Web Toolbar by Wibiya Uyandırıcı / Şokçu: Ufo Fenomeni, Cinler ve Etkileri

Güncellemeler


İlluminati Konusunda Yeni Olan Arkadaşlara : Düşmanımızı Tanıyalım- İlluminatiye Giriş Yazısından Başlayarak Son Yazıya Doğru Okumasını Öneririm


Son Yazımız - Ülkemiz Üzerinde Oynanan Oyunlar ve Dinler Arası Diyalog Tehlikesi Volume I



Önemli => İlluminati'nin Yeni Oyunu ACTA

"Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır. Birisi kılıçla, diğeri borçla." (John Adams)


Amacımız "Onların" nasıl düşündüklerini bilmenizdir

2 Şubat 2012 Perşembe

Ufo Fenomeni, Cinler ve Etkileri

 

   Merhabalar arkadaşlar.. Bu yazımızda bir çok konuya değineceğiz. Antik Mısır'dan Adolf Hitler'e, Hz.Musa'dan 11 Eylül'e kadar  bir çok konu hakkında yazacağız. Yazımızın tamamının anlaşılmasını beklemiyoruz ancak kafanızda oluşan bir çok soruya cevap bulacağınızın garantisini veriyorum.



  Bu yazımı okuyanlar "ne içtin sen?" diyebilir ben bir şey içmedim ama bu müziği dinledim yazarken. Ayrı bir his kattı, size de öneririm http://www.youtube.com/watch?v=vr0NBPRMe2E&feature=related
Gece yalnız başınıza okumayın derim ben ama siz bilirsiniz.

  Bize en çok sorulan sorulardan birisi olan "Bu bilgileri nasıl elde ediyorsun?" sorusunun cevabı aslında hiç zor değil çünkü bu bilgileri İlluminati kendisi dışarıya servis ediyor. Çünkü Onların gizlenme zamanı doldu, artık kendilerini ve güçlerini gösterme zamanı. Zamanları doluyor, Allah'ın onlara verdiği mühletin sonuna geliyorlar.

"O halde sen bu şerefli sözü, Kur'ân'ı yalan sayanı Bana bırak! Biz onları, bilmedikleri, farkına varmadıkları bir yerden, yavaş yavaş azaba yaklaştırırız. Ben onlara mühlet veriyorum! Doğrusu Ben'im düzenim, pek sağlamdır."
                                                                                                    Kalem Suresi / 45. Ayet

  Genelde İlluminati araştırmacıları ve özellikle Blog yazarları var ki, İlluminati'nin istedikleri gibi yazarlar, okuyanlar adeta korku içinde kalır ve bu durum İlluminati'nin istediği gibidir ancak biz korku politikası izlemiyoruz, size filmin sonunu söylüyoruz her şey çok güzel olacak, yeni doğan bir bebek gibi saf ve temiz bir dünya oluşacak ama bebek doğmadan önce doğum sancıları yaşanır. Bebeğin doğumu yaklaştıkça sancıların arttığı gibi dünyada fitneler ve adaletsizlik tepe noktaya ulaşacak. Umudunuzu asla kaybetmeyin diyerek konumuza geri dönelim. İlluminati'nin dışarıya servis ettiği bilgiler eksiktir ve bizim öğrenmememiz gereken, haberdar olmamamız için ellerinden gelen her şeyi yaptıkları bilgileri sizinle paylaşmaya çalışacağız. Yazımıza başlayalım.


   İlluminati dendiği zaman ilk akla 1776 yılı gelir ama bu büyük bir hatadır çünkü İlluminati'nin temeli antik Mısır'a dayanır. Yazımın devamında size bunu açıklayacağım ama önce bu ruh hastalarının inançlarının temeline girelim.


  Bunların İnançlarına göre, Güneş tanrısı Ra'nın 4 çocuğu var. Ra'yı hepimiz tanırız hani bulmacaların vazgeçilmez sorusu olan "bir Mısır tanrısı". İsimleri ise, İsis,Osiris, Nephtys, Seth. İki kız iki erkektirler. İsis ve Osiris evlenirler. İki kardeş evlenir mi abi demeyin bu şeytani ailelerde çok normaldir enses ilişkiler. İsis ve Osiris evlenirler ama bu durum Seth'in pek hoşuna gitmez çünkü Ra'nın krallığı bu ikisine kalacaktır. "Her şeye siz mi sahip olacaksınız abi, biz neciyiz  panpa?" der ve kirli planlar yapmaya başlar. Aklına çok iyi bir fikir gelir, Osiris'i öldürecektir. Bir gün Osiris'i kandırıp Nil nehrinin kenarına götürür ve öldürür. 14 parçaya böler Osiris'i bu manyak. O zamanlar Ra kuvvetli olduğundan parçaları birleştirerek ölüleri diriltebilmesinden dolayı parçaları bulmaya çalışırlar. Bizim gözünü kan bürümüş Seth parçaları İsis bulamasın diye p her birini dünyanın farklı yerlerine gizler. Bereket ve Bolluk tanrısı İsis hanım parçaları arar durur ama 13 parçayı toplar yalnızca 1 parçası eksiktir. Erkeklik cinsel organı, size o cinsel organın İstanbul'da olduğunu söylesem şaşırmazsınız değil mi? Derken Osiris dirilir.Gerdeğe girerler ve İsis hanım hamile kalır. "Nasıl kalacak salak adamın şeyi yok?" yani cinsel organı diyeceğinizi biliyorum. Açıklayayım bu durumu, Ra şeytandan yardım ister ve şeytan ben İsis'in rahminde ruhumdan bir parça veririm ve İsis hamile kalır diyerek yardım teklifini kabul eder. Sonra bizim meşhur Horus doğar. Hani şu "All Seeing Eye" yani her şeyi gören göz'ün sahibi ve İlluminati piramidinin tepesinde ki tek gözün ifade ettiği kişi diğer bir adı ise Deccal. Osiris ise bu olaydan sonra yarı diri olarak ölüler diyarının kralı olur.  13 sayısının kutsal olmasının bir sebebi de budur. Osiris'in ölümden sonra ki sonsuz yaşamın simgesi olur ve onu da tavşan işareti temsil eder. Playboy'un işaretinin tavşan olmasının sebebi de budur.


 Şimdi Antik Mısır Tanrılarının Temsili Resimleri,

Ra






İsis



Ruh hastaları  şirketlerine İsis'in adını veriyorlar







 ISIS =$    Dolar işaretinin İsis'ten geldiği yönünde iddialar var ve bence mantıklı


Bilim ve Uluslararası Güvenlik Enstitüsü'nün Kısaltmasının ISIS olduğunu duyunca şaşırmadım desem yeridir





İsis ana ve Meryem Ana  çok benziyorlar değil mi?





Bizim deli beygir Seth


Anubis'in Osiris'i mumyalayışı


Osiris
Nephthys



 Şimdi Antik Mısır İnancına göre diğer tanrılara bir göz atalım,


Anubis, mumlama tanrısı









Bunlar gibi bir çok örnek var 


Ptah,

Eski Mısır Tanrısı Ptah


* Eski Mısır'da evreni ve diğer her şeyi yarattığına inanılan tanrıdır.
 *Elleri dışında tüm bedeni sakıca sarılmış, elinde bir asa taşıyan, kafası kazınmış bir insan olarak tasvir edilir. Mısır'ın en büyük tanrısı olarak bilinir.


  Tamam abi anladık peki günümüzle ne ilgisi var diyenler için günümüzde ki uzantısına geçelim



Hollywood'un kimler tarafından yönetildiğini bilince  neden olmasın ki dedim kendi kendime.

   Efendileri,




Horus - Deccal (Sembolü Tek Gözdür)














  "Neden Horus tek gözlü?"  diyebilirsiniz. Siz sormadan o hikayeyi de size anlatayım. Horus'un babası Osiris, bizim deli beygir Seth tarafından öldürülünce Ra'nın tahtı için 2 aday kaldı. Birisi bizim meşhur Horus öteki ise deli beygir Seth. Bu ikisi taht için mücadeleye giriştiler olaylar o kadar büyüdü ki savaşa kadar gitti. Savaşta Horus, Seth'i yendi ama bir gözünden oldu. Böylece Horus savaşı kazanıp "Tek Gözlü Güneş Tanrısı" oldu. Aslında  olay böyle değil yazının devamında olayın aslını anlatacağım yani o meşhur tek gözün nedenini.


  İsis Hanım, Meryem Ana'ya benziyor dedik, Horus ise Hristiyanlık inancındaki Hz.İsa'ya benziyor.  Şimdi bu benzerliklere bir göz atalım.

Horus ............25 Aralık Tarihinde doğdu
Hz. İsa ..........25 Aralık Tarihinde doğdu
Horus............Bakire İsis'den doğdu
Hz.İsa...........Bakire Hz.Meryem'den doğdu
Horus........... Ra ile birleşip Ra-Horakhty olup bütün Mısır'ın hükümdarı olmuştur
Hz. İsa..........[Haşa] Allah'ın oğlu ve ortağıdır
Horus..........."Tanrı'nın oğlu" , "Dünya'nın Işığı", "Herkesin Hükümdarı" olarak anılır
Hz. İsa........."Tanrı'nın Oğlu" , "Dünya'nın Işığı" , "Kralların Kralı" vb isimlerle anılır.




Bu temsili resimde Hz.İsa'nın arkasında güneşin oluşu tesadüf mü acaba yoksa Güneş tanrısı  Horus'un gelişine hazırlık için mi böyle işlenmiş



    Aklıma takılan bir şey daha var. Neden Hristiyanlar ibadet günlerine "Sonday" değil de "Sunday" demişler. Haksız mıyım? Son ingilizce "oğul" , Sun ise "güneş" anlamına gelmekte. Çünkü bu plan başından beri hazırdı. Diğer bir konu ise Hz.İsa'ya inanmayanlar, Romalılar ve Yozlaşmış Yahudiler idi değil mi? Ve O'nu sözde çarmıha gerenler de bu Romalılar ve Yozlaşmış Yahudiler idi. İşin tuhafı bu incil'i yayanlar da yine Yozlaşmış Yahudiler ve Romalılar. Ben Elhamdülillah müslümanım ve müslüman olduğum halde aklıma böyle bir soru takılıyor ise günümüz Hristiyanları neden sorgulamıyorlar?


 Şimdi de Roger'in Gelenler Serisinde yer alan açıklamalarına bir göz atalım






 O yozlaşmış Yahudiler günümüzde dünyayı yöneten Siyonist Yahudilerdir, Kutsal Roma'nın günümüzde ki uzantısı ise Vatikan'dır. Yazımızın devamında şuan ki papanın bir mason olduğunu size göstereceğim ama önce kiliselere bir göz atalım,




Bratislava'da  Blue Church 'ın üstünde bir gariplik var sanırım

 Biraz daha yakından bakalım isterseniz,







Budapeşte St. Anne kilisesi'nde de bir gariplik var 

Yakından bakalım tekrar







Church of krakow
Sözün bittiği yerdeyiz artık. Polonya'da ki  kiliseden  bir görüntü her şeyi açıklar vaziyette

Polonya'da ki başka bir kiliseden bir görüntü (aynı kilisede olabilir )     


   Bunlar gibi yüzlerce daha görüntüye ulaşılabilir.  İşte bu şeytaniler böyle Hz.İsa'dan gelen bilgileri tahrif etmişlerdir.  Hristiyan arkadaşlara Barnabas İncili'ni araştırmalarını öneririm. Şuanda Vatikan tarafından saklandığı kanaatindeyim. Konu Hristiyanlık ve Hz.İsa'da iken şu zeitgeist belgeselindeki hatalara bir göz atalım.


Belgeselde,

1. Horus'un bir bakireden dünyaya geldiği bilgisi geçiyor ancak böyle kesin bir bilgiyi dinler tarihi okuyan arkadaşım bile bilmemekte

2.Horus'un çarmıha gerildiği bilgisi yer almakta, Horus çarmıha gerilmemiştir. Gerilmiş ise bile bunu kim yapabilir ki o koskoca bir Güneş tanrısı hem de Ra ile tek vücud olup tüm Mısır'a hükmetmiştir.


3. Horus'un 12 havarisi olduğu bilgisi yer alıyor, Horus bir dini lider değildir ve yalnızca bilgiler aile içinde kalması zorunluluğu bulunduğundan bu bilgileri neden 12 kişi ile paylaşsın ki. Riski göze almaya değmez.


  Bunlar gibi kaç tane daha hata var. 2. ve 3. bölümleri izlemenizi öneririm ama 1. bölüm insanları şüpheye düşürmeye yöneliktir.Bunu niye yaptığını soracak olursanız anlatayım.

Piramidin altında ki yazının önemi


   Novus Ordo Seclorum, Latincede "Çağların/Alemlerin Yeni Düzeni" anlamına gelir.Tüm 1 $ lık banknotlarda yer alır arka taraftaki piramitin içindeki gözün altındaki yazıdır. "Seclorum" ise seküler anlamına da gelmektedir. Seküler tam anlamıyla nedir diye wikipedia amcaya sorayım dedim beni şaşırtmadı "Sekülerizm - sekülarizm toplumda,ahiretten ve diğer dinî meselelerden dünya hayatına odaklanılması yönündeki hareket. TDK, sekülerizm kavramına karşılık olarak dünyacılık sözcüğünü önermiştir." diyor ben ise kısaca dinsizlik ve inançsızlık olarak tanımlayıp geçecektim. Hiç bir şeye inanmayan, her şeye inanmaya açıktır bu yüzden seküler bir dünya oluşturmaya çalışıyorlar. Deccal geldiğinde dik kafalılık yapacak uyanmış insan görmek istemezler. Şu anda Deccal tanrılığını ilan etse en az 5 milyar insan tanrı diye ona tapar hiç şüphem yok bu konudan. Zaten Zeitgeist belgeselinde mason ve İlluminati kelimelerinin geçmiyor olması, onların kime hizmet ettiklerini açık bir şekilde belli ediyor.


Yazımın başında da demiştim çok karışık konular bunlar mesela antik mısırdan girip günümüz hristiyanlığından çıktık. Şimdi ise Numeroloji'den bahsedeceğim. Numeroloji  bu ruh hastaları için çok önemlidir çünkü bizim bilmediğimiz ve bilmemizi istemedikleri bir ilimdir.


  "Ki böylece onların (peygamberlerin), Rablerinin gönderdiklerini hakkıyla tebliğ ettiklerini bilsin. (Allah) onların nezdinde olup bitenleri çepeçevre kuşatmış ve her şeyi bir bir saymıştır (kaydetmiştir)."

                                                                                                                      Cin Suresi / 28.ayet


   Bu ayetin Cin suresinde geçiyor olması benim dikkatimi cinler ile bu ruh hastalarının arasındaki bağı araştırmaya yöneltti. Allah Kur'an-ı Kerim'de her şeyi tek tek saydım diyor ve bu olayın bilimsel olarak doğrulanması ise ayrı bir  mucizesi. Bilimsel alanda her şeyin rakamlardan oluştuğunu araştırmak isteyenlere işe Fibonacci serisi ile başlamasını öneririm. Özellikle mühendislik okuyan arkadaşlar beni iyi anlayacaklardır.  Bizim unuttuğumuz bir ilmimiz var ve adı ise Cifr- Ebced hesabı. Şimdi bunları anlatmaya kalksam kafadan 3 yazı gerekir çünkü çok deruni bilgiler bunlar.


    İslam da nasıl ebced ve cifr ilimleri var ise yahudilikte Kabala ilmi var. Bu ruh hastalarının en sevdiği rakamlar, 9, 11 ve 13'tür. 13 malum Osiris olayından dolayı çok önemlidir bu adamlar için.

  9 rakamının bunlar için önemli oluşunun hikayesini anlatayım. Hiram Usta Süleyman Mabedi'nin inşaasında çalışan birisiydi. Ve Hz.Süleyman ölünce serbest kaldı, sonra kendi sistemini kurdu. Çırak günlük parasını almak için gider ustasına bir kelime söylerdi ve bu şifreydi. Sonra 4-5 amele toplanıp usta ücreti almak için Hiram Usta'dan şifreyi isterler ve Hiram Usta çok dürüst, sisteme çok sadık olduğundan kabul etmez. Hiram Ustayı öldürürler.  9 mason toplanıp Hiram Usta'nın yanına gittiklerinde bakarlar ki Hiram parçalanarak ölmüş  ve parçaları toplayıp birleştirirler ve Hiram dirilir. Osiris'in hikayesine çok benziyor değil mi? İşte bu yüzden 9 sayısı bunlar için çok önemlidir. Mason localarında Üstat toplantıya başlamadan önce masaya 9 kez çekiçle vurur.


   11 rakamı onlar için ayrı bir öneme sahiptir. Bunun 2 sebebi var şuanda birinci sebebini, yazımın devamında ikinci sebebini de açıklayacağım. 11 rakamı Hz.Süleyman Mabedinin girişinde ki 2 sütundan gelmektedir isimleri ise Jakin ve Boaz'dır.11 rakamını ters çevirseniz bile 11 rakamını elde edersiniz.


     Sayılara olan takıntılarına bir de tarih üzerinden bakalım...


   Yıl 11 Eylül 1990 Baba Bush, Yeni Dünya Düzenini ilan ediyor. Diyor ki "More than a small country, it`s a big idea, new world order" Türkçe meali ise "Küçük bir ülkenden daha fazlası, büyük bir fikir , Yeni Dünya Düzeni" yani anlayacağız dilde söyleyeyim "Bu hareketin yalnızca Irak ile sınırlı kalacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz sığırlar biz yeni bir dünya inşaa ediyoruz" Körfez savaşı zamanı söylenmiştir.



Baba Bush'un piramitine dikkat...



 Olaya bak 11 sene sonra Oğlu başkan olmuştur.  11 sene sonra babasının söylediği planın uygulayıcısı oluyor. İşin ilginç yani Babasının hedef gösterdiği Irak 12 sene sonra oğlu tarafından işgal ediliyor. Peki bu saldırıya sebep olan olay neydi?


    Sahte 11 Eylül 2001 saldırısıydı. Sahte diyorum çünkü her şey daha o ikiz kuleler yapılırken planlanmıştı. İlluminati Kart Oyunları   başlıklı yazımda zaten kart oyunlarında geçtiğini söylemiştim. Bir de 20 Amerikan Dolarında şifrelenmişti bu olay. Şimdi Amerikan 20 Dolarında ki sıra bir göz atalım,


20 doları ortadan içe doğru katlayalım

Sonra sol yüzü kendimize doğru bakacak şekilde katlayalım



Sağ yüzü de kendimize doğru katlayınca ortaya ilginç bir görüntü çıkıyor. Bildiğin pentagon'un saldıraya uğradı anki görüntü
  Olay bunun ile sınırlı kalsa iyi bir de katladığımız 20 Doların arkasına bakalım

Bildiğin ikiz kuleler... daha ne olsun


 Bu görüntüleri başka yerlerde görmüş olabilirsiniz  biraz da 20 doların üzerinde ki harflere göz atalım, 



Osama yani bizim okuduğumuz şekilde Usame yazıyor

Tafara yazıyor Yaser ile ne ilgisi var diyen sığırlar "Tafara" tersten okunduğunda ne oluyor "Arafat"
11 Eylül tarihinin rakamları toplandığında ortaya 20 çıkıyor


   11 Eylül saldırısında ki "tesadüflere" bir göz atalım,


1.  9 + 1 + 1 = 11
2. 11 Eylül yılın 254. günüdür 2 + 5 + 4 = 11
3. 11 Eylül'den sonra yılın bitimine 111 gün vardır. 365 - 254 = 111
4. İki bina da 110 katlıydı. 11 : 11
5. Üçüncü bina 47 katlıydı. 4 + 7 = 11
6. Kulelerde ki toplam pencere sayısı 21.800 idi. 2 + 1 + 8 = 11
7. Kulelere çarpan birinci uçağın uçuş numarası 11 idi.
8. Sefer sayısı 11 - 92 idi. 9 + 2 = 11
9. 11 numaralı uçuş 11 mürettabatı barındırıyordu.
10. iki kule sabah 10:28'de çöktü. 1 + 2 + 8 = 11
11. Dünya ticaret merkezi 1966 - 1977 yılları arasında inşa edildi. 1977 - 1966 = 11



Daha bir sürü örnek var. Sonra ki yazıma dahil edelim bu konuyu. Ama şunu söylemek isterim ki 11 Eylül bir megaritüeldi. Şimdi gelelim 9 - 11'in numeroloji'de ki önemine. Bu ruh hastalarının inançlarının temelinde kabala yer alır. Kabala'da hayat ağacı diye bir şekil vardır.




Hayat Ağacı




   Bu hayat ağacındaki her noktanın bir önemi vardır.Her birini açıklayacak kadar konuya hakim değilim ama 9-11'in önemini az çok biliyorum. Bu hayat ağacında 10 Tanrı'yı temsil eder, eğer sen 9'dan 11'e atlarsan Tanrı'nın varlığını yok saymış olursun. O yüzden bu 9-11 ritüeli megaritüeldir.

Norveç'de insan avlayan manyağın bir mason olduğunu söylememe gerek yok sanırım



  "Peki son rituelleri 9-11 miydi?"  diye soracak olursanız, tabi ki hayır. Bizim bildiğimiz son rituelleri 22 Temmuz Norveç saldırısıydı. Bu 22 temmuzda bir olayın olacağını tahmin etmiştik ve gerekli uyarıları yapmıştık.




  Ben bu tweeti attıktan sonra ve olay gerçekleşince, resmen günah keçisi ilan edildim. Sanki ben bu tweeti attım diye olaylar gerçekleşmiş gibi bana hakaretlerde bulunuldu. Bu olaydan sonra ise yalnızca dua eden arkadaşlara özelden önemli tarihleri vermeye başladım.

  Yalnızca biz değildik tabi o tarih konusunda insanları uyaran. Hakan Yılmaz Çebi'de bu konuda insanları uyardı. Bir programda bu uyarı yapıldı. İsteyen izlesin linki   burda   7. dakika 30. saniyeden sonra açıkça o tarih konusunda uyarıda bulunuyordu Hakan Yılmaz Çebi..


  Yanlış anlaşılmasın gaybı sadece Allah bilir. Ekibimiz adına söylemek gerekirse, biz numerolojiden faydalanarak bu tarih üzerinde hem fikir olduk. Çünkü onlara göre, 22. kategorideyiz ve 11'in onlarak için ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek var mı bilemiyorum. 2 + 2 + x = 11 olması için x=7  olmalı. Temmuz ayı 7. ay olduğu için 22 Temmuz konusunda elimizden geldiğince dua istedik.

  Video'da aklınıza takılabilecek sorulara yanıt verip rakamlar konusu geçmek istiyorum.


 1. Papa ile İlluminati ne alaka?

 



 Yukarıda demiştim ki,  Kutsal Roma'nın günümüzde ki uzantısı Vatikan'dır. 

Papa ve Hitler. 
Kim bu nazi askeri diye sorabilirsiniz
Nazi Askeri şu anki papadan başkası değil
Son yazımızda da belirttiğimiz gibi küfür tek millettir. 


2. Armageddon yakın mı?


  Evet yakın şu anda akdeniz'de 20 ülkenin savaş gemisi hazır bekliyor. Sonra ki yazımızda bu konuya değineceğiz.

  Zaten diğer konular açık.

   Türk ordusu hakkında bir ayet veya hadis var mı diyenlerin içini rahatlatacak bir hadis-i Şerif söyleyeyim

Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Şiddetli savaşlar vuküa geldiği zaman Allah mevaliden (Arap olmayan müslümanlar) öyle bir ordu gönderecek ki atlarının cinsi yönünden Arapların en kıymetlisi ve silah yönünden onların en iyisi olup Allah, İslâm dinini onlarla te'yid (takviye) edecektir."

  Sizce bu ordu hangi ordu olabilir. Bildiğim kadarı ile Peygamber övgüsüne nail olmuş olan ordu bizim ordumuzdur.


 



 



  Demek istediğim, ahir zamandayız Deccal'in bir kelime anlamının da aldatıcı olduğunu unutmayın.Ben kendime dahi kefil olamıyor iken insanların başka birileri için kefil olmaları canımı sıktı ve kafamdaki soru işaretini sizinle paylaştım. Allah Devletimizi ve vatanımız için çalışanları başımızdan eksik etmesin. Vatana ihanet edenleri ise ıslah etsin, ıslah olmuyorlar ise kahretsin. Dediğim gibi 22 temmuz olayından önce tweet attım ve sonrasında başıma gelenleri görünce anladım ki, bu milletin ağzına şekeri verince yüzüne tükürüyorlar. İyisi mi, şekeri uzat isteyen ağzına sokar isteyen çöpe atar. Uzun lafın kısası benden bir daha bir ritüelden önce tarih falan beklemeyin. Gaybı yalnızca Allah bilir bunu da unutmayın. Ben size İlluminati'nin ritüel takvimini vereyim isteyen takip eder.





Here is an Illuminati ritual calendar
Jan. 1 ............................New Years Day..................................Druid feast day
Jan. 7 ............................St. Winebald Day ..............................blood ritual,
Jan. 17 ...........................Satanic Revels ...................................sex ritual
Jan. 20 ...........................St. Agnes Eve
Jan. 20 ......................................................................................kidnapping, sacrifice preparation
Jan. 26 ...........................Grand Climax ....................................sex ritual, human sacrifice
(5 wks. & 1 day since equinox)
Feb. 2 ............................Candlemas .........................................sex ritual, one of the witches' Sabbats
Feb. 25 .........................Blood Host or St. Walpurgis Day .... blood ritual, animal sacrifice
March 1 ........................St. Eichatadt Day ...............................blood ritual, demon hommage
March 20 .......................Equinox Feast ..................................sex and blood rituals, Sabbat
March 24 ..................................................................................16 year old bride of Satan ritual
April 19-25...............................................................................kidnapping, sacrifice preparation
April 24 ........................St. Mark Eve
April 25 ........................Grand Climax ....................................female sacrifice (can be a child), sex & fertlity
ritual (5 wks. & 1 day since equinox)
April 26-30............. ......high holy days for Beltaine
April 30 ........................Walpurgis Night or May Eve............blood ritual,
one of the greatest witches' Sabbats
May 1 ............................Beltaine, Walpurgis or May Day ........blood ritual and/or fire festival
June 21 .........................Solstice Feast.................................... sex ritual, animal or human sacrifice
June 23 .........................Midsummer's Eve ........................... fire festival, most important times for the
practice of magick [sic]
July 1 ............................Demon Revels .................................. blood ritual, sex with demons
July 20-27 ............................................................................... kidnapping, sacrifice preparation
July 25 ..........................St. James Day
July 27 ..........................Grand Climax ................................... sex ritual, human female sacrifice
(5 wks. & 1 day since solistice)
July 31 or Aug. 1 ..........Lammas / Harvest............................. animal or human sacrifice, great Sabbat
Aug. 3 ...........................Satanic Revels .................................. sex ritual
Aug. 24 .........................St. Bartholomew Day....................... fire festival, great Sabbat
Sept. 7............................Marriage to the Beast ........................ sex &. blood rituals, female under 21
Sept. 20 .........................Midnight Host................................... hands of glory / blood ritual
Sept. 22 .........................Equinox Feast Day ........................... sex ritual
Oct 23-30 ................................................................................ kidnapping, sacrifice preparation
Oct 29-31 or 31 ............All Hallows' Eve .............................. blood ritual, fire festival, great Sabbat,
believe the dead return to earth this night
Nov. 1 ........................... Halloween ...................................... sex ritual
Nov. 4 ...........................Satanic Revels ...................................sex ritual
Nov. 11 ........................All Hallows' Eve...............................the ancient date, celebrated by some groups
Dec. 16-23................................................................................kidnapping, sacrifice preparation
Dec. 21 ..........................St. Thomas Day ...............................fire festival, great Sabbat
Dec. 22 .........................Solistic Feast Day .............................sex ritual (also burial ritual for some groups)
Dec. 24 .........................High Grand Climax ...........................blood ritual
taken from Fritz Springmeier book Be Wise as Serpents


http://wideeyecinema.com/?p=467    bu sitede çok güzel bilgiler var isteyen araştırsın


   Kabala ile ilgili çok yoğun bir şekilde sorular geliyor. Kabala hakkındaki bilgileri hem tazeleyelim hem de olan bilgimizi derinleştirelim. Her şey Antik Mısır'da başlıyor. Hz.Yusuf'u kardeşleri kuyuya atarlar. Ve Hz.Yusuf, Mısır'ın yönetiminde söz sahibi oluyor ve kardeşlerini yanına çağırıyor. Kardeşleri zenginleşirler ve Hz.Yusuf'dan sonra Yahuda liderliği ele alır. Yahuda "Hz.Yusuf'u kuyuya atılmasını planlayan kişidir." Daha sonra yine saparlar ve firavunların zulmüne maruz kalırlar.Ta ki Hz.Musa gelene kadar. Hz.Musa zamanında firavunun büyücüleri kabalanın temel bilgilerine sahipti ve Hz.Musa ile yarışa girerler ancak Musa'nın mucizeleri karşısında yenilirler. Yahudiler bunların hepsini gördü. Asasını yere atmış ejderha olmuş, asasınyla göğü işaret etmiş gökten kurbağa yağmış, Mısır'ın suları kan gibi olmuş kimse faydalanamamış, denizi ikiye bölmüş ve onları suyun ikiye ayrıldığı yerden geçirmiş. Bu olayların hepsini görmüş İsrailoğulları. Daha sonra onları dağa götürmüş aradan çok zaman geçmeden bir de bakıyor ki ne görsün? O kadar mucizeye şahit olan kavim ineğe tapıyor. Kaç tane peygamber gelmişse yine bunları bu düşünceden kurtaramamışlar. Hatta peygamberlerini öldürmüş bunlar,  Hz.İlyas Allah'a kavmini şikayette bulunur ve figânı Kitab-ı Mukaddes'te şöyle yer alır: "İsrailoğulları ahdini bozdu; sunaklarını alaşağı etti ve peygamberlerini kılıçtan geçirdi; yalnızca ben kaldım; ve şimdi de beni öldürmek istiyorlar." (1 Krallar, 19:10)

                            "Gerçekten İlyas da, gönderilmiş (peygamber) lerdendi"
                                                                           ( Saffat Suresi 123.Ayet)




  Bu kavmin Mısır'da öğrendiklerini hiçbir peygamber silemedi. Peki neydi o bilgi "Kabala". Cinler ve Şeytaniler ile iletişimleri olan Mısır kahinlerinin büyü ve sihir güçleriydi.  Bu bilgilerin tepe noktası Hz.Süleyman dönemindedir çünkü her peygamber döneminin en çok meşgul olunan alanın en iyisi olur. O zamanda ise en çok meşgul olunan alan, büyü idi. Hz.Süleyman hem insanların hem de cinslerin (cinler ve şeytanların) peygamberiydi. Süleyman Mabedinin inşaasını cinler ve şeytanlara yaptırmıştı. Hatta Şeytanları zincire vurmuştu, 72 büyük şeytandı bunlar daha sonra Hz.Süleyman asasına dayanmış bir vaziyette ölür ama kimse gidip Hz.Süleyman'ı kaldırmaya cesaret edemez. Asasına giren bir kurdun, asanın içini çürütmesi sonucu asa kırılır ve o zaman anlarlar öldüğünü. Ondan sonra bu şeytanlar serbest kalırlar, özgürlüğün ingilizce kelime anlamı "Free" , masonluğun anlamının ise duvar işçisi olması tesadüf mü sizce? Masonlar kendilerine ne derler "Freemason". Masonlukta en üst düzeye geldiğinizde yani tam anlamıyla mason olduğunuzda bir cin veya şeytan ile ortak olmanız gerekmektedir.



Tanrı'nın 72 ismi değil sığırlar, bunlar büyük 72 şeytanın isimleridir


Sol altta işaretlediğim yerde 13 koloniler ve tanrının 72 ismi yazıyor. Yalan, her bir taş büyük şeytanı temsil ediyor

“Süleyman’ın ölüm fermanını çıkarmamızdan sonra, cinler ve çevresindekiler onun öldüğünü, ancak dayandığı asasını bir ağaç kurdunun yemesi sonucunda, kendisinin yere yıkılmasından sonra anlayabildiler. O, yere düşünce cinler kesin olarak anladılar ki şayet gaybı bilmiş olsalardı kendilerini zelil ve perişan eden angarya işlerde devam edip gitmezlerdi.”

                                                                                    (Sebe  Suresi 14.ayet)


 
 
   Kabala ile çok zaman kaybetmek istemiyorum birazdan "Cinler" konusuna girdiğimizde belli şeyler oturmaya başlayacaktır.Ama yine de belirtmek isterim ki kabala ile içli dışlı olanların sonu hüsrandır.Bir ayet ile durumu izah edip masonluktaki sembollere giriş yapalım.


Allah bir gün onların hepsini diriltip toplar, sonra meleklere: "Bunlar mı size tapıyordu?" der.Melekler derler ki: “Tespih ederiz seni! Bizim velimiz sendin, onlar değil. Doğrusu şu ki, onlar cinlere tapıyorlardı. Onların çoğu cinlere iman etmekteydi.”
                                                                                 
                                                                          (Sebe Suresi 40. -41.ayet)



   Daha da anlaşılır bir şekilde, "Allah mahşer günü meleklerine sorar: " Bu cehenneme gidenler bana tapmıyorlardı ama bir varlığa tapıyorlardı, o ben değildim. Ve melekler der ki, Sen en yüce ve en süphansın. Onlar cinlere ve şeytanlara tapıyorlardı ve şeytanın müminleri olmuşlardı.

 Önceki yazımızda masonik hareketlerden söz etmiştik. Şimdi ise masonik resimlerde işlenmiş olanlardan bahsedeceğim.

Damalı Yüzey:

     



Boyutlar arası seyahatin simgesidir. Bizim boyutumuz ile Cinlerin boyutundakilerin görüşme yapılabilmesi için damalı yüzeyin bulunması gerekmektedir.


 6 Köşeli Yıldız




>

  6 köşeli yıldızın Hz. Davut ile hiç bir ilgisi yoktur. 7.yüzyılda yahudiliğe girmiştir. İlgiç değil mi, 6 köşeli iç içe girmiş 6 üçgen ve 6 dış açısı olan üçgen yanyana gelince 666 oluyor garip değil mi?

Pergel ve gönyeyee dikkatli bakınca ortaya çıkan görüntüye dikkat




   7 Kollu Şamdan


Hakkında türlü türlü rivayetler vardır.  birincisi,haftanın yedi gününü temsil ettiği söylenmektedir.. ikincisi ise on emirin alınışında geçen yedi haftayı temsil ettiği söylenir.. bu arada menora nın bütün kollarının eşit uzaklıkta ve eşit uzunlukta olmasının adalet ve eşitliği simgelediği söylenmektedir.. Ben de tam olarak bilmiyorum ama din adamları tarafından bir cincilik tılsımı olduğu söylenir. Yanında taşınması bile iyi değildir.




  Başbakanlık konutunda bu yedi kollu şamdanın bulunması kafamdaki soru işaretleriyle daha fazla meşgul olmama sebep olmakta


Apo'nun ermeni olduğunu söylemiştim. Arkasındaki yedi kollu şamdan ne ayak sizce??


   Pergel ve Gönye




  Gönye ve pergel bir mimarın en önemli çalışma malzemeleridir. İçinde kesinlikle derin anlamlar vardır ama ben konuya o kadar hakim  değilim ama o ortada ki "G" harfinin God olmadığını biliyorum çünkü Kabala ibranice yazılmıştı ve İbranice de Tanrı "Yehova" anlamına gelmekteydi. G harfinin keçi ve insan anlamına geldiği yönünde iddialar var.


İlginç değil mi?

Keçi anlamına geldiğini iddia edenlerin dayanağı ise Baphomet tabi ki.

 


     Baphomet'in ne olduğu konusunda tartışmalar devam ediyor. Kimilerine göre şeytan kimilerine göre ise ifrit veya cin. Ama bildiğim bir şey varsa pek de masum bir şey olmadığı. Ellerine dikkat ederseniz, sağ eli aşağı doğru kadını temsil eder yukarı doğru olan eli ise erkeği temsil eder.   Karnına dikkat ederseniz 2 tane yılan var. Bu yılanları 2 yerde kullanmışlardır. Biri Dünya sağlık örgütü diğeri ise dünya ticaret sembolünde. Baphomet bunlar için çok önemlidir. Göğüslerine dikkat ettiyseniz kadın göğsüdür. Aşağısı erkek üstü kadındır yani çift cinsiyet ya da cinsiyetsiz.


Hemen hemen aynı. George Washington'un bir mason olduğunu söylememe gerek yok sanırım


  Amerikan kültüründe Sam amca diye bir şey var ama aslı nedir bilmem şimdi bir resim var elimde, diyorum ki acaba bu Sam amca Baphomet mi?


Alnındaki yıldız, göz şekilleri ve çenelerinin bitiş yeri hep aynı





Baphomet el işaretini bir çok yerde görmekteyiz, 

 
  Yukarıda ki resimde Obama yanlış el hareketi yapmış.Kesin uyarı almıştır çünkü sağ elde baş parmağın orta parmağa değmesi gerekmekte. Sol elde ise istersen değdirmezsin.


"Bozkurt işareti de bizim kültürümüze bunlardan mı geçti?" şeklinde bir soru ulaştı geçen yazımdan sonra. Kesinlikle belirtmek isterim ki alakası yok ama belirtmekte yarar var işaret parmağı ile serçe parmağının dik olması ve diğer parmakların birbirine değmesi gerekir bozkurt işaretinde .Ama baphomette ise bağ parmağın yalnızca orta parmağa değmesi gerekir.


   

Masonik el işaretleri

Masonik el sıkma şekilleri
Ahmedinejat'ın böyle fotoğraflarını görünce helal olsun diyorum ama şüpheciyim her zaman

İlginç değil mi?





  Şimdi ise Cinler'e giriş yapıyoruz. Cinler bize anlatıldığının aksine, ters ayaklı, uzun kulaklı, yarı insan yarı yaratık bir canlı değildir. Manyetik bir bedene sahip, ışın ve enerji gibi varlıklar olduklarından dolayı, vücudu her tarafına nüfus edebilme ve tabi ki bazı uygulamalar ve şartlar altında kişiyi hakimiyeti altına alma kabiliyetleri vardır. Ne yazık ki ülkemizde metafizik çalışmalar ya da halkın tabi ile cincilik 3-5 çapulcunun "sen benim cinlerimi çaldın. Ben de seninkileri çalacağım" gibi saçma sapan tartışmalarla halkın gözünde memoş- ketoş kavgasının gölgesin altındadır. Çünkü bu olay, bu bilimin aşağılanmasının yanlış ağızlardan dillendirilerek insanlar nazarında değerinin kaybolmasına sebebiyet vermiştir.

  Hepimiz cinlerin varlığından haberdarız. Peki kaçımız onlarında bizim gibi normal hayatları olan ve hatta bizim gibi sosyal sınıflara ve dinlere, mezheplere bağlı olduğunu biliyoruz. Evet yanlış duymadınız cinlerinde tıpkı bizde olduğu gibi Müslüman, Yahudi, Hristiyan dahada öte şeytana hizmet edenleri vardır. Onlarında bizimki gibi mahkemeleri kendilerine göre düzeni sağlayan kurumları vardır. Belki basit gerekli koşulları yerine getirdikten sonra her cinle oturup konuşulabilir fakat her insan her şeytana hizmet edenleriyle yani ifritlerle, üst mevkide olanlarla oturup konuşamaz, iş birliği yapamaz. Böylesine büyük bir görüşme için gerekli ritüeller yerine getirilmelidir. Damalı Yüzey işte tamda burada devreye girmektedir. Çünkü İfritlerle görüşmenin tek yolu Damalı Yüzeyi kullanarak boyut değiştirmektir. Yüzyıllarca aramızda bulunan (şeytan/insanlar) bir çok büyük olayda ifritlerden destek almış onlarla iş birliği içine girmiştir. Mason Localarında yerin Damalı Yüzeyle kaplanmış olmasının nedeni budur. Damalı Yüzey kullanımı artık öyle bir noktaya gelmiştir ki Mason Localarıdan çıkıp evlerde, iş yerlerinde, hastanelerde v.b yerlerde kullanılır hale gelmiştir.



   Bazı ünlülerin çift kişilikleri vardır.  Bir kaç örnek vermek gerekirse,

 Beyonce - Sasha Fierce
 Christina Aguilera - Xtina
 Courtney Love - Cherry KooKoo
 David Bowie - Ziggy Stardust
 Eminem - Slim Shady
 Jennifer Lopez - Lola
 Mariah Carey - Mimi
 Miley Cyrus - Hannah Montana
 T.I - T.I.P

   Bazı ikinci kişilikler de kişiyi hakimiyeti altında bulunduran, içlerinde yaşayan ve kişiyi kontrol eden ve yönlendiren şeytani bir cindir.  Nicki Minaj, ikinci kişiliği olarak tanımladığı Roman'ı nasıl anlattığını size aktarayım,
 "Roman içimde yaşayan çılgın bir oğlandır ve benim istemediğim şeyleri söylüyor. Bir kaç ay önce doğdu, galiba öfkeden doğdu. Herkesi benzetiyor, insanları dövme tehtidinde bulunuyor, şiddetli yani. O kendi suçlanmak istiyor. Ben onu suçlamak istemiyorum. Ben ondan gitmesini istiyorum AMA GİDEMEZ."

Nicki  Minaj : 2.30 dan sonra İkinci kişilik olarak Romandan Bahsediyor  http://www.youtube.com/watch?v=vOqGTJxqLPM&feature=related

ama asıl konuşmayı burda yapıyor   http://www.youtube.com/watch?v=Rc6VkKImq9w 


Şimdi ise  Beyonce'nin ikinci kişiliği olarak bilinen Sasha Fierce'yi nasıl tanıttığına bakalım.

"İnsanlar beni gördüklerinde, bazen sanırım benimle karşılaştıklarında ve konuştuklarında "sasha" ile konuşacaklarını umuyorlar. Gerçekten adeta utanıyorum, utanma değilde biraz çekiniyorum. Fakat sanırım sahnede çok eğlendirici olmayacaktım yani sasha ortaya çıkıyor ve O çok deli dolu.   Onun yaptıklarını provada yapamam şunu kastediyorum, deniyorum ama olmuyor. Notaları söyleyebilirm, çok iyi şarkı söyleyebilirim fakat kendimken bunu yapamam. Konser vermeden önce hatırlıyorum da ; Ellerimi yukarıya kaldırdım ve ilk kezdi, içime bir şeyin girdiğini hissettim."

Beyonce ise burda Sasha'dan bahsediyor http://www.youtube.com/watch?v=BtTlFW9_sTI

İşte cinlerin kontrolündeki insanlar ve medyada nasıl gösterildiği,

Gerçek Reptilian Eye



Medyada gösterilen

Dikkat ettiyseniz adamın göz bebekleri kayboluyor





Lady Gaga - Telephone: Klipte lady gaga, beyoncenin dediği gibi göz bebeği kaybolduktan sonra bir tarafında kurt varmış gibi hareketleniyor




  Yine Roger'ın açıklamalarına bir göz atalım,










    Hatırlayın bir önceki yazımda insanların Şeytan ile bir anlaşma yaparak ruhlarını sattıklarını söylemiştim. Hatta Katy Perry, Bob Dylan'ın açıklamalarını koymuştuk delil olarak. Şimdi bu işin nasıl gerçekleştiğine bir göz atalım. Yine bir yıldız Melyssa Ford'un açıklamasına bir göz atalım,

" Bazı arkadaşlara sormak zorundayım. Çünkü onun hakkında bir çok şey duyuyordum yani onun kim olduğunu ve ne yaptığını söylüyorlardı. Bunun için sanırım, halkın bilmemesi gereken bazı şeyler var. İki insan karı-koca arasında olan şeyler gibi. Bunun sadece toplu tüketim olduğunu düşünmedim. Sadece hep böyle hissettim. Ünlü olmak şöhret sahibi olmak gerçekten anlaşılması güçtür.Bir çeşit yozlaşma gibi yani. Şöhret başarının yan ürünü olarak kullanılması gerekir. Şu an nihai hedeftir.Eğer senin nihai amacın ünlü olmaksa o zaman bunun için çok şey yaparsın. Kanınla oraya imza atarsın. Şeytan ile anlaşma yaparsın. Tek yönlü bir yolda sonuna kadar gidersin ve kesinlikle buna değmez"
  Yaptığı açıklamanın linki burada http://www.youtube.com/watch?v=-YuPKpd1sE8
 
Yani bir anlaşma yapmaktan bahsediyor Melyssa Ford. Ve anlaşmanın kan ile olması gerekiyor. Ne demiştik ritüel için gereken şartlar damalı yüzey ve kan. Cinler ile ilgili bir yeni yazı yazacağım ilerde. Cinlerden korunmak için, abdestli gezin ve günlük namazlarınızı kılın. Her sıkıntınızda felak, nas ve ihlas surelerini okuyun bir şeycik olmaz.


 
  Doğadaki her şey enerjiden meydana gelmiştir.Bedenimizi en küçük parçalarına ayırdığımızda nelerleri buluruz biliyor musunuz? Atomları, elektronları ve protonları. Anlamı ise en temel halinizde enerjiden oluşturulduğumuz anlamına gelir. Allah bizi, çevremizdeki enerjiden etkilenebilen ve daha da önemlisi bizim de çevremizdeki enerjileri etkileyebildiğimiz enerji aktarıcıları olarak yarattığı anlamına gelmektedir. Eğer potansiyelinizin farkına varamazsanız    bu oyunu anlayamazsınız. Eğer yüksek titreşimde olumlu enerji yaymaya başlarsanız, bu dıştaki  aynı tip enerji ile birleşmektedir. Bizi de olumlu enerji düzeyinde tutmaktadır. Eğer olumsuz enerji yayarsak bu dışımızdaki olumsuz enerji ile birleşip, bizi olumsuz enerji düzeyinde bırakır ve olumsuz enerjiyi geri getirtmektedir.   Özetle, çevremizin enerjisinden yoğun bir biçimde etkileniyoruz.


   Şimdi ise bu enerjinin onların çıkarına nerede kullanıldığına bakalım. Yıldız Kapıları diye hitap edilen dünyanın "girdap noktaları" vardır.  Bu noktalar büyük miktarda enerji içermektedir ve biz bu noktaların bulunduğu yerlere ley hattı diyoruz. Elitler bu girdap noktalarında negatif enerji yükleyerek  ritüellerine kaynak olarak kullanıyorlar.

  Günümüzde geniş halk kitleleri tarafından bilinmeyen ve bilinmesi de pek istenilmeyen bil bilgidir Ley Hatlerı.
Ley hatları, dünyanın gözle görülmeyen enerji kanallarıdır da diyebiliriz. Ley hatlarının bence en büyük önemi, yıldızlardaki enerjiyi dünyaya, dünyadakileri de uzaya yaymasıdır.



"Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz."
                                                                                                     (Maide suresi / 90.ayet)                                                                  
 

  Bu  ayetten anlayacağımız üzere dikili taşlar (putlar da dahil) biz müslümanlara haram kılınmıştır. Eğer Allah yasaklıyor ise kesinlikle bizim zararımıza olduğu içindir. Araştırdım ve sonuç olarak dikili taşların bulunduğu alandaki pozitif enerjiyi negatif enerjiye çevirdiği bilgisine ulaştım.

  Ayrıca güneş patlamalarından kaynaklanan olumsuz enerjiyi arttırmak için o dönemin burcuna uygun ritüeller yapıyorlar.


Argo Spire


1975 yılında ABD'de dikilen bir granit taş. 51 feet yüksekliğinde olup 21 ton ağırlığındaymış. Dikili taşlar enerji blokajları içindir.


Osiris'in cinsel organı




 Yazımın başında belirttiğim gibi, Osiris'in cinsel organı İstanbul'da. Çünkü şeytan Horus'a ruhundan verirken dikili taşların dikilmesi şartını koşmuş bu yüzden her yere bu taşı dikerler.






 Negatif enerji yayması için illa dikili taş olmasına gerek yok aynı işi gökdelenler ve uzun yapılarda görüyor

Vatikan'da olmasa ayıp olurdu. Üstüne haç koyunca sanki negatif enerji yaymıyor.
   Dediğim gibi insan kurban ediyorlar ellerine geçen her fırsatta.


Guantanamo ve ebu gureyb'de insanları rastgele tarihte ve sıradan mı öldürdüğünü sanıyorsun. Ritüel ile öldürüyorlar   
 Evet şimdi diyeceksiniz ki, negatif enerji için harıl harıl çalışıyorlar peki biz pozitif enerji için ne yapabiliriz?


Dediğim gibi Allah bize zaten emretmiş ne yapmamız gerekiyorsa. Kurban Bayramı. Kansa kan, ritüel ise ritüel. Şimdi gelelim bu şeytanilerin kuyruk acısı olan Kurban Bayramına. Önce tarihi iyi bilmeliyiz. Hz.İbrahim oğlu İsmail'i kurban etmek istediği tarihte dünya nasıldı?

Mısır,

 Her ektikleri tohumlardan ilk geri dönüşüm aldıkları zaman, bir insan kurban ederlerdi. Genellikle kurban, bakire ve günahsız bir kız olurdu. Derisini yüzerlerdi ve rahip, derisini üstüne giyerdi. İnsanlarda günahlarını itiraf edince günahlardan arındıklarına inanırlardı.


Mu,

Bu kavim güneş ve sistemi ile çok haşir neşirdi. Her güneş tutulmasında, tutulma bitene kadar insan feda ederlerdi. Mel Gibson'ın yönettiği apocalypto filmini izleyen anlamıştır ne demek istediğimi.

 Gelelim kurban bayramın çıkışına vesile olan olaya,

Hz. Ibrahim A.s’ zamanında Nemrud tarafından ateşe atılmış fakat Allah C.C tarafindan ates onu yakamamış aksine gül bahçesine dönüşmüştü. Inanmayanların memleketi olan Nemrud’ tan ayrilip Mekke tarafina hicret etmiştir. O sıralarda içinde ki yalnızlık ve de kimsesizligin üzüntüsü ile bir gun “ Ya Rabbi! Bana salihlerden bir oğul ver ki, o oğul benim yardımcım olsun. Beni günahlardan korusun, peygamberlik vazifemi yaparken yardımcım olsun ” diye dua eder ve ekler “Eğer bir oğlum olursa en sevdiğimi senin yolunda kurban edeceğim ya Rabbi! Diyede bir adakta da bulunur. Duası Allah C.C tarafından kabul edilir ve Hz. Ibrahim çok yaşlı olmasına rağmen bir erkek evladı olur - yani Hz. Ismail A.s dünyaya gelir. ..Hz. Ismail’in kosup babasının yanında oynamaya geldiği yaşta Hz. Ibrahim A.s bir rüya görür. Rüyasında bir ses gelir ve bu ses Hz. Ibrahim A.s´a :” Ya Ibrahim! Va’dini, verdiğin sözü yerine getir, En sevdiğin şeyi Kurban edeceksin. oğlun Ismail’ i Allah icin, Allah rızası için Kurban et” der.


  Babası Hz.İsmail'i kurban etmeye götürürken, Şeytan karşısına çıkar ve vesvese vermeye başlar. Önce Hz.İbrahim'e gider ancak sonuç hüsrandır. Sonra Hz.İsmail'e gider ama kandıramayınca iyice yapışır daha sonra Hz.İsmail dayanamaz ve bir taş atar şeytana, Şeytanın bir gözü kör olur. İşte Deccal'in bir gözünün kör olmasına sebep olan olay budur. Bundan dolayı her kurban bayramı zamanın bir taraflarını yırtarcasına laf etmeleri. Japonların öldürdüğü yunuslar ve  Danimarka'da ki yunus katliamlarını görmezler. Yılbaşında kesilen hindiler canlı değil yalnızca kurban bayramındakiler canlıymış gibi laf ederler. Hz.İbrahim tam Hz.İsmail'i kurban edecekken bıçak kesmez ve 3 kez dener ama yine olmaz çünkü bu bir imtihandı. O zaman Cebrail bir koç ile oraya indi ve Koç kesildi. İnsan kesmek yasaklandı.

Neden Hz.İbrahim bu imtihan için seçildi?

Çünkü Hz.İbrahim peygamberlerin babasıydı. Hem Hz.Musa hem Hz.İsa hemde Hz.Muhammed (S.A.V) Hz.İbrahim'in soyundan geliyordu. Yahudiler Hz.İshak'ın kurbanlık olduğunu söylerler ama bu yalandır. Belirteyim de, ben anti semitik falan değilim.



11.11.11 tarihinde yapılan ritüel vardı.









Kendi enerjilerini feda ediyorlardı ama ne için olduğunu bende bilmiyorum


  Şimdi gelelim Ufo fenomenliğine,


  Öncelikle şunu belirtmekte yarar var. Ufo ve uzaylı dediğimiz şeyler aynı değildir.Tanımlanamayan Uçan Nesne, ya da kısa adıyla UFO (Unidentified Flying Object) yanı tanımsız uçan her cisim bu sınıfa girer ama Alien'da durum değişir.  Çünkü bu durum biraz farklı. Uzaylı diye bize yutturmaya çalışılan şeyler Cinlerdir. O   negatif enerjiyi bu cinlerin kuvvetlenmesi için kullanıyorlar. Geçen bir forumda tartışmak için bir kaç kişiye sorular yöneltiyorum. Bende bu durum hobi gibi olmaya başladı ama görünen durum gerçekten çok vahim. Çünkü uzaylılar insanlara öyle bir yutturulmuş ki uzaylıları formlara ayırmış bu sığırlar.


  Hadi diyelim ki doğru bu bilgiler peki neden adam gibi iletişime geçmiyorlar. Bize tek gösterilen ufo yığınları ve bir kaç yeşil parça. Bu uzaylı denilen canlılar bir ufo'yu kullanamayacak kadar gerizekalı mı? ancak kaza yaptıklarında haberimiz oluyor.  Ama bu forumlarda konu cinlere gelince tam bir şüpheci kimliğe bürünüyor bu sığırlar. Gerizekalı daha 10 dk önce görmediğin uzaylıya baban gibi inanıyordun da tüm kutsal kitaplarda bize verilen bilgiler doğrutulsunda yaşadıklarına inandığımız Cinler'e inanmıyorsun?


  Size Francis Crick'in hikayesini anlatmak istiyorum. Güya Uzaylılar bizi yaratmış.

Francis Crick, 1950'li yıllarda DNA'nın yapısını keşfeden iki bilim adamından biridir. Bu, şüphesiz bilim tarihi için çok önemli bir buluştur; çok uzun araştırmalar, büyük bir bilgi birikimi ve yetenek gerektirmektedir. Nitekim bu bilim adamı yaptığı araştırmalardan dolayı Nobel Ödülü de kazanmıştır.
Francis Crick, hücre ile ilgili çalışmaları sırasında hücrenin yapısına, içindeki çarpıcı tasarıma hayran kalmıştır. Nitekim koyu bir evrimci olmasına rağmen, DNA'nın mucizevi yapısına şahit olduktan sonra yazdığı eserinde bilimsel bir gerçeği şöyle ifade etmiştir: Evrime ve dolayısıyla hayatın tesadüfler sonucu oluştuğuna inanan Crick, hücredeki detayları görünce, yukarıdaki sözleri söylemiş ve hücrenin varoluşunu tesadüflerle açıklamanın mümkün olmadığını, bunun ancak bir mucize olabileceğini belirtmiştir. Oysa evrimciler, tesadüf dışında bir açıklamaya inanmazlar, çünkü bu onların Allah'ın varlığını kabul etmelerini gerektirir. Ama hücredeki mükemmelliği ve kusursuzluğu yakından görmek Crick'i o kadar etkilemiştir ki, ideolojisine ters olmasına rağmen bunu itiraf etmek zorunda kalmıştır.

Ancak Crick, Allah'ın varlığını kabul edemeyeceğini, bu nedenle üstün bir akıl gerektiren ve tesadüflerle açıklanamayan bu sürecin "uzaylılar" tarafından yaratıldığını iddia etmiştir. Crick'e göre uzaylılar dünyaya ilk DNA'yı getirerek hayatı başlatmışlardır! Darwinizmin karanlık büyüsü Francis Crick'i o kadar etkilemiştir ki; Crick  Allah'ın varlığını kabul etmektense uzaylıların dünyaya getirdiği ilk DNA ile hayatın başladığına inanmayı tercih etmiştir. 

 Bu tür iddialar ortaya atılan dursun Ronald Reagen işte konuşması http://www.youtube.com/watch?v=QK-XATA-5gs


  Ufoları kimler yaptı sorusu hep akıllardadır. Bu konu hakkında çalışmalara başvurmuş olan ilk kişi Adolf Hitler'dir. İşte Adolf Hitler'in eserlerinden bazıları,



Hitler'in yaptığı ufolar manşetlerde yer almıştı 


 Ufo diye bize yedirmeye çalıştıkları şey Adolf Hitler'in ekibinin başlattığı projenin günümüzde halen sürmekte olan versiyonunun ürünleridir. Çok hızlı hareket edebilme özelliğine sahiptirler.

  Gelelim ekin Çemberlerine,


Teknolojik olarak bizden çok ilerde olduğu ileri sürülen ve halen varlıkları ispatlanmamış olan uzaylıların hayal güçlerinin pek geliştiği söylenemez. Ekin Çemberlerine bakınca benimle aynı düşüncede olacağınızı umuyorum.




İlluminati'nin şöhreti tee diğer galaksilere ulaşmış baksana abi





Vesikalık resmini koymuş sanırım

  Günümüzde bunu bir sanat eseri olarak görüp, gidip tarlalara kendi eserlerini çizenlerin de  var olduğunu söylemekte yarar var. Diyelim ki bunu uzaylılar yaptı. Ahh be sığır hiç düşünmez misin. Sen bir yabancı yere gitsen oraya gördüklerini mi çizersin-söylersin yoksa geldiğin yerdeki güzelliklerden mi bahsedersin. Bu uzaylılar bize bizim reklamımızı yapıyor baksana abi hep bildiğimiz şeyler. 2 tane uzay gemisi 3 tane ufo çiz diyelim ki haa belki olabilir ama işte hiç düşünen yok.



  Uzaylı meselesinin oturması için size bu videoyu izlemenizi öneririm.

Not : Yazı hakkında beklediğim belgelerin gelmemesinden dolayı Uzaylılar ve  kabalaya tam anlamıyla derinlemesine giremedim. Belgeler ulaşınca yeni bir yazı yazabilirim 2.part gibi olabilir.

38 yorum:

  1. Bilgilendirme İçin Teşekkür ederim.

    Yalnız Bu The Airrivals Gelenler hazırlayanlarda Mı Mason İlluminatiye tapıorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelenler serisini izlemenizi öneririm. Yok Allah rızası için bir grup müslüman kardeşlerimiz tarafından insanların bu uykudan kalkması için hazırlanmış bir seridir

      Sil
  2. hocam size bır fim adı vericem oradakı tarihlerle ilgili yorum yapabılırmısınız? acaba ... fılmın adı kehanet orada erkek cocugun yazdıgı tarıhler var ve TR harflerı de var.sonrasında sayılar gelecekle ilgili... bir mesaj nıteligi tasıyabılır mı ? sızden yorum beklıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nicolas Gace üst düzey bir masondur ve 10 filminden 9'u masonik objeler ağırlıklıdır. bu filme tekrar bakacağım...

      Sil
  3. Harika bir yazı olmuş ama şu uzaylılar hakkında daha fazla bilgi istiyoruz devamı gelsin

    YanıtlaSil
  4. Devamını bekliyoruz pampa

    YanıtlaSil
  5. RTE mason mu değil mi amk?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne desem yalan olur. Masondur diyemiyorum çünkü kul hakkına girer. İnşa'Allah değildir

      Sil
  6. Harika bir paylaşım olmuş . teşşekürler.. Dünya savaşını görecegiz .. ömrümüz var ise bir kaç sene içinde aslında şuan savaş varda farkında olan pek yok . İran degil asıl hedef türkiye neden ? sır topkapı sarayında gizli.. siyah sancaklı lılar ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun.. Evet dünya hakimiyetinin İsrail'e geçmesi gerekiyor ki Deccal tahtına otursun. Şuan da manevi alemde savaş çoktan başlamış vaziyette Rahmaniler ve şeytaniler arasında ki savaş yakında bizim boyutumuzda geçecek Allah tüm islam aleminin imanını muhafaza etsin..

      Sil
  7. Kabeyi Muazzamanın içinde Güneş sembolu ? bunun lada bir ilgilenirmisiniz .. ilginiz çeker sanıyorum .. http://dai.ly/ag1Mcg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O videoyu daha izlemedim ama şimdi izleyeceğim. O güneş sembolünü büyüklerime danışayım gelecek yazımızda yer vereceğiz inşa'Allah

      Sil
  8. 2. part hemen gelsin çok bekletme. Yazına diyecek yok panpa

    YanıtlaSil
  9. deccalı önce seth kör etti demişsin, sonra da Hz. İsmail taş attı kör etti demişsin. Arkadaşım Deccalın gözünü kim kör etti, bu gözün hesabını kim verecek amk?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seth ve Horus'un savaşı yalnızca hikayeden ibaret çünkü Deccal'i hz.ismail'in kör ettiğini söylemek zorlarına gidiyor. Düşünsene senin tanrını bir çocuk kör etmiş "karizma yerlerde olur" o zaman değil mi?
      Zaten şuanda islam alemi büyük sancılar çekmekte. Deccal intikamını alıyor zaten. Ama az kaldı Deccal'de öldürülecek.

      Sil
  10. güzel yazı olmuş sıkça takip ediyorum yazılarını bu tarz şeyler yazmayı denedim bende ama pek olmadı komedi yapmak daha kolay geldi bana gerçekden zor konular zor yazılar devamını bekliyoruz kısa zamanda gelir Allah'ın izniyle.

    YanıtlaSil
  11. harika bir yazı olmuş size gerçekten teşekür ederimm illuminate hakkındaa kafama takılan bir çok şey hakkında tatmin oldum.bundan sonra yazılarınızı takip edeceğim yerler önerirseniz sevinirimm

    YanıtlaSil
  12. birde mekke de seytan taslama yerinde yillardir seytani tasvir eden dikilitasin suudi kral tarafindan yiktirilip yerine siradan bir duvar parcasi yaptirttirilmasi ve artik muslumanl;arin burada seytani sembolize eden bu dikilitas yerine duvari tasladiklari gercegi var..google gorsellerden bakarsaniz ne demek istedigim bir nebze olsun anlasilir artik seytan taslatmiyorlar haberiniz ola

    YanıtlaSil
  13. sonuna kadar okudum 2.part tamamlayıcı olursa harika olur

    YanıtlaSil
  14. Güzel yazmışsın ama ufo nerde amk?
    yeni yazın çabuk olsun bari

    YanıtlaSil
  15. Hocam eline sağlık çok güzel detaylı yazmışsın.

    YanıtlaSil
  16. Yani surelerden, aetlerden bahsediyorsunuz, sonra cikmis yok ilimunati, yok seytan bilmem ne diyorsunuz...Herseyin kaderin, ALLAH in elindedir..ALLAH Kuran-i Kerim de " o tuzak kuranlara karsi ALLAH da tuzak kuruyor, ALLAH tuzak kuranlarin en hayirlisidir " buyurmustur... Ayrica her el isareti yapani, her hapsurani, tiksirani, bilmem neyi ilimunati, mason diye yaftalamaktan vazgecin...

    YanıtlaSil
  17. Nickelback grubunun when we stand together klibinin sonuna bak.güneşin önünde secde etmeye hazır insanlar vs...zaten şarkının adindan da biseyler belli edilmiş

    YanıtlaSil
  18. ÇOK GÜZEL OLMUŞ ABİ ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH ŞEYTANİ SİSTEMİN SONU GELECEK.

    YanıtlaSil
  19. çok beğendim çok doğru tespitler bunlar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  20. cok tesekkürler. hersey cok dogru ve aydinlatici.

    YanıtlaSil
  21. ya arkadaşım bin tane çelişki var anlattıklarında ben en basitlerini söyleyeyim akıl ile çelişen; bu adamlar bu kadar boku biliyorda bi kuranı mı görmediler de şeytana taptılar hadi onu geçtik hem şeytana tapıp hem peygamber hz süleymanın devletini kuracaz triplerine girmelerine ne demeli hangisi amk şeytan horusunmu peşinden gidiyolar süleymanınmı peşinden gidiyolar harbiden kafam taşşağa döndü

    YanıtlaSil
  22. Lan bide 7 kollu şamdan demişsin yazıda fotoğrafa 9 kollu şamdan koymuşsun amk fazladan 2 şamdanı bizim götümüzemi sokacan

    YanıtlaSil
  23. öncelikle güzel yazmışsın.bilgilerim yazılarınla biraz değişik ama aynı kapıya çıkıyo.gönye ve pergelin ne anlama geldiğiyle ilgili fazla bilgi sahibi değilim diye yazmışsın. ben biliyorum ve yazmak istiyorum sana yardımcı olsun diye.dediğin gibi hiram usta kadim bilgileri vermiyor ve öldürülüyor.işte pergel ve gönye burada saklı.nasıl öldürüldü? masonlar kadim bilgileri isterler,hiram usta söylemez ve masonlar hiram ustanın bir kolunu cetvelle keserler. masonlar ikinci kez isterler,hiram usta yine söylemez bunun üzerine masonlar hiram ustanın diğer kolunu da gönye ile keserler.üçüncü ve son olarak istediklerinde hiram usta yine susar.masonlarsa bu kez hiram ustanın kafasını çekiçle ezerler.hiram usta ölmüştür.masonlar hiram ustayı gömdükleri yere akasya ve defne ağacı dikerler.burada da cok farklı bir anlam vardı fakat bende B12 eksikliği var .bu yüzden unutuyorum.eksiklerim varsa affola. saygılar , başarılar...

    YanıtlaSil
  24. fethullahçıların kimse yok mu derneğindeki göz ranın gözümü, bi de türkçe olimpiyatlarında yeni dünya düzene diye şarkı söylettiriyorlar

    YanıtlaSil
  25. illümünati hakkında oldukça ayrıntılı bilgiler...

    YanıtlaSil
  26. Bir de adam gibi, küfürsüz yorum yazsaniz. Türkiye deki insanlari öyle bir hale getirdiler ki, artik igreniyorum. Her cümleniz de küfür var. Küfür etmenin ne kadar günah oldugu hadislerde ve Kuran da yaziyor ama burada dini konulardan konusurken bile küfürlü konusanlar var. Tabi herkes ayni degil. Ülkemizde cok iyi, iyi kalpli, yardimsever, dinine bagli insanlar var ama diger yanda da her türlü pisligi yapan, uyusturucu, icki kullanan, kumar oynayan, kendini adam zannetipte korkakca adam bicaklayan, öldüren, insanlari kaziklamaktan, kandirmaktan hic utanmayan hatta zevk alan, sürekli zina yapan o kadar cok insan var ki.. Allah cok sabirli. Ama bu millet mi Islam i savunacak, kurtaracak, Deccal in ordularina karsi savasacak ? Ülkemizde hak, hukuk, kul hakkina saygi zerre kadar yok. @OrcunBesiktask; O samdamin 2 kolunla istedigini yapabilirsin. Yaziyi yazan arakadas hata yapmis, ne olacak yani? Komik oldugunu mu saniyorsun? 7 kollu samdan da var 9 kollu samdan da var, ikisinin anlamlari farkli. Git arastir ögren.

    YanıtlaSil
  27. cok guzel bi paylasım olmus fakat hasan karacadagın yaptıgı turk korku filmlerinde daha once hic duyulmamıs bazı iddalar var nazarboncugu mesela dogrumudur

    YanıtlaSil
  28. Kardeşim çok güzel yazmışsın tebrik ederim. Ama şu resimler sadece bende mi görünmüyor ?

    YanıtlaSil
  29. Usta burada da resimler yok ustaaaa

    YanıtlaSil
  30. Mantık örgüsü kuvvetli ve detaylı kaynaklı açıklanmış bilgiler arıyoruz. Komplolar ve mitolojiler güven vermekten uzaklar kardeşim. İyi çalışmalar diliyorum

    YanıtlaSil