Web Toolbar by Wibiya Uyandırıcı / Şokçu: İlluminatinin Zihin kontrolü volume II

Güncellemeler


İlluminati Konusunda Yeni Olan Arkadaşlara : Düşmanımızı Tanıyalım- İlluminatiye Giriş Yazısından Başlayarak Son Yazıya Doğru Okumasını Öneririm


Son Yazımız - Ülkemiz Üzerinde Oynanan Oyunlar ve Dinler Arası Diyalog Tehlikesi Volume I



Önemli => İlluminati'nin Yeni Oyunu ACTA

"Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır. Birisi kılıçla, diğeri borçla." (John Adams)


Amacımız "Onların" nasıl düşündüklerini bilmenizdir

25 Ağustos 2011 Perşembe

İlluminatinin Zihin kontrolü volume II

Bu yazımız da Gelenler Serisinden Alıntıdır. Gelenler Serisini İzlemişseniz Diğer Yazımıza Geçmenizi Öneririz.

İlluminatinin Zihin kontrolü volume I   Başlıklı yazımda İlluminatinin zihin kontrolüne giriş yapmıştık. Bu yazımda da daha derine gireceğiz.

  Size karşı kullandıkları silahlar evlerinizde bulunup, sizi ve çocuklarınızı eğlendirip, yavaşça siz farkında olmadan size onların hayat tarzını aşılamaktadır. Günümüz toplumunda insanlar git gide artan bir biçimde çağdaş medya, televizyon, sinema, bilgisayar oyunları, internet, popüler romanlar ve müziği hayatlarının ayrılmaz parçaları yapmıştır. Bunların hepsi ya bilinçli ya da bilinç dışı olarak aldığımız geniş bilgiler içermektedir.


 Her gün,toplum hakkında idealler, ahlak kavramları ve toplumun nasıl yapılanması gerektiği hakkında fikirler gözlerinizin önüne serilmektedir.Bu medyalar  bir bireyin dünya ve var olan her şey hakkındaki görüşlerinin temellerini oluşturmakta önemli bir rol oynamaktadır.Böylece bu bilgiyi denetleyen ve bu medyalara aktaran neredeyse bütün dünya toplumlarına kendi fikirlerini aşılama gücünü elinde tutmaktadır.Bu gerçeği masonlar kendi çıkarları için kullanmaktadır.

  Masonlar özellikle eğlence sanayisini insanlara kendi düşünce kalıplarını açıkca ya da biliçaltı vasıtasıyla aşılamak için kullanmaktadır.Kullandıkları yöntemler değişmektedir ancak amaçları aynıdır.İnançları ve ideallerini kendi fikirlerimizmişiz gibi sahiplendiğimiz vakite kadar dayatmaktır.Bunun ispatını bulmak oldukça kolaydır.Sadece dünyadaki medyaya kimin sahip olduğunu ve yürüttüğünü bulmamız yeterlidir.Gizli örgütler sayesinde ayakta duran azınlığın olduğunu bulacaksınızdır.Bunlar Siyonist,Satanist, Yahudiler (%95'i eşkanazidir)

 
Onlar müzik, medya, eğlence ve porno endüstrilerinin sahipleri ve işletmecileridirler.Bunu sadece size akıl kontrolü ile telkin de bulunmak için yapıyorlar.Bu topluluğun bütün medyanın sahibi olması sizce bir tesadüf mü? Kesinlikle değil! Özellikle de onların yaşayabilmesinin sizin beyni yıkanmış ve telkin edilmiş halde olmanıza bağlı ise.

  Özgürce düşünen ve düzgünce yapılandırılmış bir toplum tiranlar tarafından yönetilebilir mi? Tabi ki hayır! Size fikirler ve bakış açıları ile telkin etmek dışında toplumlar arası yozlaşmayı oluşturacak, iyice düşünülmüş ve sinsi bir şeytani planı yürütmekteler.Çünkü amaçsız ve yozlaşmış bir topluma kolaylıkla hükmedilebilinir.
Neden mi? Çünkü hiç bir şeyi desteklemeyen bir insan her şeye inanabilir.Deccal'in gelişi için böyle bir toplum hazırlamaktalar. Başka nasıl yeni dünya düzenini kabul ettirebilirle ki?

 Yıldızlar ya da "idoller" için bu endüstrilerin başındakilerin neler hedeflediğini açıkca göstermektedir.


Günümüz kızlarının idollerinden Lady Gaga


 Çok fazla düşünmemizi istemiyorlar. Bu yüzden ülkemiz ve tüm dünya insanların zihnini meşgul tutmak için gün geçtikçe eğlence,medya, televizyon programları,lunaparklar,uyuşturucu,alkol ve aktivitelerinin her çeşidi ile dolu hale geldi.Yani çok fazla düşünmemiz, önemli insanların işine gelmiyor.Uyanmamız ve anlamamız gerek ki , hayatınızı yönlendiren insanlar var ve siz bunun farkında bile değilsiniz.

  Başımız belada çünkü sizin tek gerçeğiniz ekranda gördükleriniz.Şuan da dışarıda ekranda gördükleri haricinde hiçbir şey bilmeyen koskoca bir nesil yetişiyor.Televizyon ilahi bir vahiy gibi. O kutu başkanlar, papalar, başbakanlar yaratıyor ya da yok ediyor. O ekran, bu inançsız dünyadaki en muhteşem lanet olası güç ve eğer yanlış ellerin kontrolünde ise durum vahim hemde çok vahim. Ve bu inançsız dünyadaki en büyük şirket en muhteşem lanet olası propaganda gücünü kontrol ettiğinde o ekranlarda gerçek diye neler sunulacağını kim bilebilir! Ve ne yazık ki şuanda öyle.

  Televizyon gerçek değil.Televizyon lanet olası bir lunapark görevini görmekte şuanda.Televizyon bir sirktir,bir karnavaldır,gezici akrobatlar takımıdır, masalcılardır,dansçılar, hokkabazlar ve futbolculardır.
Ama sabahtan akşama kadar, her yaştan, her renkten, her dinden insanlar başına oturuyor ve bildikleri tek şey TV'dekiler.Orada dondürülen illüzyonlara inanmaya başlayıp ve televizyondakilerin gerçek kendi hayatlarındakilerin ise hayali düşünmeye başlanılıyor.

  Televizyon ne derse onu yapıyoruz.Onun gösterdiği gibi giyiniyor,onun gösterdiklerini yiyor,çocuklarımızı onun dediği gibi yetiştiriyor hatta onun istediği gibi düşünüyoruz.Perdenin arkasındaki adamların istediği en son şey,bilinçlenmiş ve düşünme yetisine sahip bir toplum.İşte bu yüzden sürekli olarak düzmece bir yaşam, din, medya ve eğitim yoluyla bizlere sunuluyor. Ve ilgimizi dağıtacak şeyleri önümüze sunuyorlar ne yazik ki gerçekten bu işi iyi yapıyorlar.

20 yaşında gencecik delikanlı şehit olmuş kime ne ? Fatmagül'ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu kime ne ?!
Adını şehit koysak ne farkeder ? Feriha varken bunu düşünmek niye ?
Ana karnında bir sabi pusu yemiş kimin umrunda ? Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye.
Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda? Cemile'nin acısını düşünsene !
Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken bırak bu edebiyatı, Acun'la Yetenek Sizsiniz Türkiye !!

6 yorum: