Web Toolbar by Wibiya Uyandırıcı / Şokçu: İlluminati'nin Ekonomik Yapılanması

Güncellemeler


İlluminati Konusunda Yeni Olan Arkadaşlara : Düşmanımızı Tanıyalım- İlluminatiye Giriş Yazısından Başlayarak Son Yazıya Doğru Okumasını Öneririm


Son Yazımız - Ülkemiz Üzerinde Oynanan Oyunlar ve Dinler Arası Diyalog Tehlikesi Volume I



Önemli => İlluminati'nin Yeni Oyunu ACTA

"Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır. Birisi kılıçla, diğeri borçla." (John Adams)


Amacımız "Onların" nasıl düşündüklerini bilmenizdir

15 Nisan 2012 Pazar

İlluminati'nin Ekonomik Yapılanması


   Merhaba arkadaşlar.Bana çok sık şekilde gelen mesajlarda, "Her yazında başka bir konuya giriyorsun ve bu konuyu ilerde yazarım deyip yazmıyorsun.Ne zaman yazacaksın?" vb. sorular ile karşılaşıyorum. Gözünüzü seveyim ben size 2-3 kişilik bir çeteden bahsetmiyorum. Dünyayı ele geçirmeye çalışan ve bu amaçlarına emin adımlar ile yaklaşan büyük bir oluşumdan bahsediyorum. Durum böyle olunca bu ahtapotun kolları birbirinden farklı konulara uzanıyor. Size şuana kadar elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda oluşan illuminati oluşumunun bağlantıları.


Bu oluşumu 1-2 yazıyı ile nasıl anlatmamı bekliyorsunuz ki?



  "İlluminati, İlluminati deyip duruyon da bu adamlar bu güce nasıl sahip oluyorlar?" vb sorularla çok yoğun bir şekilde karşılaşıyorum. Bu ruh hastalarının devletler üstü güce sahip olduğunu size söylemiştim. Devletler üstü güce sahip olmalarında iki temel etken mevcuttur. Bunlardan biri bizim boyutumuz için bir diğeri ise diğer boyut içindir. Diğer boyut için kullanılan silahın Kabala olduğunu söylemiştik.Şimdi ise bizim boyutumuz için kullanılan silahı size anlatmaya çalışacağım. Bu silah herkesde bulunan bir şeydir. Lidyalıların bulduğu ve Napolyon'un 3 kere tekrarladığı "PARA".


  İlluminati'ye Hizmet Eden Soylar başlıklı yazımda Rothschild ailesinden bahsetmiştim. Tabi ki diğer büyük ailelerden de bahsetmiştim. Rothschild'dan bahsederken bir söz paylaşmıştım, "Bir milletin kontrolünü sağladığım sürece kanunları kimin yaptığı zerre kadar umurumda değildir.''
Mayer Amschel Rothschild.(1743-1812)


  Mayer Amschel Rothschild kontrol derken hangi kontrolden bahsediyor sizce?  Bir ülkenin basın gücünü kontrol altında tutarsanız rakip bir firma gider başka bir yayın organı kurar ancak iş ekonomik kontrole geçerse durumlar değişir. Çünkü bir ülkede bir tane merkez bankası bulunur ve ikinciye yer yoktur. Ülkenin bayrağı gibi düşünelim ve ikinci bir bayrağa gerek yoktur, tektir. Merkez Bankası'da aynı şekildedir.


Şimdi bu ruh hastalarının ekonomik yapısına göz atalım,


Yuvarlak Masa ve Siyonist Oluşumun parçası olan Teşkilatlar


  Bu şeytani oluşumun parçası olan bu teşkilatları her vatan evladının bilip, tanıması lazım çünkü PKK vb. terör örgütleri bu teşkilatın emirleri doğrultusunda hareket eder. Silah tüccarları da bunlardan habersiz silah satamayacağı için PKK'ya ne kadar kurşun ve silah gideceğini bunlar belirlerler. Eğer bir coğrafyada kan ve göz yaşı var ise o coğrafyada en çok kaybedenler ANNE, en çok kazananlar ise silah tüccarlarıdırlar. Neyse fazla uzatmadan bu kuruluşlara geçelim.



The Round Table ( Yuvarlak Masa) 

Lord Alfred Milner adlı bir İngiliz, 'Round Table Groups' yani Yuvarlak Masa adlı gizli bir örgütün Organizatörü ve başıdır. Bu örgüt, Lord Rothschild tarafından desteklenmektedir. Round  Table adı verilen masonik oluşum Amerika'daki 200 büyük şirketi bünyesinde barındırmaktadır. Ülkenin siyasi ve ekonomik politikalarında büyük etkisi vardır.


 1919 başlarında ateşkesten bir kaç ay sonra ABD Başkanı Woodrow Wilson, gizli çalışan "Round Table" örgütünün üyelerini toplar. 21 Şubat 2002'de ilan edilecek olan 'New World Order' Yeni Dünya Düzeni kararının alındığı bu toplantıda, Yeni Düzene geçişin sorumlulukları birer birer paylaştırılır. Yuvarlak Masayı daha iyi anlamak için yuvarlak masanın büyük kollarına bir göz atalım.





CFR (Council on Foreign Relations)


  Dış İlişkiler Konseyi. CFR çok etkili bir Amerikan Dış Politika (Think-Tank) kuruluşudur.29 Temmuz 1921 yılında New York merkezli kurulan bu kuruluşun Washington'da da bir ofisi bulunmaktadır. Tabi bazı kaynaklarda kuruluş yılı 1917 falan geçiyor ama kendi sitesinde 1921 olarak yazmakta (BKZ. http://www.cfr.org/about/history/ ). Ya zaten kuruluş yılı zerre miktar umurumda değil yalnızca araştıran olursa kafası karışmasın diye yazdım.



  Bu oluşumun Başkanı ise nur yüzlü ve hayır sever amcamız olan David Rockefeller.

David Rockefeller


  David amcamız o kadar hayır sever bir insan ki, gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelere yatırımda bulunuyor. Think Tank'in adı David Rockefeller Araştırma Programı olarak da geçer. Yemez, içmez 'Bu ihtiyaca muhtaç insanlar için başka neler yapabilirim?' der der kendini yer adeta. Neyse Polyanna modundan çıkarak ve medyada Rockefeller için söylenen sözleri bir kenara bırakarak  olaya biraz gerçekçi yaklaşalım. Bu David Rockefeller, dünyanın iliğini sömüren, afrikada bir deri bir kemik kalmış, acından kıvrım kıvrım kıvranan aç çocukların ağzındaki buğday tanesini almaya kalkışan ve her fırsatta da alan bir kan emicidir. Eğer bu adam senin ülkene yatırımda bulunuyor ise hapı yuttun demektir. Hemen yerli firmalardan alış veriş yapmaya başla ve beleş mal bile verse bu adamdan mal alma. Çünkü piyasayı o kadar ucuzlatır ki bir çok yerli firma bu adamın şirketleriyle baş edemez ve kepenkleri kapatır. Bu adam ve uzantıları meteliğe havada 500 kurşun atarlar ve boşa yatırımda bulunmazlar. Eğer  yatırımda bulunuyorlarsa 1 verip 100 kazanırlar. Amaç hep aynı, İnsanları Sığırlaştırıp Kontrol Altında Tutmak.



  CFR'ye geri dönelim. CFR, J.P. Morgan ve iş arkadaşları tarafından (Warburg ve Rockefeller) yürütülmektedir. J.P Morgan'ın avukatı oluşumun kurucusudur. CFR günümüzde ABD ile dünya ilişkilerini düzenleyen kurumdur. (Tüm dış işleri bakanları bu oluşumdan çıkar.) Ama bu kulüp işlerini çok gizli yürütür.  Yaptıklarından ancak kendi izin verdikleri ölçüde kamuoyunun bilgisi vardır.



60'lı yılların başında,  George Town Üniversitesi Profesörlerinden bazı bilgiler elde edilebildi. CFR'yi kuran kişilerle ilgili Prof. Carrol Quigley'e 2 sene boyunca CFR'nin gizli dosyalarını ve kayıtlarını görme izni verildi. Quigley, bu adamların kendi idarelerinde küresel ekonomik bir idare kurmak istedikleri ve dünyadaki politika sistemlerini ve dünya ekonomisini birlikte kontrol etmek istedikleri sonucuna vardı. Özet geçmek gerekirse, Dünyayı yönetmek istiyorlar. CFR = KFR= KAFİR benzerlik dikkat çekici.



CFR, Trilateral ve Bilderberg gibi Talmud üzerine yemin eden, örgütün sırrını kati surette paylaşmayan ve örgüte tam bir bağlılıkta bulunan Yahudi veya yahudi temayüllü üyelerden oluşur. Bugün üye sayısı yaklaşık 3300'e yaklaşmıştır. CIA, DIA, DEA vb istihbarat şefleri, üst düzey finans, akademi, politika ve bilim adamları bu sayının içerisinde yer alır. Aralarında Bilderberg, Trilateral, Moon, ADL'nin üyeleri ve doğrudan bağlantısı olan üyeler vardır.



Bilinen üyelere göz atmak gerekirse,


Angelina Jolie'de bu oluşumun içinde yer alır



ABD'nin eski başkanları Bill Clinton ve Jimmy Carter,
Baba-oğul Bush’lar,
Başkanlık seçimlerinde oğul Bush'un rakibi olan Al Gore, Dick Cheney,
Eski bakan Warren Christopher,
Savunma bakanı Colin Powell, Les Aspin,
Eski CIA direktörü James Woolsey, yine CIA eski direktörü Robert Gates,
ABD hava kuvvetlerinin eski sekreteri Donald Rice,
ABD eski Dışişleri bakanı ve ayı zamanda bu ülkedeki yahudi lobisinin başını çeken Henry Kissenger,
Eski Savunma bakanları James Baker, Donald Rumsfeld ve Casper Weinberger,
Jimmy Carter döneminin ulusal güvenlik danışmanlarından Zbigniew Brzezinski,
Baba George Bush döneminin ulusal güvenlik danışmanlarından General Brent Scowcroft,
Eski devlet bakanı George Shultz,
ABD'li ünlü finansör ve para piyasalarında spekülasyonlar yaparak milyarlar kazanmasıyla tanınan George Soros ünlü CFR üyelerindendir.


Konsey üyelerinden Theodore White, Amerikan elitlerinden bundan daha fazlasını içine alan daha başka bir özel organizasyon bulunmadığını ifade etmiştir.



CFR'nin amblemi ve bazı görüntülerin benzerliklerine bir göz atalım,


CFR'nin amblemi. Genel bilgi olsun diye söyleyeyim, UBIQVE Kelimesinin latince anlamı HER YERDEYİZ.




Napolyon'un işareti




Nazi Selamı

   Şimdi Hitler'in ve Napolyon'un arkasında kimlerin olduğunu anlıyorsunuzdur değil mi? Nazi Selamının üstünde durmak istiyorum. Bu selam "Hayranlık Selamı" olarak tüm mason kitaplarında yer alır. 6. derece törenlerinde adaylar bu selamı vermek zorundadır.


Angelina Jolie'nin bu oluşumun bir parçası olduğunu söylemiştim



Madonna olmazsa olmaz




  Bilderberg Group 






1954 yılında Hollanda Prensi Bernhard, Batı Avrupalı ve Kuzey Amerikalı liderlerden oluşan bir grubu Hollanda'da Oesterbek'teki Bilderberg Otelinde düzenlenen bir hafta sonu  toplantısına çağırır. Toplantı gizli tutulur. Bu toplantıyı her sene tekrarlamaya karar verirler. Bu toplantı günümüzde de sürdürülmektedir.



 İlk Bilderberg Toplantısından bir görüntü


  Bilderberg için komplo teorisinden ibaret olduğunu söyleyenler de var bunun çok tehlikeli bir oluşum olduğunu söyleyenler de. Ben şu ana kadar bilderberg'in komplo teorisi olduğunu söyleyenlerden mantıklı bir açıklamada bulunan bir kimseye denk gelmedim.  Hadi diyelim ki, bu bir uydurma. Peki o toplantıya katılan dolar milyarderleri ve devlet adamları gibi dünyanın en mühim 120 kişisi, orada PES veya Playstation oynamak için mi toplanıyor? PES veya Playstation oynamak için toplanıyorlar ise bu toplantılarda alınan olağan üstü güvenlik önlemlerinin sebebi ne?



  Jim Tucker Bilderberg'i yakından izleyen ve eline geçen bilgileri dışarıya postalayan bir gazetecidir. Kendi ağzından 1999'daki Portekiz toplantısında otele yaklaşıp girmeyi denediğinde başına gelen olayı anlatıyor,
"Bir polis yaklaşıp bana çatıda sniperların (keskin nişancı) bulunduğunu söyledi ve talimat aynen şuydu 'Sınırları geçen herkesi vur!' yani güvenlik çok üst seviyede idi."  Anlaşılan bizin dolar milyarderleri ve devlet adamları PES ve Playstation oynarken rahatsız edilmekten hoşlanmıyorlar.



   Günümüzde, amacı Global ekonomi sistemi yaratmak olan The Bilderberg Grubu, üst düzey üyeleri ve Siyonist finansmanla dünya ülkelerinin ekonomik faaliyetlerini ele geçirerek, bu ülkeleri birer sömürge haline getirmek istiyorlar.
 


Bilderberg'i bitirmeden önce ismini belirtmeyen bir bankacının sözlerini size aktarayım ;

“ Yıllarca İsviçre bankalarında üst düzey yöneticilik yaptım. Bir ülke liderini öldüren katile bizzat elimle ödeme yaptım. Ödeme talimatını gizli servisler veriyordu. Bütün İsviçre’li bankalar bu tür kirli işlere alet olmuşlardır. Ödemeler bankanın merkezinde, kayıt dışı, denetlenmeyen hesaplardan yapılırdı. Bir çok suikast, saldırı ve devrim için ödemeler yaptık. Bazı ödeme emirleri Bilderbergci kişilerden gelirdi. Öldürelen kişiler arasında IMF, Dünya Bankası ve Bilderberg’in emirlerini uygulamayanlar vardı. İsviçre bankalarını artık İsviçreliler yönetmiyor. Yöneticilerin çoğu Anglo-Saxon kökenli Amerikalı ve İngilizler. Bunlar İsviçre bankalarını illegal işlerini gerçekleştirmek için kullanıyorlar. Çok büyük meblağda para, ülkeleri yok etmek için kullanılıyor. Bilderberg toplantısı 2009’da Yunanistan’da yapıldı, Yunanistan battı. 2010’da İspanya’da yapıldı, İspanya da battı. 2011’de İsviçre’de yapılıyor. Demek ki İsviçre’yi de batıracaklar. Amaçları parayla Avrupa’yı batırıp Çin’i köleleştirmek.


 Evet 2011 yılında İsviçre'de toplantı yapıldı ama İsviçre batmadı. Ama önceki yazılarımızda belirttiğimiz gibi artık ABD ve Avrupa'nın dönemi bitti ve bu siyonistler Çin'e geçiyorlar. Bu krizin sebebi de budur


   Yuvarlak Masa ve alt oluşumlarında olduğu gibi bu yapının finansmanı da ünlü Siyonist Yahudi, Hayırsever,  Nur yüzlü amcamız David Rockefeller. David Rockefeller yalnız değil, diğer önemli para destekçisi ise Rothschild ailesidir.










  Yahudi kökenli olan  Rothschild  ailesi, ABD Bankası olan Federal Reserve'nin sahibi olup, bütün yerel bankaları elde tutarak ABD ekonomisini ele geçirmiş vaziyettedir.



Bilderberg toplantılarına her yıl ülkemizden de katılım olmaktadır.

2006 yılında Bilderberg toplantısına Türkiye’den;
 Mustafa Koç,
Güler Sabancı,
Ümit Boyner,
Egemen Bağış,
Kemal Köprülü,
Sabah yazarı Soli Özel,
Yeni Şafak gazetesinin yazarı Fehmi Koru katılmıştır. Bilderberg karşıtı yazılarıyla bilinen Fehmi Koru’nun davet edilmesi büyük şaşkınlık yaratmış, katılıp katılmayacağı polemik konusu yapılmıştır.

2005 yılında katılan isimler;
Ali Babacan,
Mustafa Koç,
İmregül Gencer,
Cüneyt Ülsever’dir.

2004’te
Ali Babacan,
Kemal Derviş,
Mustafa Koç,
Hasan Cemal,

2003’te;
Ali Babacan,
M. Ali Bayar,
Özdem Sanberk'dir

2002'de;
Kemal Derviş,
Bülend Özaydınlı,
Özdem Sanberk katılmıştır.

 Selahattin Beyazit ve M. Nuri Birgi konferansın Türkiye’deki organizatörleri ve devamlı katılımcılarındandır.





   The Trilateral Commission (Trilateral Komisyonu) 






Hem CFR hem Bilderberg oluşu hem de Trilateral oluşumunun merkezinde, dünyanın en zengin 13 ailesinden biri olan Rockefeller ailesinden  David Rockefeller bulunmaktadır. Trilateral komisyonunun kurucusu, Bilderberg'in ortak kurucusu ve CFR'nin eski yöneticisi aynı zamanda onursal başkanı olan David Rockefeller'dir.


 David Rockefeller ve Zbigniew Brzezinski öncülüğünde kurulmuş özel bir Yeni Dünya Düzeni organizasyonudur.



Trilateral Komisyon (Trilateral Commission) ABD'de yeşertilen Yeni Dünya Düzenini tüm dünyaya yani Kuzey Amerika, Avrupa ve Japonya'ya daha iyi yayabilmek için oluşturulmuştur.


Trilateral oluşumunun şeması


Tarikatın simgesi şu şekildedir: Bir kürenin üç yanından üç üçgen uzayarak kürenin ortasında buluşurlar ama birleşmemişlerdir. Bunları birleştirdiğiniz taktirde tek bir büyük üçgen meydana çıkar. Her bir üçgen trilateralin üç bölgesini simgeler. Üçgenler muhtemelen piramiti simgelemektedir. Büyük üçgen de büyük piramittir. Büyük piramitin birleşmemiş olması, tek dünya devletinin henüz kurulmamış olduğunu gösteriyor olabilir.


Trilateral Komisyonunun simgesinin deşifresi





 The United Nations (Birleşmiş Milletler)



24 Ekim 1945 yılında kurulmuş, sözde olan ve hiç gerçekleşmeyen dünya barışını, güvenliğini korumak, uluslararasında ekonomik, toplumsal ve kültürel bir iş birliği oluşturmak için kurulan uluslararası bir örgüttür.



  Birleşmiş Milletlerin üzerinde çok durmayacağım. Birleşmiş Milletlerin,

Güvenlik anlayışını görmek için Filistin'e,


 Ekonomik anlayışını görmek için Afrika'ya



 Kültürel İş birliği anlayışını görmek için,

Bakmak Yeterlidir.


  Birleşmiş Milletler, sadece uluslararası platformda iyi niyet gösterisi yapıp, Vatikan ve İsrail'in çıkarlarını korumak için vardır. Birleşmiş Milletlerin kurulmasındaki asıl amaç ise Yeni Dünya Düzenini dünyaya kabul ettirmektir.




       The Club Of Rome (Roma Klubü)






1968 yılında David Rockefeller  tarafından kurulan ve Yeni Dünya Düzeni düşüncesi kapsamında hareket eden bir oluşumdur. Bu organizasyon içerisinde Birleşmiş Milletler bürokratları, Dünyanın 4 bir yanından gelen üst düzey politikacılar, hükümet yetkilileri, diplomatlar, bilim adamları, ekonomistler ve iş dünyasının liderleri yer alır.

Kulüp amaçları,

1. Dünya'nın; politik, ekonomik, ideolojik, dinsel, sosyal kültürel uç noktalara yönelmesini önlemek

2.  Dünya'nın kısır milliyetçiliğe yönelmesini önlemek (bkz.Naziler)

3. Dünya'nın sınıf çatışmasına yönelmesini önlemek


Roma kulübü; Bir taraftan İslam'ı tehdit olarak ortaya sürerken, bir taraftan da tek dünya, tek din ve tek devlet olarak Hristiyanlığı referans alarak bir dinin inşaasına soyunuyor. ( Hristiyanlığı referans almalarındaki sebep bu dine kendi inançlarını sokmalarıdır. )


  Bu bağlamda, Hristiyanlığı budizm'e aşılayarak, Hristiyanlık- Budizm karışığı bozuk bir din'e geçişi sağlıyor. Papalık'ta buna yakın duruyor.


 Roma kulübü yılda bir defa olmak üzere Dünya'nın çeşitli ülkelerinde konferanslar tertipler. Bu toplantılar gizli olarak gerçekleşir, Bilderberg gibi geniş güvenlik altındadır ve Basın bilgilendirilmez. Anlayacağınız üzere bizim adımıza kararlar almakla meşguller.






The Royal Institute of International Affairs - Chatham House 
(Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü)





  Resmi olarak kuruluş yılı 1920 olarak geçse de kökleri 1900'lerin başına gitmektedir. İsrail devletinin kuruluşuna öncülük eden, Osmanlı ile Orta Doğu'yu ilk parçalayan Sykes-Picot haritalarını çizen ve Sevr'i yapan bu felsefedir.  Sonradan resmi bir kuruma dönüşen bu yıkıcı felsefe "Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü" adını aldı. İngiltere'de RIIA (The Royal Institute Of International Affairs) CFR'nin babası sayılıyor.



Merkezinin bulunduğu yapıdan dolayı RIIA çoğunlukla 'Chatham House' olarak anılıyor. 1919'da kuruluşu tamamlanan RIIA, 1920'de CFR'nin kuruluşuna yardımcı oldu. Böylece Amerikan ve İngiliz seçkinleri, kartelleri, hanedanları ve bankerleri dünya egemenliklerini sürdürebilmek için eşgüdüm merkezlerine kavuştular.

Sonuç ele geçirilmiş Vatikan!


Günümüzde Papalık makamını kimlerin yönettiğini anlıyorsunuz değil mi?





   Şimdi ise yuvarlak masa dışındaki siyonist oluşumlara kısaca değinmek istiyorum.



   B'nai B'rith




   Yuvarlak Masanın arkasındaki asıl gücün bu teşkilat olduğunu belirteyim. Eğer bu teşkilat kurulmasaydı, yuvarlak masa bu kadar kısa sürede bu kadar büyük bir güce oluşamazdı.1843 yılında 12 Alman yahudisi tarafından New York'ta kurulan bit örgüttür. Yalnızca yahudilerin üye olabildiği ve dünyanın en etkin siyonist teşkilatlarından biri olarak kabul edilir. B'nai B'rith ibranice'de "Ahit'in Çocukları" anlamına gelir. Bu teşkilatın temel amacı ise siyonizmin dünya çapındaki menfaatlerini korumaktır.


  Bu teşkilat 1938 yılında Genel Yahudi Kurultayını oluşturdu. Sonraki zamanlarda faaliyetlerini çoğaltan bu teşkilat, B'nai B'rith dergisini, aylık ulusal yahudi dergisi, B'nai B'rith haberleri gibi yayınlar ile tüm ülkelerde siyonizmin propagandasını yapmaya başladı. Yahudi gençlere  dini ve ırkçılığı empoze etmeye başlayan bu teşkilat 'Aleph Zadik Aleph' adlı bir diğer teşkilat vasıtası ile 13-21 yaş arasındaki yahudilere siyonizmi empoze ederek günümüzdeki büyük teşkilatların oluşmasına zemin hazırlamıştır.



'B'nai B'rith, Birlesmis Milletler'de yer alan çok sayida üyesiyle Yahudi organizasyonlarinin koordine edildigi bir merkez olarak bilinir. Israil'in menfaatleri ve yahudilerin genel meselelerinin halli için ülke liderleriyle iletisim kurar.'
                                                                                                    (Britannica Ansiklopedisi)



'Nitekim II.Dünya Savaşı sırasında organizasyon başkanı Henry Mosky, 1942 'de Alman Yahudisi Nahum Goldman, Israil Cumhurbaşkanı Weizman ve siyonist lider Wise ile gizli plan yaptılar ve Amerika'nın siyonizmi açık desteklemesi kararını aldılar.'

                                                                            (Edward Tiunan, The Lobby, sf.23)


  Bu teşkilatın Birleşmiş Milletler'de önemli noktalarda üyeleri bulunmakta ve bu üyeler sayesinde kararları istedikleri şekilde şekillendirmektedirler. Diğer siyonist teşkilatları gibi  B'nai B'rith'in de her ülkeden göstermelik iyilik kuruluşları vardır. Ülkemizde ise  B'nai B'rith'in ülkemizdeki şubesinin adı ise 'Fakirleri Koruma Derneği'. Bu dernek sanırım ülkemizdeki fakirleri, zenginlikten korumaya çalışıyor. Bu derneğe yalnızca yahudi cemaatinden seçkinler kabul edilir.




Priory of Sion (Siyon Tarikatı)


                                                                                           

    Siyon Tarikatı, binlik yıllık olduğu iddia edilen, gizli politik ve dini örgüttür. Dan Brown'un Da Vinci Şifresi kitabıyla tekrar gözleri bu konu üzerine çekmiştir. Günümüzde bile hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığımız bir oluşumdur.


  Bazı kaynaklarda Hz.İsa'nın soyunu korumayı misyon edinmiş olan ve Magdalalı Meryem'in soyundan geldiği söylenen ve 447 ile 751 yılları arasında Fransa'yı yöneten Merovenj hanedanını tekrar tahta çıkarmayı planlayan ve Roma Katolik Kilisesi ve koruyucularını yok etmeye çalışmaktadırlar.


  Assassins Creed serisini oynayanların yakından tanıyacağı, Floransa'da bazı flamalarda görülen kırmızı amblem Siyon Tarikatı'nın simgesidir.





   Bu örgüte üye bir çok ünlü ismin adı geçmektedir. Bunlardan bazıları

Leonarda Da Vinci
Sir İsaac Newton
Victor Hugo
Mozart
Nicolas Flamel
Boticelli


Günümüzde de bir çok ünlü isim bu örgüte üyedir. Onlardan birisi Brad Pitt'tir








 Opus Dei


Piramit ve Tek göze dikkat




    1928 yılında İspanyol papaz Josemaria Escriva de Balaguer tarafından kurulan bir katolik (Katolik olduğuna bakmayın siyonisttir) örgüttür. Bu tarikatın 2.000'i papaz olmak üzere dünya genelinde 80.000 civarında üyesi bulunmaktadır. Anlamı ise 'Tanrı'nın İşi'. Tabi daha sonra ingiliz araştırmacı Michael Walsh.  bu örgütün adının Opus Dei (Tanrının İşi) değil Octopus Dei (Tanrının ahtapotu) demişse de Opus Dei olarak kabul görmüştür.


 Resmi olarak kabul etmeseler de tarikatın dünya çapında 15 üniversite, 11 ticaret koleji, 36 ilk ve orta eğitim kurumu olduğu belirtilmektedir. Bu örgütün dünya çapındaki ticari boyutunun 3 milyar dolar olduğu söylenmektedir.


 Tabi ritüel yapmadan duramazlar bu adamlar. 'Numerari' diye adlandırdıkları bir ritüelleri vardır. Bu ritüel bir beden işkencesidir. Üyeler günde 2 saat bacaklarına çivili zincir bağlayarak enerjilerini şeytani güçlere feda ederler.



Bu örgütün Vatikan ile çok yakın ilişkileri vardır. 1978 yılında Papa VI. Paul’un ölümünden sonra toplanan Kardinaller Meclisi’nden hemen önce İspanya’ya tarikat merkezi’ne ziyarette bulunmuş ve Escriva’nın mezarında dua etmişti. Kardinaller Meclisi Papa olarak I. John Paul’u seçti fakat yeni papa sadece 33 gün yaşadı. Sonraki seçimde II. John Paul Papa seçildi. II. John Paul'ün  Papa seçilmesinden sonra ilişkiler çok sıcak bir hal almaya başladı.



Opus Dei tarikatı Papa II. John Paul tarafından 1982 yılında bir Toplumsal Piskoposluk olarak tanınmıştır. Vatikan hiyerarşisine dahil edilen Opus Dei, bir anlamda dünyanın her yerinde faaliyet göstebilmekte  fakat  Vatikan'ın yerel psikoposluklarının yetkisi dışında hareket edebilmektedir.




II. John Paul, Opus Dei’nin ikinci lideri Piskopos Alvaro del Portillo’nun ölümünde de İspanya’ya gitti ve piskoposun cenazesi önünde diz çöktü. Bu protokol sadece Kardinallere uygulanan bir protokoldü. Ve Opus Dei’nin 1975 yılında ölen kurucusu, azizliğin ilk mertebesi olarak önce 1992 yılında Papa tarafından kutsanmış, 2002 yılında da aziz ilan edilmiştir.





 Son olarak Papa 16'ncı Benedict'in geçen aylarda Opus Dei'nin kurucusu Escriva'nın heykelini binlerce insan önünde kutsaması büyük tartışma yaratmıştı. Tarikatın resmi web sitesinde 16. Benedict’in kurucu Escriva hakkındaki olumlu görüşlerini içeren bir yazısı yer almaktadır.




Avrupa’da Belçika, Fransa, Almanya ve İtalya’da Opus Dei üyeleri ticaret, bankacılık ve hükümet bürokrasisinde etkin bir yere sahiptir. 1997 yılında tarikat Belçika’da tehlikeli dini hareketler listesine dahil edilerek sıkı izlemeye alınmıştır.




Polonya gibi ağılıkla Katolik ülkelerde hükümetlerde bile yer almaktadır. Polonya’da bakanlardan biri Opus Dei üyesidir. Fransa’da Cumhurbaşkanı Jacques Chirac’ın karısı Bernadette Chodron de Courcel güçlü bir Opus Dei sempatizanıdır. İngiltere’de devlet tarafından desteklenen birtakım dini okullar işletmektedir. Tarikatın Nijerya ve Kenya’da açtığı bazı okullar da İngiliz hükümeti tarafından desteklenmektedir. US AID, UNESCO gibi uluslararası yardım kuruluşlarındaki etkin üyeleri sayesinde Opus Dei kendi faaliyetlerinin finanse edebilmektedir.



  Şimdi gelelim bu örgütlerin bizimle olan ilişkisine. Bu örgütler birer Siyonist Örgütlerdir. Peki siyonist ne demek?


  Siyonist, Kabala ve Talmud'a göre yaşayan ve Nil'den Fırat Nehri'ne kadar olan toprakları kendi toprakları olarak gören ve üstünde yaşayan insanları da işgalci ve hırsız olarak kabul eden kişilerdir. Yani bizler de o topraklara sahip olduğumuzdan Siyonistler için birer tehdit olarak görülmekteyiz.


Taralı alan Siyonistlerin kendi toprakları olarak gördükleri yerdir




  Bu belirtilen topraklarda akan her kanda bu şerefsizlerin kesinlikle parmağı vardır. Akan kanda bir çok işin taşeronluğunu yapan PKK'nın da arkasında israil vardır. İsrail bir siyon devletidir.





 
  Tabi bizim sığır arkadaşlarımız tarafından ulusalcı(!) olarak tanınan içimizdeki Siyon yanlısı insanlar da var




Oldu olacak saldıracak yerleri de söyle tam olsun. Vatansever arkadaşım!!!! (Resimde karaladığım yerde siyasi yazı olduğu içindi)




  Siyonist oluşuma destekte bulunan bir çok firma yine ülkemizde aşırı şekilde destekleniyor. Bunlardan birisi, Starbucks'dır. Bir çok ergen tarafın hava olsun diye @starbucks yazan ergenler siyonistlere para yatırdıklarının farkında değiller. Siyonistlere giden para kesinlikle PKK'ya da ulaşır. Özet geçmek gerekirse Mehmetçik'e sıkılan kurşunun parasını bizim sığırlar farkında olmadan kendi ceplerinden ödemekteler.


 Ben kaynak belirtmeden konuşmam arkadaş. http://en.wikipedia.org/wiki/Howard_Schultz linkine tıkladıktan sonra 'Awards' bölümünde aşağıdaki görüntüyle karşılaşacaksınız.



50 yıllık  İsrail Siyonist  Dostu Ödülü aldığı yeri işaretledim 




  Starbucks loglarının Deniz Kızından geldiğini görüyoruz ve deniz kızının pekte güzel bir şey olduğunu sanmıyorum. Bunu da araştıracağım ama çizgi filmlerde bize durmadan gösterilen bir şeyin iyi olduğunu sanmayın derim


Deniz kızı bana hafiften Baphomet'i andırıyor
  Tekrar İlluminati'nin ekonomik yapılanmasındaki amacına geri dönecek olursak, bu adamlar ülkeleri kontrol etmek için bu ekonomik gücü kullanıyorlar. Buna en büyük örnek Amerika Birleşik Devletleri'dir. İsterseniz ABD'nin hükümet yapılanmasına bir göz atalım. 


Yalnızca bir kukla





ABD Başkanı Obama, bir kukladan ibarettir. Kuklacıların emirlerini yapanlara bir göz atalım isterseniz



















Timothy Geithner






Hazine Bakanı


Bilderberg Group üyesi

Trilateral Commission üyesi

















Hillary Clinton






  Hükümet Sekreteri

Bilderberg Group Üyesi

Council on Foreign Relations Üyesi

Trilateral Commission Üyesi Bill Clinton ile evli
















Susan Rice






  ABD'nin Birleşmiş Milletler Elçisi


Trilateral Commission Üyesi



















General James L. Jones






  Ulusal Güvenlik Danışmanı



Bilderberg Group Üyesi


Council on Foreign Relations Üyesi


Trilateral Commission Üyesi












Thomas Donilon





Ulusal Güvenlik Vekil Danışmanı


Council on Foreign Relations Üyesi





















Henry Kissinger





Özel Danışman


Bilderberg Group Üyesi

Trilateral Commission Üyesi


Council on Foreign Relation Üyesi













Paul Volcker





Parasal İşler Komitesi Başkanı

Bilderberg Group Üyesi

Trilateral Commission Üyesi

Council on Foreign Relations Üyesi








Dennis C. Blair



Ulusal Güvenlik Genel Sekreteri


Bilderberg Group Üyesi


Trilateral Commission Üyesi


Council on Foreign Relations Üyesi













Robert Gates




Savunma Sekreteri


Bilderberg Group Üyesi

Trilateral Commission Üyesi


Foreign on Relations Üyesi















James Steinberg




Devlet Başkanı Seçilmiş Sekreteri


Bilderberg Group Üyesi


Trilateral Commission Üyesi


Council on Foreign Relations Üyesi












Richard Haass




Hükümet Ana Danışmanı


Bilderberg Group Üyesi


Trilateral Commission Üyesi


Council on Foreign Relations Başkanı















Alan Greenspan





 Başkan Danışmanı


Bilderberg Group Üyesi


Trilateral Commission Üyesi


Council on Foreign Relations Üyesi












Richard C. Holbrooke




Hükümet Danışmanı



Bilderberg Group Üyesi


Trilateral Commission Üyesi


Council on Foreign Relation Üyesi












  Bu oluşum yalnızca bu kanallardan değil, ruh hastaları bizim ödemelerimizden de kazanç sağlarlar. Örnek vermek gerekirse, (yüzlerce kanaldan sadece biri) bugün bir kimsenin bir yerden başka bir yere gidebilmek için alacağı uçak bileti IATA'nın kontrolündedir. Bilet ücretinin % 9'u IATA'ya gider. Eğer IATA onay vermez ise hiçbir yere gidemeyiz. IATA, uluslararası bir kuruluş gibi görünse de dünyayı kontrol eden bu kötü güçlerin kontrolündedir ve IATA'nın payı bu şeytanilere gider.


  Başka bir kanaldan bahsetmek gerekirse, Para transferinden de pay alırlar. Dünyanın bir yerinden başka bir yerine para göndermek istersek bu paranın oraya gidebilmesi için önce ABD'de American Express Bank veya başka bir banka üzerinden gitmesi mecburiyeti vardır. (Bankalar  Rothschild ve Rockefeller ailelerinin kontrolündedir). Bu bankalar gönderdiğimiz paranın yaklaşık olarak %1 ile % 5'ini komisyon alırlar.


 Bir diğer kanal ise deniz seferleridir. Bir geminin denizlere sefere çıkabilmesi için, önce seyru sefere uygun olduğunu belgeleyebilmesi lazımdır. Bunun için de LYOD'dan belge almak zorundadır. Anlayacağınız üzere LYOD da bu şeytanilerin kontrolü altındadır.



  Dünyayı yöneten ruh hastaları böyle bir bozuk sistemden yararlanırlar. Bu bozuk sisteme karşı çıkanlar ise, Baskı, şiddet ve korku politikaları ile huzuru eksilttiği gibi insanları riyakar yapar ve soru sormamızı engeller.  Sormamak, dogmayı doğurur. Dogma soruları sormayı ve cevap almayı yasaklar. Bu kavramı Ortaçağ Avrupa'sındaki Kilise yapardı. Şimdi ise Televizyonlar yapıyor ve yayın organları vasıtası ile insanların beyni uyuşturularak soru sorulması engellenir ve sistem kusursuz bir şekilde işlemeye devam eder.



  Sonuç olarak materyalist bir toplum oluşturuyorlar ve materyalistler için en büyük gücün para olmasından dolayı paraya tapan bir insanlık istiyorlar. Paranın da kendi ellerinde olmasından dolayı da bu insanlığın kendilerine hizmet etmesini istiyorlar vede yapıyorlar.



  Gelenler Serisinden beni en çok etkileyen bölüm olan Materyalizm ve İç Mücadele bölümünü size şiddetle öneririm. Linki ise http://www.youtube.com/watch?v=wmSg9Tj1VMM

To Be Continued...

360 yorum:

  1. Verdim şukunu panpa

    YanıtlaSil
  2. Dondum kaldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araştırmalarına yorum yapan tüm adsızlar ile bende "Allah Bir'dir" diyorum. Yardımcıları daima şeytan olsun. Gözleri asla açılmasın.

      Sil
  3. Allah razı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Omer bende cok arastirdim hep dedi. Allahim neden dunya bu halde neden hep mazlum ezilip yok ediliyor cikarlari ugruna sabi subyan ve masum acimasizca harcanip yok oluyor kyamete kadar firaunlar var olucak o yuzden atalarini mezarlardan merak edip cikariyorlar piramitleri yuzyilladdir altini ustune getirip kurcaliyorlar bilim arastir.adi altinda hem hazineleri kaciriyorlar hemde atalarinin ne miras biraktinini anliyorlar. bu olusum kendine tek amac edinmis tek devlet tek guc bunuda scentoloji denen uzay tarikatiyle yapiyorlar.kendilerine karsi cikani yok ediyorlar bu basi biriyse kolay basit degil siyasetci veya sanatciysa intikamlari aci ve dolayli oluyor ya ahlaksizca camur atip bi sekle getiriyor olduruyorlar ya suikast addindanda kahramanca olusunu sergiliyorlar .aymil jakson gibi once cocuk taciscisi yaptilar sonra ilacla oldurduler cunku .michael onlari desifre etmek istedi vd en son bi sarki soyledi hapishane yemekhane ortaminda adinj bilmedigimden boyle yzdim sarkiyi soyledini ve sonu olum.turkiyede is siyaset ve sanat dunyasindan cok kisi var turkiyeyide yikmak icin yol haritalari gulenle denemek istediler hukumet yutmadi ondan amerika ve bu picler tutustu cunku islam musluman uyanmamali onlari birbirinden siyasi ve dinsel koparip ayristiralim ayrilimisz zaten sigir araplar baslrina bi seyh emir kiral gecirmis yillardir onlar geberir yok olur kiral gend kiral hurt disinda.bunu durdurmanin tem yolu hakkki islam kardesligi adaletini kurmak saglamak her muslumani bunyede toplamak ama sadece muslumani.yoksa tek dunyayi kurdumlari da bizede cipi takmis olurlar uyanmaya kaktimizda cipimizi kapatir hakkin yoluna kavusturmus olurla.

      Sil
  4. paylaşımlarını çok takdir ediyorum kardeşim... Yazıların çok başarılı. alıntı yapabiliyoz mu izin varmı :))) hehehe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İzin ne demek al gitsin ya. Sorman hata.

      Sil
  5. Türkiye ile ilgili bağlantılar, özellikle güncel ilişkiler,olaylar, yapılanma ile ilgili bir yazın olacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmayı planlıyoruz ancak ülkemizdeki neredeyse tüm büyük şirketlerin bağlantısı olduğunu gördük. Eğer bu yazıyı yazarsak insanlarımızın işlerin soğuması gibi bir sorun çıkabilir. Karamsarlığı saymıyorum bile. Sabancı ve Koç Holding'in CFR'ye olan hizmetlerinin haddi hesabı yok. Doğan holding ve Çalık grubu da işin içinde yani ülkemizde neredeyse temiz bir büyük şirket yok. Yazmayı planlıyoruz ama zamana ihtiyaç var yine.

      Sil
  6. Deniz kızı ile ilgili bir araştırmaya başladın mı bilmiyorum ama, deniz kızının (seninde dediğin gibi) Disney! cizgi filmlerinin filmlerinin bize gosterdiğinin aksine eski zamanlarda korkulan bir mit olduğunu duymuştum.. denizcileri ya da denizdeki insanları fiziksel guzellikleri kullanarak suya ceker ve olumlerine neden olurlar filan... aslında benzer konsept son "karayip korsanları" filminde bir nebze kullanılmıştı yanılmıyorsam ki bilenen uzre bu filmde aslen bir disney yapımıdır... kısaca denizkızı ölüm ve bazen de geçiş/değişim için kullanılan bir metafor. Freud'a göre "Hibritleşme, kararsızlık, kutuplaşma, ikiyüzlülük ve dualizmden gelen korku ve çözümsüzlüğün yarattığı bir sembol"dür.. sanırım internet uzerinde konuyla alakalı ingilizce pek çok kaynaga ulasmak mumkun ama hazır baslamısken ben burdan bir tanesini de sizinle paylasayım ;) guzel sesine yuzune aldanıp onu kucaklamak icin bir denizkızının pesine dusenlerin kucaklayacagı yegane sey olum olur diyerek bitiriyrm.
    guzel yazıların devamını bekliyorum(z)
    Denizkızı icin ingilizce bir kaynak: http://northstargallery.com/mermaids/mermaidhistory2.htm

    YanıtlaSil
  7. Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederiz. Şu anda assassin's creed ile ilgili yazımızı yazmaktayız ancak deniz kızları hakkında da araştırma yapma fırsatı bulduk ve paylaştığınız bilgiler ile hemen hemen aynı bilgilere ulaştık. Bu konu ile ilgili bir yazı yazmayı planlıyoruz. Teşekkür ederiz. İyi günler

    YanıtlaSil
  8. yazılanların hepsi saçmalık,okumayın böyle şeyleri!!!!! yazılarındaki detaylara bakınca insanın yuh diyesi geliyor.bu blog sayfasıyla,ya bu adamların değnekçiliğini yapıyorsun yada alet oluyorsun.bukadar sistematik çalışan bir oluşumun,birçok detayına varıncaya dek ifşa olması sencede KOMİK değil mi? hayır değil,yada evet,nebileyim belkide amaç bu.
    Bahsettiğiniz amcalar herşeyi yapabiliyorlar değilmi bizim ise elimiz kolumuz bağlı.bu yazılarınızla insanları bilinçlendirmek yerine reflexlerini zayıflatıyorsunuz.okuyunca önce şok oluyoruz peki ya sonra?? sonrasını diyimmi koyundan farksız,tepkisiz ve her bir b*ku kabullenmiş aptal varlıklar.tamda bahsettiğin amcaların istediği insan tipi.o amcalarda biri dikilse karşımıza emin olun önünde ilk eğilecek insanlar bu tür yazıları yazan araştırmacı ruhu kabarmış hatta taşan koyunlar ve ilk bakışta akla mantıklı gelen bu yazıları okuya insanlar olacaktır.
    aklıma gelmişken ekliyeyim bu tür yazılara blog sitelerinde çokça rastlamaya başladım.eminim bu blog yazdıklarını yakından takip ediyordur.onlarda bilgilensin ama değil mi? ya İP'ler benim,senin,yorum yapan diğerlerinin, okuyanın,sayfayı öylesine açıp okumadan kapatanın...neyse,bilgisayardan hiçbir b*k anlamadığın belli.
    LÜTFEN!!!!senin,insanları bilinçlendirmeye çalışan dürüst biri olduğunu varsayarak,senden bu blog sayfanı kapatmanı istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!
    edit:saçmaladım panpa takma sen.olaya farklı biraz açıdan bakayım dedim,çünkü işin içinde bi gariplik var. nacizane yorumumda aklıma takılan bikaç konuya değindim...bu internet ortamları beni iyice kılkuyruk etti.mutfakta biri mi var diye sorar oldum kendi kendime :D benide kendinize benzettiniz mk.

    Özet:3-5 satırında özetimi olur mk oku işte.

    YanıtlaSil
  9. Biraz da konuyu rakamlarla ele alabilir misiniz? Ayrıca bu kuruluşlarla savaş halinde olan kuruluşlardan söz edilebilir mi?

    YanıtlaSil
  10. Yani güzel soru gelmiş ama cevapsız kalmış.İnternette bir çok yerde bu tür iddiaları tüm sarsıcı içeriğiyle birlikte okuyoruz.Peki bu oluşumlarla savaşan güçler yokmu?

    YanıtlaSil
  11. Are ua iş adamı, politikacı, müzik, öğrenci ve
    güçlü, zengin, ve hayatta ünlü olmak istiyorum.
    bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirmek
    Hayallerinizi ve kalp arzuları bu tüm sayesinde illuminati kardeşliği tam olabilir
    Büyük illuminati üyesi olmak, başarmak bize bugün kişiyi +2348132596595 başvurun

    Kişisel Gereksinimler Detaylar:

       İsim ......
       Adres: .........
       Seks .....
       Yaş ................
       Şehir: .........
       Devlet: .........
       Ülke: .........
       Tel: .........
       Meslek ...............

       İletişim E-posta: illuminatihomeofwealth30@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Bir Illuminati üyesi olma sevindim, ben şimdi zengin ve varlıklı duyuyorum. Illuminati hayatta popüler almak için büyük ve güçlü bir araçtır. Yani gerçekten zengin ve ünlü e-posta bize olmak istiyorsa: illuminatiweathfamous@gmail.com veya Arayın: +2348073802719

    YanıtlaSil
  13. BÜYÜK Illuminati CULT HOŞGELDİNİZ
    Eğer bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve size istediğiniz
    biri olmak dünyada büyük Güçlü ve ünlü olmak, bize katılın
    Bizim resmi bir üyesi bugün. Eğer ziyaret etmek için ideal bir şans verilir
    İlluminati ve tescil sonrası onun temsilcisi tamamlandıktan
    Sizin tarafınızdan, hiçbir fedakarlık, ya da ihtiyaç duyulan insan yaşamı, Illuminati kült getiriyor
    zenginlik ve yaşam ünlü boyunca, sen ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip
    uzakta şimdi hayatından yoksulluk. be sadece üye
    İlluminati kiliseye inisiye getirmek yetkisine sahip
    kimseye başvurmadan önce kiliseye herhangi bir üye, bu yüzden olmalı
    zaten üye kim tarafından bağlantı, Bugün bize katılın ve fark senin
    rüyalar. biz de iterek ilaçların korunması bizim üye yardım,
    Eğer üye olmak kez geri kalanı için zengin ve ünlü olacak
    Eğer dünyanın herhangi bir İÇİNDE 2 MİLYON DOLARLIK toplamı VE BİR EV verilecektir başlatılması sonra hayat, İlluminati, kendi üye olun ... mutlu
     İlgilendiği kişi bu posta yoluyla bize başvurun: illuminatitempleofriches1@gmail.com

     
     

      Takım Saygılar ..

    YanıtlaSil
  14. Hayatınızın IŞIĞI, SİZİN ÜZERİNE BAĞLI
    İsteğinizi kabullenmek için TARİHİ YAPARAK
    HEDEF, UYGUN PLANLAMADAN KAYNAKLANDI,
    BÜYÜK [KARDEŞLEME] ILLUMINATI, BURADA BURADA
    ÇÖZÜMÜZÜ BAŞARISIZA SİZE DOĞRUDAN.MAKE
    Hayatınızdan bir anlama TAM ve Anlayışınız
    NEDEN YAŞAYAN NEDENLERİ GELİN VE
    Umutlarınızı geri verin. BÜYÜK ILLUMINATI
    HOOD, BÖLÜMÜN RUHUNIYET ETMEK İÇİN BURADA
    [ZENGİN Şöhret ve Güç] SİZİN HAYATINDA.
    İLETİŞİM \ AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ GÖNDERİNİZ
    ADI ADRESİ DOĞUM MESLEĞİ YAŞININ TARİHİ
    SEKS. ORJİNAL MİLLİLİK NEDENLERİ
    TELEFON YOK. TO
    Illuminatinationwide218@gmail.com VEYA CALL Watsap US
    [+2348135688260. AM "James Larry"

    YanıtlaSil
  15. Illuminati en güçlü ailelerden biridir, bugün bize katılın ve dünyanın en güçlü insanlarından biri haline gelin; bizimle birlikte, bir etki yaratacak ya da üretebilecek kişileri bulunuz. WhatsApp ile bu sayı ile ilgili inanç özlüyor +2347037154192 teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  16. BURADA ARKADAŞLAR, Nihayet ILLUMINATI KARDEŞASYONUNU BULUNAN ZENGİN OLMAK İÇİN NASIL YAPTIYIM NASIL ..
    Bu, 2 yıldan beri katılmaya çalıştıktan sonra nihayet dünya çapında aydınlatmaya nasıl katıldığım üzerine tanıklığım ancak sahtekarlıklar birkaç kez benden para aldı. Aydınlatmaya bu kadar uzun süre katılmayı arıyordum, ancak dolandırıcılık, çevrimiçi kardeşliğe katılmamda bana yardımcı olan AJAJA MASON online'siyle tanıştığım geçen haftaya kadar paramı almaya devam ediyor ve anında bankamatik hesabıma 10 milyon toplam kazanıyorum. benim online başlatma ritüelimden sonra da ayda 6 milyon kazanacağım, çok mutluyum! Dünya çapında aydınlatmaya katılmak isterseniz, bugün dolandırıcıları, paranızın tamamını katılmanıza yardım etmek adına kabul ettirmek yerine AJAJA MASON ile iletişime geçmek isteyebilirsiniz, whatsap Ajan Ajas MASON, whatsap +234757570567 aracılığıyla katılmalı ya da ona e-posta gönder: ajajailluminati @ anında başlatmak için outlook.com

    YanıtlaSil
  17. Bir iş mi Bir insan, siyasetçi, müzikal, öğrenci ve zengin olmanızı, güçlü olmanızı ve hayatınızda ünlü olmasını istiyorsanız. Aydınlatmanın bir üyesi olarak hayallerinize ulaşabilir ve aylık 1.000.000 USD kazanabilirsiniz. Hayalinizdeki ve kalp arzunuzla tam olarak gerçekleştirilebilir, kısa bir özet, eğer büyük aydınlığın bir üyesi olmak istiyorsanız, daha fazla bilgi ve açıklama katılmak için bize geri dönün, şimdi bu WhatsApp numarası +2349054872959 veya E-posta ile bize ulaşın

    YanıtlaSil
  18. Şöhret istiyor musun Zenginlik? Güçler mi? Zenginlik, yoksa bütün rüyalarınızın geçmesini mi istiyorsunuz? Yaklaşan bir sanatçı mısınız? dansçı? işadamı? vb. Büyük Illuminati Society size arzularınızı başarmak için bir yaşam boyu fırsat sunuyor. Eğer üye olmak istiyorsanız, lütfen line, campariilluminati@yahoo.com ya da telefonla ya da waptsap +14422355187 ile bizimle iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  19. Bir illuminati üyesi olduğuma dair tanıklığım. Benim isimlerim william smith ve 47 yaşında, ABD bahamas'lıyım Büyük Aydınlık Dünyası gizli topluluğunun nasıl işten atıldığına dair geri döndüğümde nasıl yardımcı olduğum hakkında büyük aydınlanmaya katılmak isteyenleri bilgilendirmek istiyorum. yaklaşık 5 yıl ve altı ay. Çalıştığım firmadan görevden alındığımdan beri, acımasızlık ve sıkıntı içinde oldum, 'ABD Mevduat Sigortası Şirketi' olarak adlandırılan bir ajans olarak. O yıllardan beri maddi olarak umutsuzum. Ama bir gün internette dolaşırken, Büyük Illuminate dünya toplumunun postuna rastladım; ünlü, zengin ve başarılı olabilirsiniz, büyük İmmünya üyesi olan bir üyesi olarak, hemen sizinle iletişime geçtim ve açıkladım. Onlara herşeyi anlattılar ve bana yardım ettiler ve bana yardım etmek için kullanılacak üyelik kayıtlarını ödedim ve büyük illuminati dünyası gizli toplumu için başlamıştım ve bana bütün kuralları verdiler ve bana yerlerine ibadet ettiler . Büyük illuminati dünya toplumunun yardımıyla tapınağa gidip orada tamamen İlluminati üyesi olarak başlamıştım. Şaşırtıcı bir şekilde başladığımdan 48 saat sonra şirketten şirkete çağrı aldım, ilk olarak şirkette şirket yöneticisi olarak şok oldum ve şaşırdım ama daha sonra kendimi tekrar kazandım, ertesi gün işe devam etmesi söylendi. sabah 7:00. O günden başlayarak ben ve ailem neşeli ve lüks bir yaşam sürüyordu. Ve şimdi uzun yıllar boyunca şimdi bir ajan değilim .. Yani bir illuminati üyesi olmak istiyorsanız bu bize ulaşabilirsiniz e-posta ...... :: illuminatitemple242@gmail.com

    YanıtlaSil
  20. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TEMPLE KATILIM PROSEDÜRÜ, bizim ajan +2348138555220 veya posta ya da ILLUMINATI JOIN JOINING
     (illuminate666temple@outlook.com)

    Bir iş adamı ya da kadın mısınız, politik, müzisyen, öğrenci, yaşamak için zengin, ünlü, güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    Bugün kardeşlik kült ve anında zengin toplamı olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD Nakit Ödül
    2. USD $ 200,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    En İyi 5 Dünya ile Bir Ay Randevu Alındı
    Dünyadaki Liderler ve En İyi 5 Ünlüler.
    ajan şimdi +2348138555220 оr onu neyin üzerine
    +2348138555220) ya da bize e-posta gönderebilirsiniz.
    Hemen çevrimiçi başlatma için (illuminate666temple@outlook.com)

    YanıtlaSil
  21. Büyük kardeşlik İlluminati'nin üyesi olmak ister misin? Sizleri zengin ve ünlü bir yıldız haline getireceğiz, iyi bir iş bulmaya, seçimleri kazanmaya ve politik bir güce kavuşacağız, tüm çabalarınızda sizi zenginleştireceğiz ve mahkemede hiçbir vakayı asla kaybetmeyeceksiniz. ya da hiç olmadıysanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderebileceğiniz yüksek yerdeki kişileri kontrol etmek için yetkileriniz olacak

    YanıtlaSil
  22. Büyük kardeşlik İlluminati'nin üyesi olmak ister misin? Sizleri zengin ve ünlü bir yıldız haline getireceğiz, iyi bir iş bulmaya, seçimleri kazanmaya ve politik bir güce kavuşacağız, tüm çabalarınızda sizi zenginleştireceğiz ve mahkemede hiçbir vakayı asla kaybetmeyeceksiniz. ya da hiç olmadıysanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderebileceğiniz yüksek yerdeki kişileri kontrol etmek için yetkileriniz olacak

    YanıtlaSil
  23. Herkese merhaba

    Bugün dünya çapında Illuminati üyeliği yapmak ister misiniz? Dünyadaki en iyi ve ünlü insanlara, sadece sizden aldanma ve dünyaca bilinen bir yıldız olma kararını almanız, iyi bir iş bulmanız, seçimleri kazanmanız ve politik bir güce kavuşmanız gerektiğinde sizi bilgilendireceğiz. tüm çabalarınızda sizi zenginleştirecek ve seçeceğiniz ünlülerle tanışacaksınız ya da her zaman yüksek yerdeki insanları kontrol etme yetkisine sahip olacaksınız. Üye olmak istiyorum illuminatiworldwideorder@gmail.com
     

                  Dünya çapında Saygılarımızla Illuminati Sipariş ...

    YanıtlaSil
  24. Büyük İlluminati Kardeşliğine katıl ve kendini al
    insan kurban edilmeden yapılmış, korkunu al
    Unutmayın, FAME, GÜÇ ve ZENGİNLERDE süper zengin olun.
    Ve sana kardeşliğimizin yapmadığını söylemeliyiz.
    İnsanların kurbanlar için kullanımı, çünkü bu zihniyet
    Üye olmayanlar. Önceki yıllarda, her zaman bir tane vardı
    Binlerce dolarlık açılış nimetleri
    Açılıştan sonra her üye, ama bu yılki açılış töreninde
    İnisiyasyon nimetinin indirildiğini söylüyorum
    kayıtlı üyelerin nüfusundan dolayı
    bu yıl başladı, bu katta, bu yüzden onaylamak zorundayım
    bu bilgi. Gerçekleştirilen son giriş
    ABD başarılı olduğunu kanıtladı, sizi daha fazla nimetler temin ederim.
    İlgilenenler için, cesur bir adım atın! Olduğun yerde
    Dünya büyük illuminati ile birleşir ve hiçbir şey bedava değildir.
    Biz bu dünyadayız ve bu yüzden üyelerini zorlamıyoruz.
    kendi iyiliği için. Yani, ilgilenirseniz, not alın. koşullar
    VE DURUMU AŞAĞIDAKİ. (1) Sır tutabiliyor olmalısınız.
    (2) Başarıya inanmalısınız. (3) Olmak zorundasın
    18 yaşındayken, kendi kararınızı hayata geçirmeniz için. E-posta illuminatiworldwideorder@gmail.com

    YanıtlaSil
  25. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  26. Büyük Illuminati Kardesligine ait ve en basarili ve en zenginler arasinda olun ve kendinizi bir insan kurbani olmadan yapin, korkunuzu alin
    Korkunun ruhunu öldürdügünü hatirla, hayati iyi ve rahat yapariz.
     Kardesligimiz sadece istekli ve cesur insanlari kabul eder. Önceki yillarda, her zaman binlerce dolarlik bir açilis nimetleri vardi.
    Açilistan sonra her üye, ama bu yilki açilis töreninde
    Inisiyasyon nimetinin indirildigini söylüyorum
    kayitli üyelerin nüfusundan dolayi
    bu yil basladi, bu katta, bu yüzden onaylamak zorundayim
    bu bilgi. Gerçeklestirilen son indüksiyon
    ABD basarili oldugunu kanitladi, sizi daha fazla nimetler temin ederim.
    Ilgilenenler için, cesur bir adim atin! Oldugun yerde
    siparis ne istedigini bilen herkese veriyor
    Biz bu dünyadayiz ve bu yüzden üyelerini zorlamiyoruz.
    kendi iyiligi için. Yani, ilgilenirseniz, not alin. kosullar
    VE DURUMU ASAGIDAKI. (1) Sir tutabiliyor olmalisiniz.
    (2) Basariya inanmalisiniz. (3) Olmak zorundasin
    18 yasindayken, kendi kararinizi hayata geçirmeniz için. E-posta illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap us +19292811087

    Not Biz sadece whatsap kimseden çagri kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  27. Politik ve ekonomik güç için İlluminati'ye katılın. Evet, üyelerimizin zenginlik, güç ve manevi güce sahip olduğu doğru ama bir hedefimiz var. İlluminati'nin hedeflerini kendiniz yapmaya hazır mısınız.
    İlluminati emri, dünyadaki işleri, hükümet ve iş dünyasındaki etkili pozisyonlarda, dünyanın dört bir yanındaki gizli üyeler ağı aracılığıyla kontrol eder. Zengin ve ünlü olmanıza yardımcı olmak için ömür boyu üyelik için İlluminati'ye katılın.
    Üyelik soruları için iletişim e-posta adresi: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  28. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHER HOOD TODAY KATILIN VE DAHA İYİ BİR VE MUTLU BİR YAŞAM CANLI. ZENGİN, FAME VE GÜÇLERİN BÜYÜK TEMİZLE HOŞGELDİNİZ. Bir iş, erkek ya da kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? Zengin olmak, güçlü olmak ve hayatta meşhur olmak. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Tüm bu hayalleriniz ve kalp isteğiniz, büyük bir ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olmak istiyorsanız gerçekten başarabilirsiniz. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve koruyacak 600.000 ABD Doları A Altın Yüzük ile hak kazanır. düşmanlardan ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize. Lütfen kanı paylaşmayacağım. Lütfen +16316333633 numaralı telefondan bizi whatsapp veya illuminatisct666@gmail.com adresinden bize e-posta ile gönderin

    YanıtlaSil
  29. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  30. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  31. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  32. Bunlar dogrumu turkiyeden uyue olan varmi ve nigeria dan gelen mesajlar dogrumu

    YanıtlaSil
  33. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak için bugün bize e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri dönmek illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  34. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati şeytani elinin sembolü ile katılmayı düşünüyorsanız, bugün bize katılmak için e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri gelmek kardeşlikilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  35. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati şeytani elinin sembolü ile katılmayı düşünüyorsanız, bugün bize katılmak için e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri gelmek kardeşlikilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  36. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Eğer proverty dışarı almak ve dünyada bilinen bir yıldız olmak için wiling iseniz sadece dünyanın en iyi ve ünlü insanlara bilmek yapacaktır, iyi bir iş var, seçim kazanmak ve bir siyasi güç içine tüm çaba güçlendirmek için zenginleştirmek için almak sizin çaba ve seçtiğiniz Ünlüler ya da hiç karşılayabilir Eğer tüm bu yararların bir üyesi olduğunda, yüksek yerlerde seçtiğiniz geldiğinde insanların kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya Via whatsap + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  37. Nu reuşesc să văd lumina. Banii, puterile, faima şi bogăţia devin titlul tău într-o clipită. Dacă este interesat să se alăture frăţiei Illuminati, pentru iniţierea online, indiferent unde vă aflaţi. Nici o distanţă nu poate afecta munca Baphomet noastre. spune "Da" visurilor tale. Grindină Baphomet... E-mail-ne illuminatiworldwideorder@gmail.com sau Whatsap prin intermediul + 19292811087

    YanıtlaSil
  38. ILLUMINATI BRING'LERİNİ DÜNYANIN KUYRUKLARINA KATILIM
    BUGÜNDE GÜNLÜKLER. FİNANSAL ZORLUKLARINIZ SONUÇLANDI. BİZ
    CANLI OLDUĞUNUZU SAĞLAMAK İÇİN FİNANSAL VE DİĞER MALİYETLERİNİ DESTEKLEYİN
    KOMFORLU HAYAT. BUNU DAHA DAHA YAŞIYORSUNUZ.

    DÜNYANIN EN UZAKTAN KISMINA AŞAĞIDAKİ BİRLEŞİK DEVLETLERİNDEN, BİZ GELİYORUZ
    BUNU İSTEDİĞİNİZ NE OLURSUNUZ? BU E-POSTA; illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com REGARDS.

    YanıtlaSil
  39. PARA VE GÜÇLÜ ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK TEMASI'na GOLDEN FIRSATINIZ,
    Whatsapp +19292811087 İLE ILUMINATIWORLDWIDEORDER İLE İLETİŞİME ULAŞABİLİRSİNİZ
    (Illuminatiworldwideorder@gmail.com)

    Bir erkek ya da bir iş kadını, bir politikacı, bir müzisyen, bir öğrenci misiniz, hayatınızda zengin, ünlü, güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz ve aylık olarak ayda 500.000 dolar alırsanız ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.000.000 USD nakit ödül
    2. USD 500.000 USD değerinde Yeni Rüya Şık araba
    3. seçtiğiniz ülkede bir rüya ev satın
    Dünyanın en iyi 5 ile bir ay görüşürüz
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüleri.

    YanıtlaSil
  40. BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİN. ILLUMİNATİ666.
    email:illuminatbrotherhoodorder666@gmail.com ile temas
    Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove'a erişim.
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme.
    10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız
    aracılığıyla bize ulaşın email:illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  41. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki ünvanınız olur ve görürsünüz.

    Hayallerin gelebilir. Sadece isteyenler için değil, tüm dünyada İlluminati'ye katılmak istiyorsanız

    (U.S.A) adresindeki merkez ofisi illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine üye olun
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  42. BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİN. ILLUMİNATİ666.
    email:illuminatbrotherhoodorder666@gmail.com ile temas
    Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove erişim
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme.
    10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız
    aracılığıyla bize ulaşın email:illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com, nedir app +33752176037...

    YanıtlaSil
  43. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. (ABD) 'de illuminati dünya merkezi ile ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Sadece whatsapp'un çağrı mesajını kabul ediyoruz.

    YanıtlaSil
  44. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  45. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  46. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  47. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. Youbrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  48. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Eğer illuminati dünyasına katılmaya ilgi duyuyorsanız (ABD) emriyle bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. +19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  49. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  50. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  51. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  52. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  53. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  54. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  55. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  56. dünyada birleşik devlet ve herkese yanmaz büyük sipariş selamlar, bu kurtarabilirsiniz nerede Illuminate kardeşliği katılım için açık bir fırsattır senin
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  57. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  58. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. Youbrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  59. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. thebrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil

  60. ILLUMINATI'NIN SİPARİŞLENMESİNİN birleşik devlete ve tüm dünyaya gönderdiği selamlar, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda tercih ettikleri bir yer ve yatırımların yanı sıra yaşamak için bu fırsatla birlikte meşhur olmaları için 500.000 ABD Doları ödeyeceğiz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD nakit ödül.
    2. 200.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede ve daha birçok ülkede bir rüya evi satın aldı

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın herhangi bir yerinden, Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: Eğer ilgileniyorsanız lütfen bize e-posta yoluyla ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  61. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD. Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich powerful famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026 BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI. 1. A Cash Reward of USD $800,000 USD 2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD 3.A Dream House bought in the country of your own choice 4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination. 5.One year Golf Membership package 6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove 9.Monthly payment of $9,000,000 USD into your bank account every month as a member 10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World. If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand it contact us now with this number or whatsapp +2347051141499 or email templegod81@gmail.com

    YanıtlaSil
  62. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD. Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich powerful famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026 BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI. 1. A Cash Reward of USD $800,000 USD 2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD 3.A Dream House bought in the country of your own choice 4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination. 5.One year Golf Membership package 6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove 9.Monthly payment of $9,000,000 USD into your bank account every month as a member 10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World. If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand it contact us now with this number or whatsapp +2347051141499 or email templegod81@gmail.com

    YanıtlaSil
  63. Merhaba, Illuminati arkadaşlığından STEVEN WIKINSON, sosyal medyada, organizasyonumuza katılmak isteyen birçok insanın, İlluminati'nin yeni dünya düzenini, 52 kişinin İlluminati'ye gönderilmesi için gönderildiğini ve sadece 20 ilgilenirseniz, bir öğrenci, girişimci ve kadın, futbolcu, papaz, şarkıcı, sunumcu, vali, başkan, dersiniz ve dünya çapında tanınmak, zengin, ünlü ve güçlü olmak istersiniz. ailenizi ve zenginliklerinizi korumak için güç, tüm kalbinizi +13864920421 tarihinde neyin uygulamasında eklemenizi dilediğinize ulaştırmak için organizasyonumuza katılın. Şartlar altında kararınızı netleştirmek için 27 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  64. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  65. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    YanıtlaSil
  66. Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove'a erişim.
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme. 10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız aracılığıyla bize ulaşın
    illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  67. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil

  68. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİSİNDEN Birleşik Devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamda ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 500.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi ve daha pek çoğu

    NOT; Dünyanın her yerinden Illuminati kardeşliğine katılabilirsiniz: Hindistan, Türkiye, Afrika, Birleşik Devletler, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  69. Çünkü sadece ışığı arayan var. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  70. Çünkü sadece ışığı arayan var. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize-app bize .. + 19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  71. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  72. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  73. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  74. Borçlarınızı ödemek için acilen bir krediye mi ihtiyacınız var veya İşinizi Geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi? Daha fazla arama çünkü tüm finansal problemlerinizi geçmişte bırakmaya çalışıyoruz. 1 ila 30 yıllık bir geri ödeme süresi için% 2 oranında 5.000 ila 20.000.000.00 arasında borç veriyoruz. Bu aracı, size güvenilir ve faydalı bir yardım sağladığımızı ve kredi vermeye istekli olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Öyleyse bugün e-posta yoluyla bize ulaşın: haleyturnerloans@gmail.com. ADI: ÜLKE: TELEFON NUMARASI: KREDİ MİKTARI: KREDİ SÜRE: Teşekkürler Bayan Haley

    YanıtlaSil
  75. Politik ve ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 20.500.000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 700.000 ABD Doları değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 3.000.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.

    YanıtlaSil
  76. Para, güç, güvenlik, terfi için Illuminati'ye katılın ve sevdiklerinizi geri alın. Tüm yeni üyelere 20.500.000 dolar nakit ödül, aylık 10,000 dolar ödeme ve yepyeni bir araba veriliyor. ZENGİN FOREVER, bana gelenler veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  77. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  78. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5 kişiyle bir aylık randevu
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  79. Politik, ekonomik güç, zenginlik ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 6.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 300.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 30.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  80. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  81. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  82. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  83. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  84. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  85. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  86. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati'inde bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  87. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati'inde bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  88. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  89. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada bu zengin adama Birleşik Devletlere katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    sadık bir temas halinde ol ve tüm dünyada
    bir parçamız ve zengin olacağız illuminatibrotherhoodtample666@gmail.com

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    kardeşliğin bir üyesi olmak.

    NOT: Tüm yeni üyelere kısmi ödeme yapılır.
    vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    normal yıllık kardeşlik yardımları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit olarak ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A V.İ.P Dünyanın bütün havalimanlarında tedavi 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100.000.000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular
    Dünyanın ve en büyük Illuminati kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapmanız gereken illuminatibrotherhoodtample666@gmail.com

    YanıtlaSil
  90. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  91. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 2,500,000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  92. ILLUMINATI E-POSTA BUGÜN KATILIN: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    İNGİLTERE, AVUSTRALYA, ABD'DE ILLUMINATI'YE KATILMAK VEYA
    BUGÜNÜN HER YERİNDE ZENGİN OLUR
    Ünlü ve zenginliklere sahip POWER.EMAIL AT: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    Başlatma Yeni kayıt üyeleri şimdi açık
    şimdi çevrimiçi !!!!!
    Katılan YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMİNATİ.
    Yeni üyeler olarak nimet üyeliğiniz için 3.000.000 USD nakit para ödülü
    1.200.000 USD değerinde YENİ Şık Bir Dream Car
    Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi
    Hayalinizdeki varış noktasına bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Bir yıllık Golf paketi Üyeliği
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye bir yıl boyunca erişim
    hesabınıza 1.000.000 ABD doları tutarında ödeme
    üye olarak banka hesabı
    Dünya, e-posta adresinizi adresine gönderin.
    illuminatiorganizationorder@gmail.com veya uygulamanın ne olduğu hakkında şimdi bizimle iletişime geçin +13072132310
    üyeler hemen başlangıçta. Yeni
    Kayıt şimdi çevrimiçi.
    Bir ay, ilk 5 ile randevu rezervasyonu
    Dünya liderleri ve dünyadaki ilk 5

    YanıtlaSil
  93. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  94. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  95. İş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılmak ve almak ister misin?

    anlık zengin toplamı. Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com
    Qiuck yanıtı araması veya +12563872052 numaralı metin için.

    YanıtlaSil
  96. ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEFLİĞİ, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 700.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 700.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. Yeni bir Şık Dream CAR, 250.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden bir aylık randevu alın. Bohemian Grove'a Her ay üye olarak banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminatiorder682@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  97. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  98. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  99. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  100. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  101. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  102. Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. ABD'deki (ABD) dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  103. İyi haberler!!! İyi haber !!!, Zengin, sağlıklı ve ünlü bir yaşamak ister misiniz
    hayat. Hemen zengin olmak ve ıstırap çekmekten kurtulmak ister misin? Öyle mi
    dünyanın seni tanımasını ve konuşurken seni dinlemesini ister misin? öyle mi
    güç ve kontrolde olmak ister misin? eğer evet, işte size iyi bir ipucu
    “ILLUMINATI ORGANİZASYON”, “Nasıl Katılabilirim?” Diye sorabilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey KENDİ KENDİNİZİ İNDİRMEK İÇİN BİZE ULAŞIN
    YOKSULLUK ..

    Illuminati, zengin olma rüyanızın farkına varmanızı ve hayatınızın her günü sizi korumanızı sağlıyoruz ......
    İlluminati'ye katılan yeni bir üyeye verilen fayda
    300.000 ABD Doları nakit para ödülü
    120.000 USD değerinde yeni bir zarif rüya araba
    Seçtiğiniz ülkede satın alınacak bir rüya evi
    Hayalinizdeki turist için bir Tatil Ayı (tamamen ücretli)
    Hedef.
    Bir Yıllık Golf Birliği paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Bohemya ormanına erişim
    Banka hesabınıza 1.000.000 $ 'lık Aylık Ödeme
    Her ay üye olarak,
    5 ana dünya liderine ayrılmış bir ay
    DÜNYADA EN İYİ 5 KELEBİLİ


    Bizimle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin.


    E-posta: brotherhoodilluminati19@gmail.com


    SCAMMERS'IN ARASINDAKİ, KAYIT ÜCRETİ OLARAK YER YOKTUR VE ZORUNLU
    18YRS'İN YAŞINDA.

    TEŞEKKÜRLER....
    TAKIM İLE İLGİLİ
    PLAN AYDINLATMASI

    YanıtlaSil
  104. Para için bugün Illuminati'ye katılın, sonsuza dek zengin, Ünlü ve sonsuza dek güvende olun. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    YanıtlaSil
  105. Bugün büyük Illuminati kardeşliğine katılın, zengin ve ünlü olun. Bilgelik ve bilgi mi arıyorsunuz? Bir işadamı mısın, papaz?
    Politikacı, müzisyen, doktor, futbolcu, öğrenci? Öyle mi
    ünlü bir sanatçı veya aktör olmak (e tc) olmak ve olmak
    Zengin, güçlü ve dünyada ünlü? Üyelerimize Nakit 560.000 $, aylık ödeme ise 8000 $ olarak verilmektedir. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremeyin

    YanıtlaSil
  106. BÜYÜK BROTHER HOOD BUGÜN KATILIN ve DAHA İYİ VE MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. RİCA EDERİM
    ZENGİNLER VE ÇERÇEVE BÜYÜK TEMPLE. Sen iş misin dostum?
    Politik, müzikal, öğrenci ve zengin olmak, güçlü olmak ve olmak istiyorsun
    hayatında ünlü? Hayallerinizi, Büyüklerin bir üyesi olarak başarabilirsiniz.
    Hood Illuminati kardeşi. Bununla, tüm hayallerin ve kalbin arzuların olabilir.
    Tamamen yerine getirin, gerçekten de mükemmel Illuminati'ye üye olmak istiyorsanız
    kukuletalı kardeş, şimdi Lord Illuminati ile iletişime geç, Not: yeni üye
    koruyacak bir altın yüzük olan 12.000.000 ABD Doları
    ve düşman guild ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize.
    Lütfen kan paylaşmayız. Bu şansı kaybetme. tarih
    Yeni sevgili üyelerin işe alınması, çağrı ve zengin olma! Şimdi LORDMASHA
    ILLUMINATIONELOVE müşteri hizmetlerinde: Motto; Azaltmak için buradayız
    dünyadaki yoksulluk ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Bekliyoruz
    Cevabınız, bizi WhatsApp Mobile’a ekleyebilir ve
    ay. bize bir e-posta gönder: henryfrank485@gmail.com Whatsapp bize: 1 (662) -270-5399

    YanıtlaSil
  107. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  108. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  109. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    YanıtlaSil
  110. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  111. İLLUMİNATİ ARAMASI / WHATSAPP'A KATILMAK İSTİYORUM: +4368860326436
    E-POSTA: brotherhoodilluminati19@gmail.com

    IŞIĞI TAKİP ET ??????
    ILLUMINATI DÜNYA MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONUNA SORUMLU.
    Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri Ünlü, Süper Zengin ve aynı zamanda yasaların üstünde duruyorlar.

    Bunlar yeni üyelere verilen faydalar.

    * 550.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül
    * Seçtiğiniz Yeni Bir Araba
    * Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    * Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    * A V. Ben dünyadaki tüm Havaalanlarında
    * Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    * Bohemya Korusu'na erişim
    * 100.000 ABD Doları tutarında aylık ödeme
    üye olarak her ay banka hesabı
    * Kardeşlikten Maksimum Koruma.

    İlgileniyorsanız, şimdi bize geri dönün

    ÇAĞRI / WHATSAPP: +4368860326436
    brotherhoodilluminati19@gmail.com

    YanıtlaSil
  112. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya, vb


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    YanıtlaSil
  113. Para ve güç için Illuminati kardeşliğine katıl, sonsuza dek zengin ol. Nakit ödüller 560.000 USD, aylık ödeme ise 8000 USD tüm üyelere veriliyor. Bize WhatsApp +1(518)617-1036, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    YanıtlaSil
  114. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  115. illuminati kilisesi çoklu milyarderlerden oluşuyor ve gücü, örgüsü, zenginliği var ve dünyada ünlüsü. Bugün çevrimiçi illuminati tarikatına katılın ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir yuva ile 300 milyon dolarlık anında toplam kazanın ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000.000 dolar kazanın ... İlgileniyorsanız, lütfen bu e-postaya aşağıdaki bilgileri doldurun altta (power666brotherhood@gmail.com ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR: 300.000.000 USD USD tutarında Nakit Ödül Kendi tercih ettiğiniz ülkede satın aldığınız bir Ay tatilinde satın aldığınız 120.000 USD USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABASI Hayalinizdeki turistik varış noktasına bir yıl Golf Üyeliği paketi Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP muamelesi Toplam Yaşam tarzı değişikliği Bohemya Korusu'na giriş yapın Her ay üye olarak banka hesabınıza 70.000.000 USD tutarında aylık ödeme Bir ay rezervasyonu En iyi 5 Randevu Dünya Liderleri ve Dünyadaki En İyi 5 Ünlüler Bize biraz kendinizden bahsedin ... Kirli oyun yok, fedakarlık yok ve kötülük yok, bir barış kültü, büyük amaç Illuminati bize e-posta gönderin er666brotherhood@gmail.com

    YanıtlaSil
  116. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  117. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  118. ILLUMİNATİ'NİN SİPARİSİNDEN HEDEFLERE DÜNYANIN SEVGİSİ, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, bilim insanı, dünya yıldızları ve dünyayı kontrol eden dünya liderlerinin şöhretlerini ve ideallerini elde ettikleri ILLUMINATI BROTHERHOOD'una katılmak için bu açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com
    Not: lütfen dininiz ve dünyanın neresinde olursanız olun üye olabileceğinizi unutmayın.

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI YENİ DÜNYA SİPARİŞ.

    YanıtlaSil
  119. BÜYÜK ILLUMİNATI'NIN HABERLERİNE AŞAĞIDAKİ BUGÜNE KATILIN ve DAHA İYİ BİR MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. ZENGİNLER, ÇERÇEVE VE GÜÇLERİN BÜYÜK SESİNE HOŞ GELDİNİZ. Bir iş, Erkek veya kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? zengin, güçlü ve yaşamda ünlü olmak istiyorum. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeş davlumbazın bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, tüm büyük İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız tüm rüyalarınız ve kalp arzunuz tam olarak yerine getirilebilir. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve sizi koruyacak olan 600.000 ABD Doları, Altın Yüzük almaya hak kazanır. düşmanları ve Amerika Birleşik Devleti'ne ücretsiz vize. Lütfen kan paylaşmayız. Bize Ulaşın: Hangout @: grandmaster683@gmail.com

    YanıtlaSil
  120. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  121. Birleşik devlette aydınlanma büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  122. İlluminati bugün katılın ve ışık aramak. Para, güç, şöhret ve servet onların nesil boyunca başlık haline ve onların hayalleri gerçek nasıl keşfetmek. Eğer Illuminati dünya çapında Forum Avrupa Karargahı (Italya) sipariş katılma ilgileniyorsanız, bize bugün bir e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideeuropeforum@gmail.com

    Ya da Whats-App bize.. + 39-3512-433-107

    Online inisiyasyon için.
    Nerede olursanız yapın. Hiçbir mesafe bizim Baphomet bildirim çalışmasını etkileyebilir üyeliğinizi işlemek için gereken katılım ücretleri R666

    Not.. Biz çağrı whatsap kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  123. Birleşik Devlet ve tüm dünya için aydınlanma büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  124. Aydınlanma merkezi Birleşik Devlet ve tüm dünya için büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat sizin kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, ve aynı zamanda nerede zenginlik ve ışık görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  125. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  126. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  127. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan fedakarlık olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  128. KARDEŞLİK. Sizi dünyada zengin ve ünlü yapacak ve dünyadaki en üst düzeydeki insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir Illuminati kardeşliği üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyasi, müzisyen, öğrenci Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 2 milyon dolar ve bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ücretsiz bir ev. Ayrıca maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları alıyorlar. 2026 ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR. 1. 500.000 USD USD Nakit Ödül 2. 300.000 USD USD Değerinde Yeni Şık Bir Rüya Otomobil 3. Kendi seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir Dream House 4. Hayalinizdeki turistik varış yerine bir aylık tatil (tamamen ücretli). 5.Bir yıl Golf Üyeliği paketi 6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında VIP muamelesi 7.Toplam bir Yaşam Biçimi değişikliği 8.Bhemian Grove'a erişim 9.Bir aylık olarak her ay banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın. , Dünyanın En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu Aldı. Bize daha fazla bilgi için büyük kardeşlik illuminati satanic el sembol whatsapp numarası (+14702884016) katılmakla ilgileniyorsanız

    YanıtlaSil
  129. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    YanıtlaSil
  130. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  131. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  132. Birleşik devletin ve tüm dünyanın büyük düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsat, ve ayrıca herhangi bir kan sacrifi olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yer. Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  133. Merhaba, Amerika Birleşik Devletleri'nden Natasha’yım, bu, nihayet tüm dünyadan aydınlanmış olanlara nasıl katılacağımın bir kanıtı.
      2 yıldan fazla bir süredir girmeye çalışıyorum, ancak dolandırıcılara paramı birkaç kez aldık. Katılmaya çalıştım
    Onları çok uzun süre aydınlatan, ama dolandırıcıların paramı almaya devam ettim burada büyük hafta online
      bu da çevrimiçi kardeşliğe katılmamda bana yardımcı oldu ve banka hesabımdaki 10 milyon tutarı hemen aldı.
      Online başlangıç ​​ritüelimden sonra ve her ayın sonunda 6 milyon kazanacağım, çok mutluyum! Eğer sen
      Dünyayı aydınlatmak için bugün katılın, dolandırıcıları kabul etmek yerine bugün büyük usta ile iletişime geçin.
      Tüm paranızı katılmak için yardım etmek adına arayın, arayın ya da whatssap grandmaster'a katılın, whatssap ile
      +2349055856914 Anında başlamanız veya e-posta ile başvurmanız için doctorjames534@gmail.com ...

    YanıtlaSil
  134. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  135. BU DÜNYANIN ILLUMİNATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  136. İlLUMİnATİ KARDEŞLİğİnE KATILIN.
    ZENGIN OLMAK, ŞÖHRET, VE GÜÇ POSSES . HEMEN BAŞLATILMASI İçİn illuminatiworldwideorder@gmail.com VEYA whatsapp BIZE DOĞRUDAN E-POSTA GÖNDER +19292811087 HEMEN BAŞLATILMASI İçİn, Yenİ ÜYE KAYITLARI ŞİmDİ ONLINE OLARAK AÇILDI !!!
    İlLUMİnATI'NA KATILAN Yenİ ÜYELERE VERİlEN FAYDALAR .
    1). 300.000,00 $ NAKIT ÖDÜL.
    2). Yenİ Bİr SLEEK DREAM ARABA DEĞERLİ $120,000.00.
    3). Bİr RÜYA EV KENDİ SEÇİm ÜLKESİnDE Satın Aldı.
    4). BIR AY TATIL (TAM OLARAK ÖDENEN) HAYALINIZDEKI TURISTIK HEDEFE.
    5). BIR YıL GOLF ÜYELIK PAKETI.
    6). DÜNYADAKI TÜM HAVAALANLARINDA V.I.P TEDAVİsİ.
    7). TOPLAM YAŞAM TARZI DEĞİşİkLİğİ.
    8). BOHEMLIK KORUSU'NA ERIŞIM.
    9). ÜYE OLARAK HER 2 AYDA Bİr BANKA HESABINA 1.000.000 TL ÖDEME YAPIMI.
    10). DÜNYANıN EN IYI 5 DÜNYA LIDERLERI VE EN IYI 5 ÜNLÜLER ILE BIR AY RANDEVU REZERVASYONU.
    EĞER ILGILENIYORSanız, Illuminatiworldwideorder@gmail.com E-POSTA GÖNDER

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye’de para ve korunma için İlluminati’ye katılmak istiyorum.

      Sil
  137. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... +19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsap'ı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  138. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... +19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsap'ı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  139. Siz bir iş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com Qiuck için Whatsapp +12563872052.

    YanıtlaSil
  140. Bu dünyaya bir ILLUMINATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  141. İLLUMİNATİ ARAMASI / WHATSAPP'A KATILMAK İSTİYORUM: +4368860326436
    E-POSTA: brotherhoodilluminati19@gmail.com

    IŞIĞI TAKİP ET ??????
    ILLUMINATI DÜNYA MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONUNA SORUMLU.
    Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri Ünlü, Süper Zengin ve aynı zamanda yasaların üstünde duruyorlar.

    Bunlar yeni üyelere verilen faydalar.

    * 550.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül
    * Seçtiğiniz Yeni Bir Araba
    * Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    * Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    * A V. I .Dünyadaki tüm Havalimanlarında P uygulaması.
    * Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    * Bohemya Korusu'na erişim
    * 100.000 ABD Doları tutarında aylık ödeme
    üye olarak her ay banka hesabı
    * Kardeşlikten Maksimum Koruma.

    İlgileniyorsanız, şimdi bize geri dönün

    ÇAĞRI / WHATSAPP: +4368860326436
    brotherhoodilluminati19@gmail.com

    YanıtlaSil
  142. BU DÜNYANIN RESMİ MESAJI ILLUMINATI NOT; KATILDIĞIMIZ İNSAN SINIRI YOKTUR

    Büyük İlluminati, whatsapp'taki tapınak ajanı ile ilişki kurabileceğiniz kayıt ücreti talep etmiyor; +1 {631} 209-7738 Siz bir erkek, kadın, siyasetçi, müzisyen, öğrenci, hayatında güçlü, ünlü biri olmak, bugün illuminati kardeşliği kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? haftada bir milyon dolar ve bedava bir ev. 50.000.000 $ aylık maaş olarak ... Bu dünyada yaşamak için seçtiginiz her yer

    İlluminati'nin yeni üyeleri için faydalar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500,000 USD değerinde yeni bir rüya araba
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurmadan önce 25 yaş ve üstü olmalısınız.
    E-postalar; doctorjames534@gmail.com
    Whatsapp: {+ 1 {631} 209-7738

    YanıtlaSil
  143. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  144. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarıyla birlikte yaşamlarını sağlamak için, bu yaşamda ünlü olmalarını sağlamak için, 650.000 USD tutarında para ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  145. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağınızdan beri üye olmak ister misiniz
    zengin ve ünlü
    dünya ve WHATSAPP / CALL'ı kontrol etme gücüne sahip: +34632588810. E-POSTA: Illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    yüksek yerdeki insanlar
    bütün dünyada. İşadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatında güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anında alın.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz
    Nerede yaşamayı seçersen seç
    bu dünya ve ayrıca 10.000.000
    Aylık ABD Doları olarak maaş% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya evi satın aldı.
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Hayallerinizdeki turistik yer.
    5. golf üyelik paketi yılı
    6. Tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Dünya 7. Yaşam tarzında tam bir değişim
    8. Bohemian Grove'a erişim
    9. Aylık 1.000.000 ABD Doları tutarında ödeme
    her ay banka hesabınızda
    bir üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideriyle ve en iyi 5 ile
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız
    the illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 numaralı telefondan kısa mesaj gönderin

    YanıtlaSil
  146. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  147. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  148. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  149. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  150. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamlarını sağlamak için 650.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  151. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  152. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  153. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 2.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 270.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Dream House.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  154. Şöhret, Zenginlik, Güç, Zenginlik ister misiniz ve tüm hayallerinizin bir göz açıp kapayıncaya kadar gerçek olmasını ister misiniz? baskıdan bıktınız ve şu anki evreni yaşamda bırakmak mı istiyorsunuz? Yaklaşan bir sanatçı, dansçı, politikacı, iş adamı, öğrenci vb. Misiniz? Zamanında bir efsane mi yoksa simge mi olmak istiyorsun? Büyük İlluminati Derneği, yaşamınızı arzularınızı gerçekleştirme konusunda gerçekleştirme fırsatı sunuyor. İlgileniyorsanız, Illuminati'ye nasıl tam olarak nasıl başlayacağınız ve yaşamda ihtiyacınız olan her şeyi alabileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.
    E-posta: brotherhoodrichgroup@gmail.com
    Çağrı, WhatsApp numarası +2348054518396

    YanıtlaSil
  155. Bu, dünyadaki en büyük holdingin bir parçası olmanız ve kariyerinizin zirvesine ulaşmanız için açık bir davettir. Bu yılki işe alım programına başlarken ve yıllık hasat partimiz neredeyse el altında. Bugün Illuminati kardeşlerin büyük mahallesine katılmak ister misiniz?
    Hangout'tan bize leovincey08@gmail.com veya WhatsApp aracılığıyla ulaşın:
    +2349033667873 veya click https://wa.me/2349033667873 linkini tıklayın

    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  156. Büyük sipariş selamlar

    birleşik devlet için aydınlanma ve

    tüm dünya, bu açık bir fırsat

    Aydınlanmış komünyon katılmak için

    nerede kayıp hayallerinizi kurtarmak ve

    ayrıca zenginliğin ışığını görebileceğiniz bir yer

    ve herhangi bir kan kurban olmadan mutluluk.

    Ve biz de 550.000 $ toplamı almak için ödeme

    katıldıklarında tüm yeni üyeler

    kardeşlik ve aynı zamanda onların bir ev

    yatırımlarla seçim ve konum

    onlar için hayatta bu fırsat

    Ünlü.

    KATıLAN YENI ÜYELERE ARKA PLAN

    ışık.
    1. Ödül nakit $550,000.
    2. USD değerinde yeni bir RAC Sleek Dream

    150,000
    3. Bir rüya ev ülkede satın aldı

    senin seçimin.
    5 en iyi ile istişare bir ay

    Dünya.
    Liderler ve en önemli 5 ünlü

    Dünyada. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen

    önceki e-posta adresine başvurun -

    illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim

    wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-

    ılluminati

    YanıtlaSil
  157. BU, ILLUMİNATİ'DEN DÜNYANIN RESMİ
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: (+12342651819)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve aynı zamanda ayda 90.000.000 dolar alıyor.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba 60.000.000 ABD Doları değerinde.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için 20 yaş ve üstü olmalısınız
    E-posta: illuminatiworldagent@gmail.com
    Whatsapp: (+12342651819).

    YanıtlaSil
  158. Selamlar Illuminati Dünyasına Hoşgeldiniz. Fakirleri, muhtaçları ve yetenekleri fama ve zenginliğin ilgi odağına getirir. Para, şöhret, güçler, güvenlik, işinizde tanınma, politik ırk kazanın, ne yaparsanız yapın zirveye çıkın, ruhsal olarak korunun! Tüm bunlar GREAT ILLUMINATI TEMPLE'a başladığınızda bir göz kırparak başaracaksınız. Illuminati'ye başladıktan sonra sayısız avantajınız olacaktır. ilgileniyorsan katılmak ister misin, lütfen whtsapp +16673088489 veya gregalexpeterson@gmail.com

    YanıtlaSil
  159. İyi haberler!!! İyi haberler!!! İyi haberler!!! ilk başta Illuminati'nin gerçek olmadığını düşündüm ama bir erkek olarak cesur bir adım attım ve katılmaya karar verdim, katıldıktan sonra üç gün sonra kardeş kaput ans'ına başladım ve 1000.000,00 dolarlık ilk ödülümü aldım ve yeni bir bakım aldım. o zamandan beri seçimim hayatım bir daha aynı olmadı Whatsapp +1 (256) 387-2052 veya Google Hangout adresindeki büyük inisiyasyon ustasıyla iletişime geçerek bu geçişe yol açmadı Adres: illuminate0302@gmail.com teşekkürler.

    YanıtlaSil
  160. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan kurban yok.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  161. Aydınlanmış komünyondan, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca kan fedakarlığı olmadan servet ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz selamlar. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatla yatırımları ile kendi seçtikleri ve bulundukları bir yere sahip olmaları için toplam 550.000 dolar ödüyoruz.

    IŞIKLARA KATILAN YENİ ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 ABD Doları değerinde yeni bir RAC Şık Rüya
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  162. MERHABA
    Seyirci Nihayet İlluminati semtine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki tanıklığımı paylaşmak için buradayım. Kardeşliğin bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım, ancak nihayet net hakkında bir tanıklık bulmadan önce birkaç kez hile yaptım, bu yüzden ajanla iletişime geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama büyük bir sürprizle, sadece 335 dolara mal olan ritüel materyalleri satın almamı istedi, ne olduğumu ve bugün dünyaya zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabildiğimi söylemekten mutluluk duyuyorum. Kişisel hesabımda toplam 124 milyon dolar var ve dünya çapında Illuminati'nin bana verdiği işle de tanınıyorum. ve istediğimi yapma gücüm de var ... Biliyorum ki birçok insan benim şeridimde olabilir, burada da yardım arayanati977@gmail.)314-6064
    SCAMMERS İLE DİKKATLİ VE 18 YAŞINDA OLMALIDIR.

    YanıtlaSil
  163. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağından beri üye olmak ister misin?
    zengin ve ünlü
    dünya ve kontrol gücüne sahip
    yüksek yerde insanlar
    bütün dünyada. Bir işadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatta güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anlık toplamı olsun.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve bedava
    Yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer
    bu dünyayı ve ayrıca 10.000.000
    Maaş olarak aylık ABD doları% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerli yeni bir Şık Rüya ARABA
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya ev satın aldı
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tam ücretli)
    Hayallerinizin turistik yer.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6. Tüm havalimanlarında V.I.P tedavisi
    7. Yaşam tarzında tam bir değişiklik
    8- Bohem Korusu'na erişim
    9. $ 1,000,000 USD aylık ödeme
    olarak her ay banka hesabınızda
    üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmak istiyorsanız
    büyük illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 adresinden kısa mesaj gönderin

    YanıtlaSil
  164. BÜYÜK KARDEŞLİK HOŞGELDİNİZ.
    Illuminati'nin sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirecek ve dünya çapında yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek ister misiniz? Haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve ayrıca maaş olarak aylık 20.000.000 ABD doları kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer% 2026
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 800,000 USD Nakit Ödül
    2. USD 500,000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. bir ay tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turizm.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında V.I.P tedavisi 7.Toplam bir yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    9. her ay üye olarak banka hesabınıza 99.000.000 USD ödeme
    10.Bir Ay Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu aldı.
    Eğer büyük kardeşlik illuminati şeytani el simgesi bize katılmak istiyorsanız bu e-posta ile şimdi bize ulaşın collonburr3@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. BÜYÜK KARDEŞLİK HOŞGELDİNİZ.
    Illuminati'nin sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirecek ve dünya çapında yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek ister misiniz? Haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve ayrıca maaş olarak aylık 20.000.000 ABD doları kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer% 2026
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 800,000 USD Nakit Ödül
    2. USD 500,000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. bir ay tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turizm.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında V.I.P tedavisi 7.Toplam bir yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    9. her ay üye olarak banka hesabınıza 99.000.000 USD ödeme
    10.Bir Ay Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu aldı.
    Eğer büyük kardeşlik illuminati şeytani el simgesi bize katılmak istiyorsanız bu e-posta ile şimdi bize ulaşın collonburr3@gmail.com

    YanıtlaSil
  166. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN selamlar, bu, Illuminati'nin kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve aynı zamanda zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz kardeşliğe katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  167. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  168. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  169. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan fedakarlığı yok 7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  170. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılması için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  171. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  172. AĞIRLIK VE KORUMA IŞIĞINI WhatsAp +4368860326436 İLE GÖRABİLECEĞİNİZ BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ. illuminatikingdomorder666@gmail.com


    Eğer üye olmak istiyorsanız sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirmenizi ve dünyanın her yerindeki yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olmanızı sağlıyoruz. bir işadamı, bir kadın veya bir sanatçı, bir politikacı olabilirsiniz, müzisyen, öğrenci, zengin olmak istiyorsun. Ünlü, hayatta güçlü, bugün bize katılın ve zengin bir an olsun.


    NOT: Haftada 2 milyon $ ücretsiz Bu dünyada yaşamaya karar verdiğiniz her yerde ve 10.000.000 $ Aylık maaş alırsınız

    YENİ ÜYELERİN FAYDALARI Katılan 1. 500.000 $ Nakit Ödül 2. $ 2.000.000 $ değerinde yeni Şık Rüya araba 3. Seçtiğiniz bir ülkeden satın alınan rüya evi 4. Rüya tatil yerinize aylık tatil (tam ücretli). 5. Golf Üyelik Paketi Yılı 6. Rusya'daki Tüm Havalimanlarında VIP Tedavisi 7. Komple Yaşam Tarzı Değişikliği 8. Bohemian Grove'a Erişim 9. Banka Hesabınıza Aylık 1.000.000 $ Ödeme Aylık Üye 10. En iyi 5 ile bir ay ayırın dünya liderleri ve dünyadaki en iyi 5 ünlü. Eğer bize büyük illuminati ile katılmak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın
    WhatsAp +4368860326436.
    E-posta: illuminatikingdomorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  173. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri alabileceğiniz ve aynı zamanda zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  174. AĞIRLIK VE KORUMA IŞIĞINI WhatsAp +4368860326436 İLE GÖRABİLECEĞİNİZ BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ. illuminatikingdomorder666@gmail.com


    Eğer üye olmak istiyorsanız sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirmenizi ve dünyanın her yerindeki yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olmanızı sağlıyoruz. bir işadamı, bir kadın veya bir sanatçı, bir politikacı olabilirsiniz, müzisyen, öğrenci, zengin olmak istiyorsun. Ünlü, hayatta güçlü, bugün bize katılın ve zengin bir an olsun.


    NOT: Haftada 2 milyon dolar ücretsiz Bu dünyada yaşamaya karar verdiğiniz her yerde ve 10.000.000 $ Aylık maaş alırsınız

    YENİ ÜYELERİN FAYDALARI Katılan 1. 500.000 $ Nakit Ödül 2. $ 2.000.000 $ değerinde yeni Şık Rüya araba 3. Seçtiğiniz bir ülkeden satın alınan rüya evi 4. Rüya tatil yerinize aylık tatil (tam ücretli). 5. Golf Üyelik Paketi Yılı 6. Rusya'daki Tüm Havalimanlarında VIP Tedavisi 7. Komple Yaşam Tarzı Değişikliği 8. Bohemian Grove'a Erişim 9. Banka Hesabınıza Aylık 1.000.000 $ Ödeme Aylık Üye 10. En iyi 5 ile bir ay ayırın dünya liderleri ve dünyadaki en iyi 5 ünlü. Eğer bize büyük illuminati ile katılmak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın
    WhatsAp +4368860326436.
    E-posta: illuminatikingdomorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  175. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri alabileceğiniz ve aynı zamanda zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  176. BU DÜNYA İÇİN AYDINLATILMIŞ RESMİ MESAJDIR
    NOT: İNSAN KURULUŞU KATILMIYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 (732) 314-6064

    Bir iş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anında elde etmek istiyorsunuz. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. bu dünyada yaşamayı ve ayda bile 50.000.000 dolar kazanmayı seçtiğiniz her yerde ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 25 yaşında olmalısınız
    E-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (732) 314-6064

    YanıtlaSil
  177. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan fedakarlığı yok 7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  178. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  179. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatiworldstar666@gmail.com veya WhatsApp +1(607)463-8998.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. $ 2,060,000 USD Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun, sonsuza dek zengin olun.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatiworldstar666@gmail.com veya WhatsApp +1(607)463-8998.

    YanıtlaSil
  180. Siz bir iş adamı, iş kadını, sanatçı, politikacı, müzisyen, öğrenci, bankacı, öğretim görevlisi, başkan mısınız? Sınırsız servet ve güç kazanmak için bugün Illuminati'ye katılın, Eğer büyük kardeşliğe katılmak istiyorsanız, Illuminati gizli toplum krallığı bugün, merkezi ABD'de. nazik gelen büyük kardeşlik Illuminati Ajan Bay, Michael Nelson whats-app cep şimdi veya arayın (Whatsapp On +17022133132). Bugün büyük kardeşlik Illuminati krallığına katılacak yeni üyelere verilen fayda.
    1. Başladıktan sonra 2 Milyar ABD Doları tutarında nakit fiyat ödülü.
    2. İnisiyasyonunuzdan sonra size yeni ve şık bir rüya aracı verilecektir.
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    4. Bir aylık tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turistik yere.
    5. Bir yıl golf üyelik paketi.
    6. Dünyadaki tüm havaalanlarında v.i.p tedavisi.
    7. Tam bir yaşam tarzı değişikliği.
    8. Bohem bahçesine erişim.
    9. Büyük kardeşlik Illuminati gizli toplum krallığının tam üyesi olarak her ay banka hesabınıza aylık 1 Milyar ABD Doları ödeme yapılır.
    10. Bir ay dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile randevu aldı.

    Uyarı 18 yaşın üzerinde olmalısınız. illuminatysociety3131@outlook.com
     +17022133132 Üzerinde Whatsapp

    Lucifer'i selamlayın 6 6 6, Işık taşıyıcıyı selamlayın!

    YanıtlaSil
  181. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    YanıtlaSil
  182. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    YanıtlaSil
  183. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    YanıtlaSil
  184. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    YanıtlaSil
  185. BU DÜNYA İÇİN AYDINLATILMIŞ RESMİ MESAJDIR
    NOT: İNSAN KURULUŞU KATILMIYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 (732) 314-6064

    Bir iş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplam elde etmek istiyorsunuz. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. bu dünyada yaşamayı ve ayda bile 50.000.000 dolar kazanmayı seçtiğiniz her yerde ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 25 yaşında olmalısınız
    E-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (732) 314-6064

    YanıtlaSil
  186. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  187. ÇOK ALDATMACA SONRASI ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNE NASIL KATILDIM Herkese merhaba
    benim adım James Clark, İngiltere'denim, nasıl katıldığım hakkında bir tanıklık veriyorum
    Illuminati kardeşliği, bu organizasyona katılmaya çalışıyordum
    uzun yıllar sonra, Güney Afrika ve Nijerya'daki sahte ajan tarafından dolandırıldım,
    Artık kendimi ve ailemi besleyemedim ve yapmaya çalıştım
    her şeye rağmen para boşuna, herhangi bir illuminati ile temas kurmaktan korktum
    çünkü paramı yediler, bir gün bir yazı ile karşılaştım
    tanıklık eden biri, Steven Roy adında birine yardım ettiği için teşekkür etti
    illuminati kardeşliğine katılmak için, o zaman adamın e-postasına ve
    orada yazılmış telefon numarası, onunla iletişime geçmekten korktum çünkü
    500.000'imi yiyip uzaklaşan dolandırıcılar tarafından birçok kez dolandırıldı
    parayla o zaman çok kafam karıştı, bu yüzden kişiyle iletişime geçmeye karar verdim
    tanıklık verildi ve onu aradım ve onunla iletişim kurdum
    ne zaman hakkında kendi hikayesini anlatmaya başlamadan önce telefon görüşmelerinde
    katılmak istedi, bana her şeyi söyledi, sonra kararımı verdim ve
    Steven Roy adında ajan aradı ve bana her şeyi yapmamı söyledi ve ben
    başlatılmıştı, şaşırtıcı bir şekilde
    büyük aydınlatıcı kardeşlik çok mutluydum.
    Bu organizasyona katılın Bu, CONTACT MR'a katılmanız için bir fırsattır
    Steven Roy +1 (213) 3365018 veya WhatsApp onu +1 (213) 3365018 veya illuminateofficialworldwide@gmail.com'da arayın

    YanıtlaSil
  188. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    YanıtlaSil
  189. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  190. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  191. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  192. İlluminati Büyük Kardeşliği'ne hoş geldiniz. Sonsuza kadar zengin, ünlü ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. USD $ 2,666,000,00 USD Nakit Ödül
    2. USD 966,000.00 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi
    5. Her ay üye olarak banka hesabınıza 100.000,00 USD tutarında aylık ödeme.
    6. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    7. İnsan kurban edilmez.
    8. Milyoner Olun, sonsuza dek zengin olun.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  193. İyi günler, dünyanın ünlü kardeşliği {Illuminati} 'ye üye olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen iş adamları / kadınları, sanatçıları, politikacıları, bugün resmi üyemiz olmak için bize katılın. Kayıt tamamlandıktan sonra Illuminati çevresini ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, fedakarlık veya insan yaşamına gerek yok, Illuminati kardeşliği hayattaki koruma, güç, servet ve şöhreti beraberinde getiriyor. Yoksulluğu kendi kuşağınızdan kaldırmak için tam erişim hakkına sahipsiniz. Sadece Illuminati çemberinin mevcut bir üyesi, çembere herhangi bir üyeyi tanıtma yetkisine sahiptir. Bu yüzden bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşın üzerinde olmalısınız ve üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanabileceksiniz. Üye olmaya hazırsanız, illuminati Resmi WhatsApps Numarası ile sözleşme yapın (+1 (931) 994-3522)

    YanıtlaSil
  194. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 ile iletişime geçin



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil