Web Toolbar by Wibiya Uyandırıcı / Şokçu: İlluminatinin Zihin kontrolü volume I

Güncellemeler


İlluminati Konusunda Yeni Olan Arkadaşlara : Düşmanımızı Tanıyalım- İlluminatiye Giriş Yazısından Başlayarak Son Yazıya Doğru Okumasını Öneririm


Son Yazımız - Ülkemiz Üzerinde Oynanan Oyunlar ve Dinler Arası Diyalog Tehlikesi Volume I



Önemli => İlluminati'nin Yeni Oyunu ACTA

"Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır. Birisi kılıçla, diğeri borçla." (John Adams)


Amacımız "Onların" nasıl düşündüklerini bilmenizdir

20 Ağustos 2011 Cumartesi

İlluminatinin Zihin kontrolü volume I

Bu yazımız Gelenler Serisinden Alıntıdır. Gelenler Serisini İzlemişseniz Diğer Yazımıza Geçmenizi Öneririz.

Merhabalar Ben Murat. Mustafa'nın eğitimi ve işlerinin yoğunluğundan dolayı bloğundan ben sorumlu olacağım ama her zaman kendisiyle fikir alış-verişinde bulunacağım tabi ki.
 Mustafa'nın Önceki yazılarında illuminatinin nasıl ve ne üzerine kurulduğunu ve kime hizmet ettiğini açıklamıştı. Peki izninizle şimdi size çok önemli bir soru sormak istiyorum. Dünyayı kontrol etmenin en etkili ve en verimli yolu sizce nedir??
Cevabı aslında çok basit ve 2 kelime yalnızca.
"Akıl kontrolü!!"


 Tarih boyunca siyasi düşüncenin denetimi ve yönlendirilmesi ülkelerin ele geçirilişinde masonların ana silahı olmuştur. Bir ülkenin yöneticileri ve politikacılarını denetlemeye başladıktan sonra kanunlar ve siyasi yapılar onları hedefine göre değiştirilebilmektedir.
















Ancak bedeni sınırlandırmak,aklı sınırlandırmakla aynı anlama gelmediği için masonlar, küresel egemenliğin, kitleleri onların hedeflerine boyun eğdirmeye bütünüyle bağlı olduğunu fark etmektedir. Böylece amaçlarına karşı direnişi tamamıyla yok etmektedirler. Planlarına karşı herhangi bir ordudan yada yasadan daha büyük tehlike özgürce düşünen bir akıldır.



Bu tehlikeyi yok etmek ve amaçlarına ulaşabilmek için masonlar gelmiş geçmiş en cesur planlarını yapmışlardır. Bu plan ise İnsan hayatının bütününü kontrol etmektir yani bizim hayatımız.Size karşı kullandıkları silahları uzaklarda aramayın çünkü size karşı kullandıkları silahlar evlerinizde bulunup, sizi ve çocuklarınızı eğlendirip,yavaşça siz farkında olmadan size onların hayat tarzını aşılamaktadır.


Kontrolün en iyisi, özgür olduğunu düşündüğün ama temelden yönlendirilip dikte ettirildiğindir.Diktatörlüğün bir şeklinde hapishane demirlerini görüp dokunabilirsin.Öbüründe ise demirleri göremezsin ve kendini özgür sanırsın.İnsanlık toplu halde hipnoz tesiri altındadır.


1991 yılında George Carlin'in bu sözleri sanki günümüzü anlatıyor..

"Bu ülkede hep farklarımızdan bahsedilir.Medya ve siyasetçiler hep bizi bölen şeylerden bahsederler.Bizi birbirimizden farklı yapan şeylerdir.Bütün toplumlardaki yönetici sınıflar hep böyle çalışır. Geri kalan insanları bölmeye çalışırlar.Zenginler parayı alıp kaçmak için alt ve orta sınıfları birbirine kırdırırlar.Oldukça basit bir şeydir ama hep işe yarar.Farklı olan herhangi bir şey hakkında konuşurlar.Irk,din,etnik ve milli geçmiş,iş,gelir,eğitim,sosyal statü,cinsiyet vb. . Birbirimizle kavga etmemiz ve onların bankaya gidebilmesi için herhangi bir şey.Bu ülkedeki ekonomik sınıfları nasıl tanımlarım biliyor musunuz?
1.Üst sınıflar bütün parayı elinde tutar ve hiç vergi vermezler.
2.Orta sınıflar bütün vergileri öder ve bütün işleri yerine getirir.
3.Fakirler de orta sınıfları ürkütmek için vardır.Çünkü orta sınıfın işlerine gitmeleri gerekmektedir."

Sayın Carlin'in bahsettiği gibi sistem böyledir.





Bu insanlar tarafından hiptonize ediliyoruz ; Haber sunucuları, Politikacılar, öğretmenler, konuşmacılar.İnanılmaz derecede hasta insanlar tarafından yönetilen bir sistem altındaki dünyada yaşıyoruz. Bize anlatılan ile gerçekte olanlar arasındaki uçurum kesinlikle çok büyük..




Dünyadaki en büyük hipnotizmacı ise odanın köşesinde duran dikdörtgen bir kutudur.Ve aralıksız bir biçimde gerçeğin ne olduğuna bizi inandırmaya çalışıyor.Ve biz her seferinde yine o aldatıcı kutuya iman etmeye devam ediyoruz. Kimse bana gelipte "yok ben onun etkisi altında kalmam" demesin gördüğüm üzere millet birbirini yemeye devam ediyor!!

Ve George Carlin ölümüne çok yakın bir zaman bize bu oluşum hakkında çok önemli bilgiler veriyor

"Politikacılar geleneksel olarak üç şeyin arkasına saklanmışlardır;
 Bayrak,İncil (din) ve Çocuklar.
 Her şeyin bir sebebi var. Eğitimin rezil oluşununda öyle ve asla düzelmemesi ile aynı sebep.Asla düzelmeyecek. Boşuna beklemeyin,elde ettiğinizle mutlu olun.Çünkü bu ülkenin "sahipleri" bunu istemezler.Gerçek sahiplerinden bahsediyorum.Büyük ve zengin gerçek sahipleri: Her şeyi denetleyen ve her şeye karar veren büyük ve zengin iş hissedarları.Politikacıları unutun.Onlar önemsiz.Politikacılar yalnızca size seçim hakkı tanındığı fikrini sürdürmek için varlar.Çünkü hakkınız yok! Seçim hakkınız yok.Sahipleriniz var ve size sahipler.Her şeye sahipler: Bütün önemli topraklara sahipler,kolektif şirketleri ile denetliyorlar ve sahipleridirler. Uzun zamandır senato,meclis,hükümet binaları,belediyeleri ellerinde tutarlar.Hakimler ise arka ceplerindedir.  Bütün büyük medya ve haber şirketlerinin de sahipleriler. Duyduğumuz bütün haber ve bilgileri denetliyorlar.Her sene milyarlarca doları lobileşmek için kullanıyorlar ve istediklerini elde etmek için lobileşiyorlar.Ne istediklerini biliyoruz, başkalarına daha az ve kendilerine daha çok istiyorlar.Ne istemediklerini size söyleyeyim;Eleştirel düşünen vatandaş istemiyorlar.İyi derecede bilgilendirilmiş ve eğitim görmüş insanlar istemiyorlar.Bu ilgilerini çekmiyor ve bu onların işine gelmiyor.Çünkü çıkarlarına aykırıdır.Ne isterler biliyor musunuz?
"Uslu çalışanlar istiyorlar.Uslu çalışanlar."
Makineleri çalıştırıp, belgeleri yazabilecek kadar zeki ve pasifce git gide boktanlaşan işlerde daha az maaşla ve daha uzun sürelerde daha az haklarla,fazla mesainin olmadığı,almaya geldiğinde yok olan emekliliklerle çalışacak kadar aptal insanlar istiyorlar ve şimdi de emeklilik maaşınızın peşindeler. Ve biliyor musunuuz?
Alırlar! Sizden hepsini öyle ya da böyle alırlar çünkü buraya sahipler.Bu büyük bir cemiyet.
VE SİZ ÜYE DEĞİLSİNİZ.Sizler ve ben büyük cemiyete üye değiliz."




Tabi İlluminatinin Zihin kontrolü programına sadece giriş yaptık. Yeni Süprizlere hazır olun!!!



To be  continued .....

9 yorum:

  1. panpa güzel giriş yapmışsın verdim şukunu

    YanıtlaSil
  2. vay amk adamlar demek bunu yapıyorlar hee panpa yazınıda beğendim

    YanıtlaSil
  3. yazın güzel ama kısa olmuş yeni yazını sabırsızlıkla bekliyoruz

    YanıtlaSil
  4. dostum burdan seçebilirsin vidyo programını http://www.chip.com.tr/konu/En-iyi-ucretsiz-Video-Programlari_3261.html yazını biraz daha uzun tutabilirdin ama güzel yinede

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler evet kısa tuttum ama sonraki yazım uzun olacak çok teşekkür ederim video programları için

    YanıtlaSil
  6. emmioğlu yazı güzel ama vidyolara bi ayar çek zor izleniyor

    YanıtlaSil
  7. cennetçi çocuk10 Mayıs 2012 17:35

    yazdıkların bilinen bir şey gerçekten.

    bu adamlar müslüman olsa da, varlıklarının 40'ta birini verse, dünya cennet olurdu.

    YanıtlaSil