Web Toolbar by Wibiya Uyandırıcı / Şokçu: Subliminal Mesajlar

Güncellemeler


İlluminati Konusunda Yeni Olan Arkadaşlara : Düşmanımızı Tanıyalım- İlluminatiye Giriş Yazısından Başlayarak Son Yazıya Doğru Okumasını Öneririm


Son Yazımız - Ülkemiz Üzerinde Oynanan Oyunlar ve Dinler Arası Diyalog Tehlikesi Volume I



Önemli => İlluminati'nin Yeni Oyunu ACTA

"Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır. Birisi kılıçla, diğeri borçla." (John Adams)


Amacımız "Onların" nasıl düşündüklerini bilmenizdir

23 Kasım 2011 Çarşamba

Subliminal Mesajlar




İlluminati Kart Oyunları başlıklı yazımda, bu karttan bahsederken " bakarsınız göremezsiniz, dinlersiniz duyamazsınız ama beyin algılar"  demiştim; şimdi ise bu kartın neyi simgelediğini açıklayacağım.



 İngilizce, gizli bilinçaltı mesajları. Bilinçaltının tüm görüntü, ses, resimleri kaydetme özelliği 1900'lardan beri insanları yönlendirmek için kullanılıyor. Bu mesajlar ikiye ayrılıyor; Görsel subliminal ve İşitsel subliminal. Bilinçaltı mesajlarından etkilenme oranı kişinin karakter yapısına ve çevre şartlarına göre değişiyor.



  Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Bu mesajların insan bilinç altını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır.


  Subliminal mesajlar hem iyi şekilde olabilir hem de  kötü şekilde ama genel olarak kullanılan kötü olanlardır. Bunu hemen hemen herkes kullanır ama en çok kullananlar gizli örgütlerdir. (masonlar, illuminati vs.)


  Örnek vermek gerekirse; Günlük hayatımızda o kadar çok anket yapılıyor ki, "ne işe yarar bu anketler" diyecek olursanız, bu anketler toplumun nabzını ölçmeye yöneliktir.



  En çok sevdiğiniz lider kimdir sorusunun cevabı %90 Fatih Sultan Mehmed ise (Benim öyle) Obama ekranlarda konuşmasını yaparken 25.karede Fatih Sultan Mehmed'in resmi eklenir. Böylelikle beyin Fatih Sultan Mehmed ile Obama arasında bir bağ kurar ve siz Obama'yı eskisinden daha sevimli bulursunuz. Bunun gibi birçok örnek verilebilir.







   Reklamlar: Beyne Nasıl Fısıldıyor?



  İlgi çeken bir TV reklamı izlediğimizde ne olur?

  Beynin elektrik frekansları üzerinde EEG (elektroansefalografi-beynin belirli alanları arasındaki elektrik potansiyeli farklarını kaydeden cihaz) kullanarak çalışan araştırmacılara göre, konsantrasyon artmasının gerçekleştiği bazı beyin dalgaları bir konuya gösterilen ilginin artmasıyla daha aktif hale gelir. Uyarıların daha az ilgi gerektirdiği beyin dalgaları ise durgunlaşır. Diğer bir ifadeyle bu durum, beyninizin reklamlardaki durumudur. Bu da sinirlere hitap ederek pazarlama yapan, sinir-bilim tekniklerini kullanarak yeni oluşmaya başlayan bir araştırma topluluğunun, insanların ürünlere ve promosyonlara olan tepkilerini analiz ettikleri anlamına gelir.


  Kaliforniya Berkeley merkezli sinirlere hitap eden pazarlama şirketi NeuroFocus'un kurucusu ve başmüdürü A.K. Pradeep:

  "Adımların başarılı olması için tüketicinin ürünlere karşı ilk ilgisini geliştirdiği beynin bilinçaltı bölgesine, onları satın alma eğilimi gösteren bölgeye ve marka bağımlılığı oluşturan bölgelere ulaşmaları gerekir." 

  
NeuroFocus'ta pazarlama deneyine katılan gönüllüler, EEG sensörleri taşıyan dokuma şapkalarla Web sitelerinde ya da bir film fragmanındaki reklamları izlerken, görüş alanlarını inceleyen bir cihaz taktılar. Bu ikili alet, katılımcılar görüntüleri izlerken, araştırmacılara katılımcıların beyin dalgalarıyla, izledikleri video görüntüler, logolar ya da reklam afişleri arasında bağlantı kurmalarına olanak sağladı. Mühendislik alanında doktorası olan Dr. Pradeep:

  "Beyin dalgalarını ölçerken; dikkati, duyguları ve hafızayı da ölçebiliriz. Biz esasen uyaranlara karşı verilen derin bilinçaltı tepkilerini ölçüyoruz'' dedi.


  

Tüm elektrik dalgalarını da bunlara ekleyen doktor, bunların ''beyne fısıltılar'' olarak temsil edilebileceğini söyleyerek "beyne fısıldama işi"nin giderek artacağını ekledi.

  EmSense, Sands Research, MindLab Internatıonal ve NeuroSense gibi bir parça ele avuca gelmez sinir teknikleri kullanarak pazarlama yapan şirketler, şimdilerde EEG'ler, MRI, görüş alanı inceleme ya da deride, kaslarda, yüzde reklamlara ve ürünlere verilen tepkilerini izleyen eski biyometrik metotlarla en yeni ''zihne mayın döşeme'' teknikleri üzerinde yoğunlaşıyorlar.


  Google, Disney, CBS, Frito-Lay ve A&E TV gibi bazı firmalar ve bazı politik kampanyalar, tüketicilerin etkilenmelerini test etmek için, sinire hitap eden teknikler kullandı. 2008'de Nielsen, bu firmalar arasında en büyüğü olan NeuroFocus'a alanında güvenilirlik ekleyerek yatırım yaptı.

   Piyasalarda hareket umuduyla tüketicinin bilinçaltından yararlanmaya çalışma yeni bir olay değil. Bundan 50 yıl önce bir gazeteci ve sosyal eleştirmen olan Vance Packard  ''Gizlenmiş İkna Ediciler'' adlı yeni ufuklar açan bir kitap yazdı. Kitabında reklamcıların nasıl insanların bilinçsiz arzularını etkilemeye çalıştıklarından bahsediyordu.


  Bilinçaltı beyin dalgalarının derinine inen bu tekniklerin, aşırı derecede tüketicileri etkileyerek onları, bilgileri ve izinleri olmadan bir alışveriş robotlarına çevirebilecek olmalarından endişelenmeli miyiz? Aslında sinirlere hitap eden pazarlama teknikleri, onu beyin yıkama ve marka hastalığı olarak niteleyen tüketici savunucuları için alarm çanlarını ateşlemeye başladı.


  Dijital gizliliği korumakta görevli Dijital Demokrasi Merkezi yetkili yöneticisi, bireylerde haberleri olmayan bir etki oluşturduğunu ve düzenlenmesi gerektiğini söyledi. 

   Chester, hükümetin geleneksel olarak yetişkinler için olan reklamları sınırlandırmadığını çünkü yetişkinlerin doğruyu yanlışı ayırt edebilecek korunma mekanizmalarının olduğunu söyleyerek şöyle devam ediyor:

  ''Fakat şimdi reklam sektörü, bu doğal savunma sistemlerini geçebilecek şekilde kasten dizayn ediliyor. Bu yüzden geleneksel yasal reklam koruma yasaları sorgulanmalıdır.''


  Tekniklerin savunucularına göre ise sinirlere hitap eden pazarlama, temel olarak geleneksel tüketici anketlerinden daha net bir şekilde tüketicinin nabzını ölçen bir uygulamadır. NeuroFocus'tan Dr. Pradeep şirketlerinin son 30 milisaniye veya daha küçük kısımlara uyaranları gizleme gibi insanların anlayamayacağı bilinçdışı teknikleri asla kullanmayacağını söyledi. Ve şirketlerinin diğer firmaların yaptığı gibi adayların konuşmalarını ve reklam komutlarını test eden politik kampanyalar içerenlerden uzak duracağını belirtti.

  ''Eğer ben sizi diş macunu A ve B arasında seçmeniz için ikna edersem çok fazla bir şey kaybetmezsiniz. Ama A ve B devlet başkanları seçimi için ikna etsem, sonuçlar çok daha derin olur'' diyen Dr. Pradeep şöyle devam ediyor:

  ''Bu teknolojiyi kullanabilmemiz, onu kullanmak zorunda olduğumuz anlamına gelmez.''
Ayrıca bu noktada sinirlere hitap edilerek yapılan pazarlama tekniklerinin ne gibi kötü sonuçlar doğuracağını henüz bilemiyoruz. Berkeley'deki sinirbilim ve psikoloji profesörü ve aynı zamanda NeuroFocus baş bilim danışmanlarından olan Dr. Robert T. Knight, mesela EEGlerin bir kişinin dikkatinin çekilip çekilmediğini anlamada kullanılabilirken, bu yoğunlaşmanın nüanslarını çözemediklerini söyledi. Bu da bir insanın tepkilerinin olumlu mu olumsuz mu olduğunu ayırt etmede kullanılırken, bu duyguların korku mu eğlenme mi olduğunu ayırt edememe anlamına gelmektedir.



Dr. Knight:

  ''Bu bir akıl okuyucu değildir. Biz yalnızca insanların ilgi gösterip göstermediklerini ölçebiliriz.'' dedi.


  Şüpheciler, ayrıca bu tekniğin beyin dalgalarının satın almaya yönelik tepkilerine dikkat çektiler.

Kaynak:
Natasha Singer, "Making Ads That Whisper to the Brain", NY times




Bize hep başarı öyküsü anlatılan Walt  Disney aslında  Masondur. Kurduğu Disney'in ürünleriyle çocukların bilinç altlarına üst seviyelerde sübliminal mesajlar yüklenir.

Meşhur  Walt Disney













Var yemez amcamız Masonik nizam duruşuyla



Şimdi bu adamın firması olan Disney'in ürünlerini ve sublimal mesajlarına bakalım,









söylemeye gerek var mı ki






 Bunlar da X-Men karikatürlerinde ki subliminal mesajlar








Çocuklara aşılanan sübliminal mesajların diğer örneklerine bakalım,







Millet ordan su içiyor şerefsiz




Kadının ayakkabıya bakışı



O yol kenarındakiler mantar. Aslında bizim içimiz fesat (kimin sayesinde acaba)






Subliminal mesajlar sadece  çocuklara uygulanmıyor her yaştan insana uygulanıyor bu şeytani plan.

Paraya koyma bari





Magnumdan sübliminal (2 dondurmanın birleştiği yere dikkat edelim)






















Bu yerleşim tesadüftür değil mi?

Cem Yılmaz'ın bahsettiği grup indirimi bu sanırım








Ülkemizde ki subliminal Mesajlara gelecek olursak ülkemiz bu konuda, Tam bir subliminal Mesaj  Cenneti





Bunu yapmak için ileri derecede gerizekalı olmak gerekir


Neyse devam edelim;



Bu klibi dikkatlice izlerseniz Mustafa Ceceli'den çok Horus'un gözü olduğunu göreceksiniz



Belirtmek isterim ki, bu yukarıda örneğini verdiğim sanatçıların bunu bilerek yaptıklarını sanmıyorum. Bir klip çekiminde onca ekip çalışır yada bir çekim sırasında ve sonrasında bir çok işlem gerçekleşir.

Acun konusuna sonraki yazılarıma değineceğim ama bu adamın hiç de masum olduğunu sanmayın



İşte Dumanın aman aman şarkısındaki mason işareti hem de çok bariz şekilde... İnanmayan arkadaş varsa http://www.youtube.com/watch?v=fXhBRQEqp-A 1.41 sn.de durdursun ya da bu saniyeleri ağır çekimde izlesin.



Ayet ile dalga geçtiklerini de hatırlatmak gerek



Ülkemizde sübliminal mesajlar görselden çok işitseldir. Eski türk filmlerine bakmak gerekirse; Hiçbir zenginin başı kapalı değildir ve eğer filimde başı kapalı bir kadın varsa ya eziktir ya da hizmetçidir.

Kapıcı isimlerine gelecek olursak isimleri nedir?
Ya Cafer ya da Abbas

Tesadüf ya Peygamber Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in amcalarının adı da Cafer ve Abbas. Aslında bunlardan önce milletin nabzının ölçülmesi için bir karakter adı seçildi ve denendi. Sonuç ise mükemmeldi onlar için. Çünkü izleyicilerin çok büyük bir bölümü neredeyse hepsi güldü eğlendi arada çok az da olsa tepki geldi ancak onlar da geri kafalı yada örümcek kafalı yaftası yapışıtırılarak bastırıldı. Bu karakter hepimizin de çok sevdiği İnek Şaban karakteriydi.

Tesadüf ya biz Müslümanların üç mübarek ayından birinin adı da Şaban. Şimdi size sormak istiyorum hanginiz oğlunuzun adını Şaban koyarsınız?  Yada Çiçek Abbas'ı izledikten sonra çocuğuna Abbas ismini koyabilecek misiniz?

 Amacım Kemal Sunal yada İlyas Salman'a en ufak bir hakaret etme yada saldırmak değil, onlar işini layıkıyla yerine getiren usta oyuncular. Filmlerin üstümüzdeki etkilerini size göstermek.


  Sizden ricam lütfen birazcık düşünün; Türk film ve dizi sektöründe ne kadar gerizekalı, aptal, kaba ve saba karakterler varsa isimlerine dikkat edin. Şimdi buraya yazmaya kalksam yazı uzar gider. Hepimizin bir dönem severek izlediğimiz dizi olan Avrupa Yakası isimli diziden bir karakter vardı. Adı Gaffur. Giyimi, kuşamı, insanlarla olan ilişkisi, zeka seviyesi yada konuşması olsun hep arıza bir tipti. İşin ilginçliğine bakın ki Allah'ın 99 büyük isminden birisinin adı da Ğafur'dur.




Bir diğer üstünde durmak istediğim karakter ise hemen hemen Avrupa Yakasından Gaffur karakterinin benzeri olan bu sefer ise sinema sektöründe görünen Recep İvedik karakteri.

Recep İvedik
Gaffur




















Bu tür yayınları izledikten sonra hangimiz oğluna Recep yada Gaffur ismini verebilir ki?


Az önce bahsetmiştim Şaban karakterinden, son verdiğim örnek ise Recep karakteriydi. İşin tuhaflığı bu ya biz müslümanların kutsal 3 ayından ikisinin adı da Şaban ve Recep. Henüz benim bildiğim Ramazan için böyle bir proje yok. Ha Recep Tayyip Erdoğan'ı sevenler yine evladına Recep ismini verebilir ancak büyük bir çoğunluğun vereceğini pek sanmıyorum. Ramazan için ise diren Ramazan mı diyelim bilemiyorum ki.





Devam edecek olursak;

Goebbels 




Goebbels ( Nazilerin Propaganda Bakanı )


Mevcut ideoloji nasıl işler, Goebbels gibi deneyimli faşiste kulak verip anlayalım :

* Halkı her zaman ateşle , asla soğumasına izin verme .
* Hatalı olduğunu veya yanlış yaptığını asla kabul etme .
* Asla rakibinin üstün bir yanı olduğunu kabul etme .
* Asla kendinden başka bir seçeneğe hareket alanı bırakma .
* Asla kabahat üstlenme .
* Sadece bir rakibine odaklan ve kötü giden herşeyin suçunu onun üzerine yık .
* Halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır .
* Bir yalanı yeteri sıklıkla tekrarlarsan, halk eninde sonunda ona inanır .

  Goebbels'in açıklamalarının subliminal mesajlar ile bir alakası olamaz tabi nazi almanyası döneminde ki insanları yönlendirme ve inandırma da ki tekniği de  size açıklamak istedim yalnızca.



ŞEYTANIN MÜZİĞİ AKIL YÖNLENDİRMEYLE BİRLEŞİRSE

   İnternette sessiz sedasız büyüyen i-dose akımı yüzyıllardır kullanılan binöral ses dosyalarıyla beyinde uyuşturucu etkisi yapıyor. Tek ihtiyacınız olansa internet ve stereo kulaklık


 Prusyalı bilim insanı Heinrich Wilhelm Dove, 1839 yılında farklı ses frekanslarının belirli bir düzende dinletilmesiyle beyinde binöral etkiler yaratılabileceğini keşfetti. Bu deneylerde sağ ve sol kulağa 1000 ile 1500 Hz frekans aralığını geçmeyecek farklı tonlarda ses veriliyordu. Beyin bu iki tonu algılayıp birleştirirken ortaya ilginç tepkiler çıkıyordu.


   Dove’dan 134 sene sonra 1973 yılında Gerald Oster de bu konuda bazı çalışmalar yürüttü. Onun çalışmalarında hayvanların aynı yöntemle üç boyutlu algılama yaptığı ve Parkinson hastası insanların binöral etkilenmeye girmediği ortaya çıktı.
 Ardından yürütülen çalışmalarda bu teknikle beyin dalgalarının senkronize edilmesi gündeme geldi. Farklı ses frekanslarını kullanan müziklerle insanların rahatlaması, konsantre olması ya da derin uykuya geçmesi sağlandı. Hatta bu beklentiler için hazırlanmış kimi özel albümler, yazılımlar bile piyasa çıktı


   Tedavi amaçlı bazı kullanımlarda işin boyutu ses frekanslarıyla vücuttaki bazı hormonların dengelenmesine kadar vardı. Kontrolsüz bir deneyde anksiyete bozukluklarının psikolojik tedavisinde de 60 günlük bir terapinin olumlu sonuç verdiği kayıtlara geçmiş durumda. Uyku terapisi ve çocuklarda öğrenmeyi hızlandırma gibi kullanım alanlarına da halen sıkça rastlanıyor.
 Bu amaçla kullanılan ritm ve ses örneklerine internette kolayca ulaşmak mümkün


 Yaygın ve etkili

   Geçtiğimiz günlerde ABD’nin Oklahoma Narkotik Masası’ndan gelen bir uyarıysa binöral ritm tekniğinin korkutucu bir diğer kullanım alanını daha ortaya çıkardı. İddiaya göre internette özel olarak hazırlanan kimi ses dosyaları dinlendiğinde beyinde uyuşturucu etkisi yapıyordu! Dijital formundan dolayı herkesin kolayca ulaşabileceği, hiçbir üretme ve çoğaltma maliyeti olmayan bu ses dosyaları dinleyenlerde uyuşturucuya emsal psikolojik etkiler bırakabiliyor.


  Herhangi bir bağımlılık yapmıyor olsa da Narkotik Masası bu tip kolay ve yaygın yöntemlerin gençleri gerçek uyuşturucuya yönlendirmesinden endişe ediyor.
 Bir MP3 dosyasıyla uyuşturucu hap almak arasında bağlantı kurmak zor gelse de video paylaşım sitelerinde bu sesleri dinleyenlere ait kayıtlar etkinin kimilerinde azımsanmayacak boyutta olduğunu ortaya koyuyor.
 ‘i-dose’ adı verilen bu akımın en popüler dosyalarından biri Gates of Hades adını taşıyor (Hades, Yunan mitolojisinde ölülere hükmeden yeraltı tanrısının ismi). Youtube’dan ücretsiz olarak erişilebilen bu yapım şimdiden 450 bine yakın kişi tarafından dinlenmiş. Aynı sayfadaki ilgili içeriklerde bu dosyayı dinleyenlerin etkilenmelerini gösteren kayıtlar da yer alıyor.
 Ücretsiz ulaşılabilen binöral içeriğe karşılık ‘daha etkili’ olduğunu iddia eden ses dosyaları özel sitelerde ücretli olarak satılıyor. Bu tip sayfalarda esrar, kokain, eroin, opium ve peyote etkisi sunduğunu iddia eden dosyalar para karşılığı alıcılarını bekliyor.


  I-dose akımının en korkutucu yanı dijital bir ses dosyası olmasından dolayı üretiminin, dağıtımının, paylaşımının kolaylığı ve her yerde, her cihaz yardımıyla ‘kullanılabilir’ olması. Tek ihtiyacınız olan şey bir müzikçalar ve kulaklık.


  Bu konuyu ciddiye alan kimi uzmanlar siber uyuşturucu etkisi yapan ses ve video dosyalarının yakın gelecekte devletlerin geleneksel uyuşturuculardan çok daha fazla başını ağrıtacağını savunuyor.





   Blog sahibinin uyarısı üzerine ve ortamın gerginliği dolayısı ile editlenmiştir. "Ülkemizdeki Müziklerin Etkisi" başlıklı yazımı da iptal ediyorum. Yaklaşık 20 şarkıda subliminal mesaja denk geldim ancak dediğim gibi "Ülkemizdeki Müziklerin Etkisi"  başlıklı yazımı yayınlamayacağım için pek de bir önemi yok ancak yorumlardan birisinde Tarkan- Öp şarkısı sorulmuştu. Evet o şarkıda hem normal hem de tersten dinlediğimde de rastladım. "Cennetten Gelen Bir Melekti Sanki" diye bir mısra var. Araştırırsanız Düşmüş Meleklerin ne anlama geldiğini bulabilirsiniz.

  Mesele Ayşe, Fatma, Hatice, Gökçe değil. Mesele konunun şahıslara indirgenmesidir. Bizim kimsenin ekmeğiyle yada emeğiyle oynama gibi bir niyetimiz yok ancak gördüğüm kadarı ile, Herkes Gökçe'yi kurban seçmiş vaziyette bu yüzden  "Ülkemizdeki Müziklerin Etkisi"  başlıklı yazımızı da dondurduk. Bizim sistemle sorunumuz var, eğer konu şahıslara indirgenirse burdan hiç bir sonuç elde edilemez. Bazı kimseler neden korkuyorsun diyor ancak korkacak olsak bu işe zaten girişmez idik. Yalnızca, yazımızın amacından farklı kullanıldığını fark ettiğimiz için editlemeye karar verdik. Prensip olarak hiç bir şahıs ile uğraşmayacak yalnızca insanları bu sistem hakkında uyaracaktık ve ne yazık ki göründüğü üzere sistem değil şahıslar konuşuluyor.



"Şeytan'a  Hizmet Eden Müzikler" başlıklı yazımı yayınlayacağım ancak ülkemizdeki sanatçılardan uzak duracağım. Çünkü ülkemizde bir kişi seçilir ve karalanır sonra da konu kapanır. Ülkemizde durumun böyle olduğunu son örneğinde de fark ettiğimiz için Ülkemizden örnek vermekten kaçınacağız.


Bilinç altına gönderilen gizli mesajlar Reklam sektöründe de etkilidir. Murat Menteş'in sözü herşeyi açıklar nitelikte,






    Ermişler gibi metropolden kaçıp tabiatla haşır neşir olmayı özendiren bir tek reklam göremezsiniz . Teknoloji aptalların kötülük yapmasını kolaylaştırmaya adanmıştır .                                                                                                        
                                                                                                        Murat Menteş                 


Reklam ve afişler yoluyla nasıl kandırıldığımızı anlatan güzel bir video önerilir,

http://www.youtube.com/watch?v=rDwr1-LOHRQ


Bu video'da ki kazık kadar adamları bile nasıl bir seyahat yoluyla bilinç altına gönderilen gizle mesajlar ile yönlendiriliyor. Bir de siz daha küçüklükten beri bu subliminal mesajlara maruz kalan çocukların ilerde nasıl rahatça yönlendirildiğini bir düşünün isterseniz.



  Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar.
                                                                                     Malcolm X - Hacı Malik El Şahbaz



Peki bu subliminal mesajlardan korunmak için neler yapmalıyız?

Öncelikle hayatımızı olabildiğince sorgulayarak ve bu konuları iyi öğrenip bilinçlenmeliyiz. Eğer biz bilinçli olursak yani bazı şeylerin farkında olursak ve izlediğimiz her şeyi dikkatli izlersek kimse bilinçaltımıza kolay kolay bir şey gönderemez.


  Zaten asıl sorun korunmakta değil bilmemektedir. Bu konuyu hala çoğu kişi bilmiyor ve çoğu kişi ise "banane" deyip bilmezden geliyor.Yani korunmak bizim elimizde. Dikkatli olursak ve bunların farkında olursak kimse bilinçaltımıza böyle şeyler yollayamaz. Biz öncelikle yetişkinler olarak bilinçlenmeliyiz ki, ileri ki nesillere de bir faydamız olsun ve çocuklarımıza koruyabilelim.


Peki biz bilinçlendik ama ya çocuklarımız?

 Onlarda durum farklıdır çünkü onlar dikkatli olamazlar, farkında olamazlar. Onları TV ve Sinemadan vs uzak tutmamız gerekiyor. Onlarla televizyonun, internetin değil, bizlerin yani ailelerinin daha çok vakit geçirmesi gerekiyor. Çocuktur illa ki çizgi film izler ama bunlarda da hep seçici olmalıyız çünkü subliminal mesajların çoğu çizgi filmlerdedir (Özellikle disney ürünlerinde).


  Çizgi filmlerin içeriğinde bazı semboller vardır. Bu tip şeyler çocuklara izletilerek onların beynine bu simgeler kahramanmış gibi lanse edilir.Bunu küçük yaşta bilinçaltına alan bir çocuk ileride bunlarla karşılaştığında hemen bilinçaltına attığı "bu simgeler iyidir" gibi şeyler aklına gelir ve o simgeler hakkında ne öğrendiyse onlar gibi hareket etmeye başlar.


  Subliminal Mesajların etkilerini görmek istiyorsanız buyrun, sizce tesadüf olabilir mi bunlar?




  Can Dürdar'ın ergenlik yazısı ise kendimizi yırttığımız subliminal mesajların kızlarımız üzerindeki etkisini doğrular nitelikte. Haberin orjinalini  http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/Arsiv/2003/07/16 adresinden 3.sayfa haberlerinde 12 yaşında tanıştığı adama kaçtı haberinde okuyabilirsiniz. (Dikkatinizi Çekerim haber 2003 yılına ait. Tam 9 sene öncesi)

Oradan okuyamayanlar http://www.annecocuk.com/showthread.php?16095-CINSELLIK-ERGENLIK-CAN-D%C3%9CNDAR-DAN-Okudum-i%C3%A7im-darald%C4%B1-(-(%C3%87-E-) bu adresten okuyabilirler




To Be Continued...

40 yorum:

  1. Verdim şukunu panpa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://bakgal.blogspot.com/ Killumunati ve Abdülhamit Han'ın Mücadelesi..
      Güzel Yazı

      Sil
    2. At kafası gibi bir blog isteyenler ---> cheyyubi.blogspot.com

      Sil
  2. Güzel yazmışsın aferin. İlluminatinin amk

    YanıtlaSil
  3. Gökçeye bak sen. Eline sağlık kaptan

    YanıtlaSil
  4. "* Halkı her zaman ateşle , asla soğumasına izin verme .
    * Hatalı olduğunu veya yanlış yaptığını asla kabul etme .
    * Asla rakibinin üstün bir yanı olduğunu kabul etme .
    * Asla kendinden başka bir seçeneğe hareket alanı bırakma .
    * Asla kabahat üstlenme .
    * Sadece bir rakibine odaklan ve kötü giden herşeyin suçunu onun üzerine yık .
    * Halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır .
    * Bir yalanı yeteri sıklıkla tekrarlarsan, halk eninde sonunda ona inanır ."

    başatkileri gördüm sanki..

    bilimsel girdin süper gidiyordun ama o zorlama resimlerde ne? vogue disney misneye ok, kabul ama ne biliyim bazısı o sex i araman zorlama geldi.. alanen yazan şeyler sub. değildir, onları da birileri kinlensin diye koyduğunu düşünüyorum.. mesala tuborg yüzklerin efendisi göndermesi yapıyor..

    gökçe vidyosu iyimiş.. tersten bi de ben ayar yapıp dinlycem..

    YanıtlaSil
  5. @5 adam araştırmış yapmış abi. Sen bu subliminal mesajların başlangıcını bir araştır bana kalırsa. Biraz yardım edeyim gideceğin tarih nazi almanyası olacaktır. Ben bu adamı baştan beri takip eiyorum kimseye karşı tavır alınsın diye bir yazısını göremezsin ( şeytaniler hariç).

    YanıtlaSil
  6. süpersin kardeşim bu arada bu kliple ilgili sana şey dicem tarkanın klibinde bir yerde asit le ilgili birşey ve üsame bin ladin geçiyor

    YanıtlaSil
  7. Eleştiri:

    *eğer biz bilinçli olursak hiçkimse bizim bilinçaltımıza bir şey sokamaz. mı acaba?

    Kardeşim, subliminal mesajın ne demek olduğunu biraz daha araştır istersen. Bilincin de ne olduğunu iyice öğren. Ne kadar dikkatli olursan ol, o mesajlar senin bilincine değil, biliçaltına gidiyor, engelleyemezsin.

    Çözüm dikkatli olmakta değil, hiç izlememektedir.

    YanıtlaSil
  8. Görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler. O kadar çok adsız var ki mecbur @ kullanacağım.

    @5 evet onlar sadece genel bilgi olsun diye verdim. baştakiler ise giriş için genel olarak söylenenleri yazdım ve Gökçe'nin şarkısını ve başka şarkıları tersten dinlemek için sana Goldwave programını öneririm

    @7 evet tarkan zaten kara listemde ilk fırsatta son albümünü tersten dinleyeceğim

    @orhan teşekkürler eleştirin için. Bildiğim kadarı ile girer tabi ama fakında olursak çaresini bulabiliriz. Ama araştıracağım bu engellemeyi . Mecbur reklam afişlerinden veya arabaların hoparlöründen bir yerden maruz kalıyoruz.

    Tekrar hepinize teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. panpa verdim şukunu iyi yazmışsın ama biraz daha gayret etsen olurmuş hani.

    YanıtlaSil
  10. Keşke değiştirmeseydin ama sende haklısın. Prensip meselesi diyorsan öyledir

    YanıtlaSil
  11. Şarkıları verseydin de dinleyip œğrenseydik...

    YanıtlaSil
  12. Kardeşim aslında sana bir düzine eleştirim vardı ama buraya sığdıramayacağım kadar uzun ve hemen söyleyemeyeceğim kadar derin... Sana söyleyeceğim şey benim blogun 2. bölümü yayınlandı, beklerim. İşlenen konular tamamen farklıdır bu arada.

    http://bakis-acisi-yoktur.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. ben 5 numara, bunu nick yapsam güzel olur.. şu Anka ile biyapanda benim, pkk lı yazıda yeni bişey vermediğin için eleştirende.. nyse aklıma geldi şimdi televizyonda veletleri uyku vakti diye uyaran TEK GÖZLÜ tv çizimini görünce onuda paylaşam dedim.. Yukardaki subliminal prof.larıda 2 blog okudum her boku biliyom demesin.. burada yazan arkadaşlara teşekkürler ama manüplasyonda çok yapılıyor..onun bunun reklamını yapmayacağım okuyun, arayın seçiciliği öğrenin... sex den de bu kadar korkmayın, doğal bişey bu tabu oldukça sapıklığa götürür.. ama cinsel sokuntular işte dozajı kaçmış pedofili..

    YanıtlaSil
  14. @14 namı değer 5 numara, ne diyon amk.
    önce derdini anlatmasını öğren

    YanıtlaSil
  15. harbi karışık olmuş, cepten yazmıştım..

    açıklıyım amk..

    ülkemde insanlar oylarını bunlar dindar diye tek bi partiye yöneltti son seçimde, biliyoruz ki bunlar Erbakan'ın kuyusunu kazanlar.. Yine bunlar hepimizin gözüne soka soka akşamları 9.30 da tek gözlü televizyonu sokuyor.. Al sana msj diyorum..

    Heryerde sex aramakla kafayı bozmayın diyorum, zaten reklamlarda cinsellik önemli bi pazarlamadır, biraz araştırın...

    çocuklar ile ilgili miki tiki gibi şeylerde bi ibnelik var zaten, adamlar bu işin, bilinçaltı olayının piri.. pedofili boyutunda şeyler var, yazarlara bu konuda teşekkürler..

    subliminal olduğunu düşünmediğim göndermeler, özentiler veya subla mubla işi olmadan açık seçik verilen şeylerde var burada.. 69 31 gibi göndermeleri eğlence olsun diye hiç mi yapmıyosunuz? ahha herif 69 yaptı tek göz gösterdi.. daha sağlam kaynakla gelin lütfen.. herif sapıktır(japon animesi izleyin cinsellik zart diye sokarlar gözünüze, bi kedinin benzemesi haif bile kalmış) sokar gözünüze.. bazı şeylerin yapıldığı ortam ve kültürleri de değerlendirmeye alın..

    bilinçaltı olayı vardır, reklamcılar yasak olsada uygular, gizli örgütler uygular ki bu örgütler dünyaya cia yoluyla hükmeden kapitalist-faşist yapılanmalardır, para varsa din yoktur (al sana bilinçaltı mesajı, adam din yoktur diyo laa), o yüzden yok şuna inanıyor yok buna inanıyor diye yutmayın, dine inanan adam vicdanlı olur.. gaza gelip duman ölsün gripin ölsün demeyin.. bilmeyenlere ceceli ayrıca hacıdır, ama o göz ne arar orda o kadar neden sokmuş çözemedim, dayıyı araştırıp duruyom çok kıllandırıyor beni zaten, ilahi söyler gibi okuyor aslında tersten bi ayar verip dinlemeli..

    ve son olarak 2 blog okudum, 2 köşe yazısı okudum prof oldum demeyin.. ayırt etmeden alın okuyun.. internette kitaplara ulaşmak almak kolay ve ucuz.. mesela son zamanlarda erol bilbilik ve turan dursun eserleri okuyorum tavsiye ederim..

    uyandırıcı ekibinden ise daha çok belge bekliyorum, bizim yöneticilerimiz ile bağlantıları, kitlelrin çok sevdiği yerel isimlerin bağlantıları vs.. gerçekten ülkemde iyi saklanıyorlar..

    YanıtlaSil
  16. beş numara kaptın şukunu. Gelecek yazıyı Mustafa Orman yazacakmış. Uyandırıcı ekibinin lideridir kendisi. inşallah bizleri yanıltmaz

    YanıtlaSil
  17. Merakla bekliyor olacağım..

    YanıtlaSil
  18. @5 sırf sen yaptın diye bende hesap açtım. Hayırlı olsun hesabın

    YanıtlaSil
  19. !3 yaşında bunları okuyan insanlar tanıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  20. aga naptın sen müzik endüstrisi deşifre serisini hazırlayan adam bize subliminal yediriyosa ( http://2.bp.blogspot.com/-C7gcF1l1QuI/TswZa3EvE-I/AAAAAAAAAMA/msAFfItkiJw/s1600/183169_166461776737981_148617095189116_355927_97947_n.jpg ) anlattıklarıda beynimizimi yıkıyo lan? şu işe bi açıklık getir acil !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Video'yu hazırlayan o değil yalnızca türkçe'ye çeviren bir arkadaş ve bende o subliminali yayınladım ama zeitgeist'de de ateizmi pompalama var yine de ondan yararlanılır. Bir çok illuminati karşıtı belgeselde ve blogda inceden de olsa insanları yanıltma yada kandırma vardır. Ekip olarak biz, o aldatıcı bilgileri ayıklayarak sizlere bilgileri yalın haliyle sunmak gayretindeyiz. Uyarınız için teşekkür ederiz

      Sil
    2. Hocam biliyorum bende video'yu Fateen Wafeegah değil Farhank501 in hazırladığını fakat genede onların bile subliminal vermelerine şok oldum.

      Sil
  21. ayrıca bu fotoğrafta http://4.bp.blogspot.com/_ao8tv8nSTbo/SfcSyoWw_rI/AAAAAAAAAcA/wgEQvR2kG-k/s400/787863_1.jpg sadece mantara sübliminale edilmiş cinsel organ yok.

    oz büyücüsü zihin kontrol programlamasına, tetiklemeler vb. büyük göndermeler var sarı tuğlalı yolun izlenmesi gökkuşağının bittiği yer, monarch gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok doğru Monarch Programlama ve Öz Büyücüsü kullanılmıştır. Onları da açıklayacağız ileri ki yazılarımızda Teşekkür ederiz..

      Sil
  22. öncelikle böyle güzel bir bloğu bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim. ilgi ile takip ediyorum. umarım araştırma ve yazma şevkiniz hiç bir zaman dinmez.


    fakat gördüğüm bir hatayı belirtmek istiyorum. yukarıda vermiş olduğunuz sublimanal örnekler içerisinde bulunan "yüzüklerin efendisi"ne ait fotoğraf gerçek değildir, üstünde oynama vardır. dikkatle bakarsanız bile anlayabilirsiniz. fakat şu adreslerden de filmin orjinalinde gösterilen sahnelerin fotoğraflarını görebilirsiniz.

    http://d1205.hizliresim.com/x/2/55wt5.png
    http://d1205.hizliresim.com/x/2/55wty.png
    http://d1205.hizliresim.com/x/2/55wu8.png
    http://d1205.hizliresim.com/x/2/55wuh.png

    naçizane tavsiyem verdiğiniz örnekleri incelemeden, doğruluğuna emin olmadan yayınlamamanız.

    size kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler uyarınız için. Hatamız düzeltildi. Kusura bakmayın. Hem bana gönderilen bilgilerde hem de yabancı kaynaklarda da bu görüntü ile karşılaşınca bu görüntüyü koydum. Neyse ki uyarınız üzerine hatamızı düzelttik. Teşekkür ederiz. İyi günler

      Sil
  23. daha önce hiç görmediğim sübliminal mesaj örneklerine sen de rastladım özellikle türkiyedekilere. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  24. Ebedi cehennem için insan uğraşırmı :D bunlar yanmak için ter döküyolar resmen :D insan akıllı olacak bunlar sayesinde insanlar namaza başladı niye ? şeytan işte nasıl uğraşıyor .. hadi din yok haşa Allah yok diyelim ! insan ölene kadar bunlarla uğraşacağına kendi keyfine baksa ya olurmuu :) şeytan işte nasıl uğraşıyor kafirlerle :) ebedi cehennem .. burda hastalık diş ağrısı miğde ağrısı bilmem ne .. hey gidi heyy insan oğlu çiğ süt emmiş.. doymak bilmez bu orospu çocukları..

    YanıtlaSil
  25. Seksi kötü ve yasaklanmış bir şeymiş gibi göstermeye çalışmışsınız sen hiç seks yapmıyor musun ?

    YanıtlaSil
  26. Meşru sex vardır, gayr-ı meşrusu vardır. Şeytan gereksiz ayrıntılarla da uğraştırır, gereken teferruatları da önemsetmez. Kısaca ayrıntılarda gizlidir. Cinsellik soyunu devam ettirmek içinse meşrudur ve haz alıcıdır. Sen zina yaparsan ve bunu meşru seks olarak görürsen şimdiden kendini çok şiddetli ve türlü türlü azaplara hazırla derim. 'Ne kadar da az düşünüyorsunuz!' ayetinin birkaç kez yinelendiğini unutmayalım. Tabii eğer Kuran okuyorsak!!! Acizane çok yararlı buldum bütün bunları. Gerek subliminal gerekse çağrışımları kullanmak, herneyse bunları yapanlar şeytan aleyhillaneye pabucunu ters giydirme çabasındalar. Sadece sex ile sınırlı olsalar iyi. Bizi bölüp parçalara ayırıp tarih sahnesinden silmek istiyorlar. Bu tür modern büyülerin üstesinden ancak İSLAM FITRATIMIZI DİRİLTMEKLE gelebiliriz. Hadi gözümüzü koruduk diyelim. Bakmazsın olur biter bir yerde. Ya havadan gelen FM sinyalleri ve uydulardan gelen sinyallerdeki bilinçaltımıza verilen mesajlara ne dersiniz? Allah Rasulü ahir zaman fitnelerini birgün uzun uzun anlatmış ve sahabiden düşüp bayılanlar olmuş. İnternette bu tür sinyallerin nispeten beyne ulaşmasını engelleyecek çok basit bir şeyin varlığını yüce Rabbimiz Allah (cc) bana belli etti. Bir Amerikalı bilim adamının kişisel sitesiydi ve başka hiçbiryerde bulamadım. Nedir o nesne? Basit bir balık yakalama kurşunu! Evet yanlış okumadınız. Adam birçok deneylerin sonucunda kurşunun yaydığı frekansın havadaki birçok frekansı kesintiye uğrattığını uzun uzun anlatmış. Valla ben şööyle yapıyorum: Sabah güne (sabah namazıma) sağımdan kalkıp ellerime (avuçlarıma) bir ayetel kürsi ve Felak + Nas surelerini okuyup önce kafa kısmımı sonra kalp ve diğer organlarımı sıvazlıyorum. Evden giriş ve çıkışlarımda yine aynı sureleri okuyup Rabbimize sığınıyorum. Bir yerden biryere giderken de. Cevşeni de okuyor ve üzerimde taşıyorum. Kafamdaki berenin sağ lopuma denk gelen tarafına da bir balık kurşunu iliştirdim. Bu arada televizyon seyretmiyorum. Çok mecbur kalmadıkça. Çok güvenilir kaynaklara sadece haberler için başvuruyorum. Kurşun bahsi hariç diğerleri zaten YÜCE DİNİMİZ İSLAMIN ŞİDDETLE TAVSİYE ETTİĞİ ŞEYLER. HEPSİ SÜNNETTİR. Aklım dimağım dinç. Bir yerden biryere giderken başım önümde gitmeye çalışıyorum. Rasulullah Efendimiz (sav) de aynısını yaparmış. Daha doğrusu ben aynısını yapıyorum. Böylelikle alışveriş çılgınlığım da yok. Bir MP4 edindim ve dışarıda ve içeride Orijinal Kur'an ve meali dinliyorum. Ayrıca ufak bir FM vericim var. (Çin malı). Evde sürekli Kur'an yayını yapıyorum. Bu bazan dinlediğim bazansa işimden dolayı dinlemediğim ama sürekli yayınladığım bu FM yayınların (düşük bir Mhz) bilinçaltımıza sırayet ettiğine inanıyorum. Keşke çok yüksek watta bir vericim olsaydı veya yasak olmayıp ta edinebilseydim de diğer FM leri elimine edebilseydim, eve sokmasaydım yani... Müslümanız elhamdülillah ve gerek CIA'in gerekse MOSSAD'ın ve bizim münafıkların bilinçaltımıza tecavüz etmesine izin vermeyelim. Ve hepimiz birbirimiz için dua edelim. Bu dua şekli daha makbuldür, kendimiz için ettiğimizden... İSLAM ZIRHIMIZI LAYIKIYLA GİYİNEBİLİRSEK EN AZ ZARAR UĞRAYANLARDAN OLACAĞIZ İNŞAALLAH. HEPİNİZ YÜCE MEVLA'YA EMANET OLUN. LÜTFEN BÜTÜN BU HAKİKATLERİ EN YAKINIMIZDAN EN UZAĞIMIZA KADAR ANLATABİLELİM. ŞUURLANMAK ZORUNDAYIZ.

    YanıtlaSil
  27. Eline sağlık arkadaşım ya bu sübliminal mesajlar her yerde bu subliminal mesajları bir terapiyle engellenmezmi yani bu mesajlar beyne işledikten sonra silinemezmi lütfen bir cevap

    bu arada eline sağlık
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aidin salih aclik oruclarini arastirin Allahin izni ile bunu yapip abdestli gezdikten sonra kimsenin saldirisi sokmez Allah bize yardim ederse kim galip olabilir

      Sil
  28. İYİ HABERLER !!! Sen bir işadamı musun? İş kadını ? Sanatçı? Politikacılar? Öğrenci? Vb ... Ve eğer büyük olmak istiyorsanız, bugün resmi ve dünyadaki güçlü ve ünlülerden biri olmak için bize katılın. Illuminati kardeşliği, kayıtlarınızı tamamladıktan sonra temsilcinizi aydınlatmak ve ziyaret etmek için ideal bir fırsat, hiçbir fedakarlık veya insan hayatına ihtiyaç duymazsınız, Illuminati kardeşlik ve yaşamın zenginliklerini hayatınıza getirecektir; yoksulluğa hayatınızdan uzakta erişebilirsiniz. Artık sadece illuminati kilisesine giren bir üye herhangi bir üyeyi kiliseye getirme yetkisine sahiptir, bu nedenle herhangi bir grupla irtibat kurmadan önce, zaten üye olan herkese başvurun, bugün katılın ve hayalinizi gerçekleştirin. . İlaçları iterek uyuşturucuyu korumaya da yardım ediyoruz, ışığı göremiyoruz. Para, güç, şöhret ve zenginlik sadece üç gün içinde bilinir. Illuminati kardeşliğine katılmak istiyorsanız, şimdi bizimle iletişime geçin: illuminatitoworldnation@gmail.com veya call and whatsappp +2347082405418

    YanıtlaSil
  29. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  30. Merhaba,

      Bugün Illuminati kültüne katılın ve milyoner olun, dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir ev ile 100.000.000,00 USD USD tutarında ve toplamda aylık 10.000 dolar olan güç, etki, servet, iyi pozisyon şöhreti kazanın maaş. Unutmayın ki, bu büyük toplumun bir üyesi olmak, hayattaki amacınıza istediğiniz şekilde kolayca gelebilir, güç, zenginlik, öz hedefinizi nihai hedefinize çekebilir, Kirli bir oyun, insan fedakarlığı ve kötülük yok. Eğer bir barış tarikatıysanız, ilgileniyorsanız (illuminate0302@gmail.com) veya Whatsapp +1 (256) 387-2052 veya Google Hangout Adresi yoluyla tam ayrıntılarınızla bize geri dönün

    Takım Saygılar,
    Dünya Siparişi Üye Merkezini Aydınlatın!

    YanıtlaSil