerle ilgili tüyler ürperten ifadeler dinledi. Günümüze kalan belgeler ve tarihçiler, bilim adamları ve gazeteciler tarafından yapılan araştırmalar, CIA'nın MK ULTRA kapsamında özellikle radyasyon ve LSD'nin kullanıldığı deneylere ağırlık verdiğini gösteriyor. Bu deneyler, CIA personeline, askerlere, casuslara, fahişelere, akıl hastalarına ve sıradan insanlara tepkilerini ölçmek için, çoğu durumda deneğin haberi olmadan LSD verilmesini içeriyordu. Bu tür deneylerde eroin, meskalin, skopolamin, marihuana, alkol ve sodyum pentatol gibi maddeler de  kullanıldı. MK ULTRA Projesi'nde görevli biyolojik silah uzmanı Dr.Frank Olson , 28 Kasım 1953 tarihinde, kendisinden habersiz içkisine karıştırılan LSD'nin etkisi altındayken Manhattan'da bir otelin 13. katından atladı. Ailesi Dr. Olson'un gerçek ölüm nedenini 22 yıl sonra MK ULTRA ile ilgili bilgiler ilk ortaya çıkmaya başladığında öğrendi. Harold Blauer adında bir profesyonel tenis oyuncusunun da gizli bir meskalin deneyi sırasında öldüğü sonradan ortaya çıktı.


 Yani MK Ultra'nın ne kadar tehlikeli bir silah olduğunu nasıl insanları istedikleri gibi oynattıklarını ve şuan bile isteseler tekrar yapabileceklerini anlamışsınızdır umarım ki gizliden gizliye uygulayarak geliştiriyorlar zaten.


                                          JONBENET RAMSEY CINAYETI 

  Şimdi gelelim Dünyalar tatlısı JonBenet Ramsey cinayetine ve hala bulunamayan katiline. Çok çok güzel bir kız yılbaşı günü öldürülüyor.

İşte ayine kurban giden dünyalar tatlısı kızımız
   Çocuk Güzellik kraliçesi seçilen Jon Benet Ramsey, Henüz 6 yaşında acımasız bir biçimde öldürülmüş olan ve katili bir türlü bulunamamış bir cocukcağız. JonBenet, ailesiyle Colorado'da yaşıyordu. Küçük yaştan Beri güzellik yarışmalarına katılması için yetiştirilmişti. Saçları Düzenli olarak Sarıya boyanan ve sürekli makyajlı ve revü kızı giysileriyle fotoğrafları çekiliyordu. Yılbaşı arifesinde anne Pat Ramsey ve baba John Ramsey kendi evlerinde dört yüz Kişiye parti verirler. Anne kanseri yeni yenmiştir. Baba ise Yılın iş adamı seçilerek ödül almıştır. Partiden iki gün sonra, 26 Aralık 1996 günü sabah 05.45 'te Polisi annesi Patsy Ramsey arayarak ve Evin alt katında üç sayfalık bir fidye notu bulduğunu söyler, o sırada evde Bulunan dokuz yaşındaki oğlu Burke'ün de uyuyor olduğunu söyleyecektir ancak 911 records incelenince, Burke 'ün uyanık olduğu ve arkada babasıyla konuştuğu duyulur. Bu notta kızın hayatına karşılık babasından 118.000 dolar fidye istenmektedir.



Fidye mektubu

   Nota rağmen, polise gidildi ve sekiz saat sonra tâlihsiz, küçük kızın cesedi evlerinin bodrum katında bulundu. Polis kimsenin içeriye zorla girmediğini ve fidye kağıdının aileye ait olduğunu belirtti. Fidye Miktarı babasının oğlu çekindeki bonusun rakamıyla aynısıydı. Polis evde Arama yapmak ister. Baba hemen mahzen bölümüne içinde özel bölüme girer ve eliyle koymuş gibi küçük kızının cesedini bulur. Kızın başına vurulmuş, kafatası çökmüştür. Elleri ve boynunda bir kordon vardır ve sanki boğulmuş görüntüsü vermektedir. Katilin boğazlama adlı düzeneği kullanmış olması yüksek ihtimal. Aletin Söyle resimlerine ulaşabildim.





   

   Cinayetin gece 11 ile sabah 5 arasında işlendiği saptanır. Çocuk cinsel tacize maruz kalmıştır. Ancak uzman tacizin daha önceden de devam eden bir şey olduğunu söylerler. Ramsey'ler, çocuğu ölen tipik bir aile gibi davranmaz. Hemen avukat tutar ve hemen o evden uzaklaşırlar. Polisin yalan makinası talebini üç ay boyunca reddeder. Çevredeki pedofili çetelerini tanıdıklarını reddeder, o konuların hiç üstüne gitmez. Aileye göre eve giren bir yabancı çocuğu öldürmüştür. Ancak kimse o yabancının gece evde evin kağıdı ve evin kalemiyle tam üç sayfa mektup yazmasını açıklayamaz. Ayrıca çocuktaki cinsel taciz bulguları üzerine de konuşamazlar. El yazısı testleri tam sonuç vermez.



 




Şimdi bu resime dâir bir yorum yapacağım, İzlediğim bir videodan yola çıkarak yorum yapacağım. Şimdi haber kanalları evde MK Ultra kasetleri bulunmasının ardından diyorum ki bu kız yılbaşı gecesi öldürüldü bu kesinlikle bir satanik ritüeldir ve kızın boynunda vampir dişleri denilen yara var.Şöyle ki;
İşte o yaranın dövmesi gerçeğini koyacak değiliz ya

  Reklamın sonunda küçük kızı Kurban Etme ritüelinden bahsediliyordu. Bu olayın mtvdeki olayla Aynı olması bence bir tesadüf değil. Bu Sadece Bir Cinayet de değil. Katil de hala bulunamadı ve emin olarak söylüyorum ki Olay % 100000 illuminati işidir.

 Ayrica fidye notundaki çarpıklıklar şu linkte çok ayrıntılı olarak anlatılmıştır.

http://www.statementanalysis.com/ramseynote/

Teori olarak Annesi Patsy'den de şüphenenler oldukça fazla. Onunda birkaç delili var şöyleki.

Fidye notundaki elyazısı ile annesinin elyazıları % 72 uyuşmuş fakat DNA'ları uyuşmamış.

Babası John hakkındada teoriler var hemde kanıtlı Şöyle ki;

John cinayetten 7ay sonra polise sabah uyanık olduğunu söylemiştir oğlu Burke ile birlikte ve ikisi Evin arkasında konuşmaktadırlar. Bu CIA tarafından da kayıtlıdır.

Yani öyle bir durum ki herşey karman çorman.

Tatlı kızımız ölmeden birkaç saat önceki son resmi

Huzur içinde yat Cennettesin artık

                      M TV'NİN TESADÜFEN(!) AYNI TARİHE GELEN REKLAMI
Reklamı izlemek için link :
 http://www.youtube.com/watch?v=9PJfr3J2qrI&feature=player_embedded


 Baphomet

Unutmayalım Şeytan ateşten yaratılmıştır ritüel başlasınn

Ve işte kızımızında üstünde kan var yani ritüelin vazgeçilmezi olan kan


8 yorum:

  1. okudum ibret alıyorum şuanda panpa

    YanıtlaSil
  2. Yazıların gittikçe güzellişiyor

    YanıtlaSil
  3. Kıza yazık olmuş

    YanıtlaSil
  4. Adamlar dalga geçiyor resmen

    YanıtlaSil
  5. güzel kızmış vicdansız şeytanlar

    YanıtlaSil
  6. anlatım bozuklukları ile dolu cümleler kuruyorsun. yazdıktan sonra okumuyor musun bir incelemek için, baştan savma tümceler. biraz daha dikkat et yazarken.

    YanıtlaSil
  7. önce bi teşekkür edin amk.adam o kadar emek etmiş yok anlatım bozukluğu yok tümceler.okuma o zaman amk malı

    YanıtlaSil
  8. lan adsız senin tümceni sikeyim sanki bana 31 e malzeme okuyor pezevenk ulan sen yazılana baksana napıyon cümle yapısını kafasını siktğim ortada 6 yaşında çocuk var katledilen ki bu sağık ailelerin ne ilki ne sonuncusu bu yavşaklar şeytana küçük kız çocuğu kurban etmeye yüzyıllardır devam ediyolar düşün adam kendi kızını bile kurban ediyor lan nasıl bir manyaklık düşünebiliyomusun ve bu adamlar para gücüne iktidar gücüne sahip vay arkadaş ya deliler dünyayı yönetiyor resmen amk

    YanıtlaSil